Nēesmu īsti pārliecināts, vai man paziņas ir mazohisti, vai tādas mūsdienās ir tās sievietes, bet es arvien vairāk in vairāk redzu to "cuck" un "simp" uzvedību no vīriešu puses, un kur skaties tur attiecībās ir tā ka sieviete piesit kāju pie zemes, pasakā kā būs, un vīrietis nokar galvu un visam piekrīt. Pēdējā situācija, satiku bijušo klasesbiedru pie veikala. Sākām runāt kā katram pa dzīvi iet, iznāca viņa draudzene ar dusmīgu seju, iesēdās mašīnā, un sāk pīpināt. Klasesbiedrs pieliecas pie loga, pateica: "pagaidi minūti, tulīt brauksim." Tā sāka vēl trakāk taurēt un bļaut: "Kāp taču mašīnā!" Prasīju: "Ko tu izdarīgi ka tāda dusmīga?" Viņš noteica: "Viņa nav dusmīga, viņa vienmēr tāda, labi man jadodas mājās." Šis nav vienīgais gadījums, es zinu darba vietā vīriešus kas ir zem sieviešu tupeles, gan citus. Ir tādi kas pretojās kontrolei bet viņi parsvarā ir vieni - tālāk pa randiņu periodu netiek, pastaigā pa randiņiem, sieviete sāk uzstādīt savus nosacījumus, čalis pretojās, randiņi beidzās.
Kāpēc jūs uzskatat ka vīrieši ir jātur saitē un jākontrolē? Atriebiba par to ka savlaik jūsu vec vecmammu laikos vīrietis bija galvenais? Vai tomēr vīrieši paši vainīgi ka ceļ sievietes uz piedestāliem un kļūst par simpiem? Ko jūs darītu ja tādi simpi nebūtu, ko komandētu un lamātu? 😁
Un es nesaku ka vīriešiem jātaisa revolūcija un japarņem kontrole par sievietēm, Es uzskatu ka ne vienam no dzimumiem nevajadzētu kontrolēt otru. Ja attiecībās nav vienlīdzība tad nevajag tādas veidot.