Vai kādai vēl tā ir?
Mans vīrietis vienmēr ir bijis NEseksuāls, ja tā var teikt. Protams, pašā pašā sākumā sekss bija vairāk, bet ne vairākas reizes dienā, kā citām, kā lasu 😁
Drīzāk reizi 3 dienās.
Laika gaitā, protams, pirmā iekāre zūd, kas ir saprotams.
Šobrīd mums sekss (vismaz priekš manis) ir ļoti maz - divas, max trīs reizes mēnesī. Citreiz pat reizi, atkarībā no darba apjomiem, jo bieži esam mājās vēlu.
Pašu seksu arī izraisu es - viņš nekad. Varbūt reizi gadā 😂
Esmu daudz reizes šo tematu pacēlusi mūsu starpā. Un esam arī daudz par šo atklāti runājuši un katru reizi viņš man saka vienu un to pašu - visi vīrieši nav vienādi, nav tā, ka viņš negrib, viņam es liekos seksīga utt.
Sekss, lai arī reti - ir ļoti labs! Viņam stāv uzreiz, katru reizi arī turās, lai nebeigtu tik ātri un man izpatiktu, cenšas, skupsta mani, saka visu, kas jāsaka, lai man būtu labi.
Strādājam abi no mājām, tā kā zinu, ka mīļākās nav.
Un viemēr viņš mani pārliecina, pēc šīm sarunām, ka mums ir šāds dzīves veids, viņš tāds ir utt
Jo sekss tiešām labs un jūtu viņa atdevi un visu, ko vajag, tur nav problēma.
Mana lielākā sāpe - vai tiešām man tā ir vienai? Vai tiešām visi vīrieši grib seksu katru dienu? Vai vēl kādai šādi ir? Varbūt tiešām tikai salasos internetā visādas muļķības un savā sieviešu galvā izdomāju problēmas, kur tās nav 🙈