Džinga @ 13.02.2024 10:59Mazliet ārpus tēmas, bet esmu novērojusi, ka bieži vien mammām ir tāds domugājiens - bērns apslimis, vienu pašu mājās nevar atstāt, tātad nāks man līdzi dienas ģēlās. Esmu redzējusi, ka pie manikīra sēž līdzi, jo apslimis, uz treniņu paņem līdzi, fotosesijā sēž blakus. Tas ir tākā normāli? :D
Tādām ir pa muti jādod! Cik cilvēkus tā papildus aplipina! Citam var būt akūtām slimībām tas ir drauds dzīvībai!Džinga @ 13.02.2024 10:59Mazliet ārpus tēmas, bet esmu novērojusi, ka bieži vien mammām ir tāds domugājiens - bērns apslimis, vienu pašu mājās nevar atstāt, tātad nāks man līdzi dienas ģēlās. Esmu redzējusi, ka pie manikīra sēž līdzi, jo apslimis, uz treniņu paņem līdzi, fotosesijā sēž blakus. Tas ir tākā normāli? :D
Sūds par viņas sīko! Viņas ģimenes lieta, Bet kā var tā necienīt apkārtējos! 🙈SarmaD @ 13.02.2024 11:08
Muterēm vienkārši nav nekādas empātijas pret savu sīko, lai šņaukājas un krekšķ kur grib, galvenais ka pašas var visur tikt.
akul12 @ 13.02.2024 12:47Tikai mierīgi, itkā paši bērnībā netikāt vazāti apkārt vecāku darīšanās un nevienam iesnu nebija ?
Itkā tādēļ tas tagad būtu jāuztver kā normāla lieta
Nav nekāds miers! Par tādiem gājieniem pa purslām jādod! Ja pašas neko nesaprot! Man draudzenes ir zobārstes un zinu kā viņas pret to izturās un kādas tam sekas!😢 tagad ir iespējas pat slimam uz veikalu neiet visu uz mājām var piegādāt. Man piemēram ir tagad noteikts ļoti svarīgas operācijas datums. Nedrīkstu nekādā gadījumā saslimt tad izkrīt operācija un tas ir traki jo tad atkal ilgi jàgaida. Pati cenšos nekur lieki neiet, jo imunitāte tagad arī švaka Tad pasaki lūdzu kā man uz tādām nedusmoties? Tādai staigātājai vīrusainai viss pie pakaļas, bet man tas ir nenormāli svarīgi!akul12 @ 13.02.2024 12:47Tikai mierīgi, itkā paši bērnībā netikāt vazāti apkārt vecāku darīšanās un nevienam iesnu nebija ?
Tev atkal pašsaprotami ir vazāties slimam apkārt un citus slimdināt?😢 neaizmirsti, ka kādam tas var būt dzīvības un nāves jautājums!akul12 @ 13.02.2024 14:20
Pašsaprotami, kā pats izaudzis, tā visiem pārējiem savi bērni pa pagrabiem jasadzen, lai netraucē. ?