Čau. Man pretīgi viņu tā saukt, bet mans tēvs katru mēnesi pēc algas saņemšanas plosto ne mazāk kā 10 dienu garumā. Un tā katru gadu, nekas nemainās. Tikai ar katru gadu dzerot viņš kļūst arvien pretīgāks. Mani un mammu nospardīja kā futbola bumbas, meta ziemā naktī ārā no mājas pidžammā utt. Tagad man ir 19, vasarā es pabeidzu 12.kl. un septembrī uzsāku studijas universitātē citā pilsētā. Mājās par laimi atbraucu tikai no piektdienas vēla vakara līdz svētdienas pēcpusdienai. Ledusskapim es nepieskaros, jo man jau sen to viņš aizliedza. Ēdienu sev pērku pati tajā laikā, kad esmu mājās. Skaitu arī naudu par elektrību un ūdeni, jo to man arī lika darīt , bet nu baigi jau daudz es neiztērēju ūdeni un elektrību no tā 5dienas vēla vakara-7dienas pēcpusdienai, bet tas tā. Šajās brīvdienās viņš atkal bija sadzēries. Viņš mani aiz matiem rāva, teica, lai meklēju savu dzīvokli, jo esmu jau "pieaugusi mātīte", viņš taisījās man sist pa seju, bet es paņēmu krēslu un iesitu viņam pa galvu. Māte man pateica, ka lai nerādos pie viņiem, jo atļāvos pacelt roku pret tēvu, ak kāds viņš nabadziņš..Pretīgi..Viņš arī viņu sit, bet viņa nostājas viņa pusē.. Nesaprotu kur lai es tagad dodos brīvdienās. Vai ir reāla iespēja atrast lētu dzīvokli Rīgā, kurš vēl būtu labā stāvoklī? Piepelnos par viesmīli, bet baigi daudz jau nenopelnu.