law7 @ 31.01.2024 12:37Smēķētājs man nederētu. Turklāt vecuma perspektīvas ziņā tas ir plus 10-20 gadi pie vīrieša formālā vecuma salīdzinājumā ar tāda paša vecuma veselīgiem vīriešiem.
Sisja @ 01.02.2024 12:35Diezgan bezjēdzīga diskusija, tas ko sieviete saka, ko varētu un nevarētu, gribētu vai negribētu, un reālā dzīve ir divas dažādas lietas.
Te visas iztēlojas nez kādus veiksmīgus, turīgus, izskatīgus un sportiskus vīriešus, bet realitàtē lielākā daļa ir kopā ar apaļiem, nesportskiem, daudz alkohola patērējošiem vīriešiem. Ne velti sievietes salaiž kaut ar cietumniekiem, ja vien tas izstaro attiecīgo “vaibu”, kā tagad moderni teikt.
SarmaD @ 01.02.2024 12:40
Es te pārlasiju komentārus bet nemaniju ka kāda būtu minējusi sportisku augumu vai izteikti turīgu vīrieti.
Sisja @ 01.02.2024 12:54
Tekstu ir jāmāk saprast pēc konteksta nevis jāpiekasās pie katra vārda, tas bija kā piemērs no kā pamatdomu var ļoti labi saprast.
SarmaD @ 01.02.2024 13:01
Pamatdoma kāda? Ka sievietes te nāk dirst par to, ko sagaida no vīriešiem?
Sisja @ 01.02.2024 14:39
Nē, speciāli nenāk te dirst, vienkārši sievietes balstās uz emocijām nevis uz loģiskuma, te viņas sludina vienu, kas pēc loģikas tā arī liktos pareizi. Kura piemēram gribētu speciāli būt kopā alkoholiķi, taču neviena. Tomēr beigās tieši ar tādu attopas esam kopā. Var uzstādīt nez kādus nosacījumus, ar kādu vīrieti nekad nebūtu kopā, bet, ja uzrastos tieši tāds, bet kas raisītu tās īstās emocijas “vaibu”, tad kaut kā par tiem savien nosacījumiem pēkšņi piever acis.
Ne velti ir daļa, kas saka, ka visi vīrieši ir cūkas utt. nē, visi nav cūkas, tu vienkārši uz tādiem uzraujies, jo tev pie tādiem velk, (vaibs piesaista), nevis tu ar loģiku izvērtē potenciālo partneri.
Un es teicu, ka nekad nebūšu kopā ar tādu, kam virssvars 🥺Tonya @ 01.02.2024 14:48Es piekritu tam, ka vēlmes un realitātes atšķiras bieži. Nekad nesaki nekad utt utml. Es teicu, ka nekad nevarēšu pieņemt un dzīvot kopā ar kādu kuram bērni nāk līdz. But, here I am ??♀️
Sisja @ 01.02.2024 12:35Diezgan bezjēdzīga diskusija, tas ko sieviete saka, ko varētu un nevarētu, gribētu vai negribētu, un reālā dzīve ir divas dažādas lietas.
Te visas iztēlojas nez kādus veiksmīgus, turīgus, izskatīgus un sportiskus vīriešus, bet realitàtē lielākā daļa ir kopā ar apaļiem, nesportskiem, daudz alkohola patērējošiem vīriešiem. Ne velti sievietes salaiž kaut ar cietumniekiem, ja vien tas izstaro attiecīgo “vaibu”, kā tagad moderni teikt.
Jupiter @ 01.02.2024 17:55Vīrietis nav iepirkumu saraksts.