Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Problēma.

 
Reitings 2
Reģ: 11.02.2024
Čau. Man pretīgi viņu tā saukt, bet mans tēvs katru mēnesi pēc algas saņemšanas plosto ne mazāk kā 10 dienu garumā. Un tā katru gadu, nekas nemainās. Tikai ar katru gadu dzerot viņš kļūst arvien pretīgāks. Mani un mammu nospardīja kā futbola bumbas, meta ziemā naktī ārā no mājas pidžammā utt. Tagad man ir 19, vasarā es pabeidzu 12.kl. un septembrī uzsāku studijas universitātē citā pilsētā. Mājās par laimi atbraucu tikai no piektdienas vēla vakara līdz svētdienas pēcpusdienai. Ledusskapim es nepieskaros, jo man jau sen to viņš aizliedza. Ēdienu sev pērku pati tajā laikā, kad esmu mājās. Skaitu arī naudu par elektrību un ūdeni, jo to man arī lika darīt , bet nu baigi jau daudz es neiztērēju ūdeni un elektrību no tā 5dienas vēla vakara-7dienas pēcpusdienai, bet tas tā. Šajās brīvdienās viņš atkal bija sadzēries. Viņš mani aiz matiem rāva, teica, lai meklēju savu dzīvokli, jo esmu jau "pieaugusi mātīte", viņš taisījās man sist pa seju, bet es paņēmu krēslu un iesitu viņam pa galvu. Māte man pateica, ka lai nerādos pie viņiem, jo atļāvos pacelt roku pret tēvu, ak kāds viņš nabadziņš..Pretīgi..Viņš arī viņu sit, bet viņa nostājas viņa pusē.. Nesaprotu kur lai es tagad dodos brīvdienās. Vai ir reāla iespēja atrast lētu dzīvokli Rīgā, kurš vēl būtu labā stāvoklī? Piepelnos par viesmīli, bet baigi daudz jau nenopelnu.
11.02.2024 12:51 |
 
Reitings 1471
Reģ: 19.05.2016
https://www.facebook.com/openrc.lv
11.02.2024 12:53 |
 
Reitings 2
Reģ: 11.02.2024
P.S. Ledusskapim viņš man aizliedza pieskarties jau tad, kad mācījos 11.kl. Viņš teica, ka šajā vecumā ir jādzīvo uz sava rēķina, nevis vecāku kakla. Ok, es to apzinos un es visu vasaru strādāju un visās skolas brīvdienās, bet stundu laikā es strādāt nevarēju, tāpēc bieži sēdēju neēdusi, jo man nebija naudas.
11.02.2024 13:01 |
 
Reitings 364
Reģ: 12.01.2024
Vai nedēļas laikā dzīvo dienesta viesnīcā? Zinu, ka kādreiz uzrakstot iesniegumu varēja arī palikt brīvdienās.Vēl iespēja meklēt atsevišķu istabu īrēt, jo veselu dzīvokli īrēt nebūs lēts prieks, sevišķi tagad apkures sezonā.
11.02.2024 14:07 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits