Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Strīdi/pārpratumi, kuri ātri aizmirsušies.

 
Reitings 2726
Reģ: 05.09.2023
Sveikas.
Pastāstiet par saviem strīdiem vai pārpratumiem, kuri gadijušies attiecību laikā. Kur emociju karstumā varētu pasūtīt ieskrieties un palekties, bet vēlāk jau liekas tāds dzīves sīkums vien bija.
Vakar sev sataisiju krabju salātus šīs dienas pusdienām darbā, kurus tā arī neapēdu un ieliku ledusskapī ar domu, ka šodien nebūs nekas jāgatavo rītdienai. Pirms pus stundas redzu kā vīrs lopsē iekšā manus salātus no pusdienu kārbiņas, neko man neprasīdams. Varētu matus izplēst, jo es pat pagaršot viņus nedabuju! 😀 Sataisiju sev un viņam, saliku pa kārbiņām un šis norijis gan savus, gan manus. No vienas puses laikam glaimojoši, ja tā garšo, bet es tagad stāvu pie plīts un taisu makaronus ar malto gaļu sev rītdienas pusdienām, kas vispār nebija man šodien plānā. Nu jau esmu atdzisusi, krabju salātus man atpakaļ neatgūt. Tā iespaidā izdomāju uztaisīt tēmu. Padalieties ar saviem "pārdzīvojumiem". 🙂
24.01.2024 21:22 |
 
Reitings 79
Reģ: 14.12.2023
Vienreiz uztaisīju skandālu par to, ka vīrs ir sapūties par to, ka viņam bija darba dienas vidū jāieved mani lielveikalā, kur man vajadzēja nopirkt cimdus un vēl Drogās ieskriet, lai gan sākumā bija runāts, ka mani tikai ātri uz vienu kantori vajadzēs aizvest, nevis vēl uz lielveikalu 😀 Bet šis lielveikalā kļuva sapūties un kad prasīju, kas par vainu, sāka pukstēt. Es uzsprāgu. Paliku dusmīga, jo nu kā var būt tik neiejūtīgs, veikals blakus pie tā kantora, es bez savas mašīnas, un man normālu cimdu nav, rokas salst, ārā ziema, un Drogas tak ir pie reizītes. Vīrs ļoti, ļoti man lūdza piedošanu, bet es kopš tās reizes cienu viņa laiku (viņam ir nenoteikts darba grafiks, bet pašam ir svarīgi turēt sevi plus mīnus konkrētā darba režīmā no pirmd. līdz piektd.), un par tādiem s**iem nestrīdamies vairs.
Attiecību sākumā mēdzām bieži par pilnīgiem sīkumiem aizsvilties, bet tad sapratām, ka abiem tāds piekasīgs raksturiņš, tāpēc apzinoties, ka strīdi mums nepatīk, vienkārši vairs pat necenšamies pierādīt savu taisnību par kkādiem niekiem, un mājās miers.
Par salātiem.. ja es būtu nogurusi un man nebūtu superlabs garīgais, arī tāda vīra rīcība varētu uzkrist uz nerviem, jo ir jau tā bišķi egoistiski apēst visu, visu, neiedomājoties, ka Tu gan jau sev uz darbu to esi sataisījusi. Varēja pajautāt vispirms. Bet nu jā, tas tiešām sīkums, jāpriecājas, ka viņam tik ļoti garšoja Tevis gatavots ēdiens. Noteikti redzot, ka dabūji speciāli jaunu ēdienu sev taisīt, viņš būs aizdomājies, un nākamreiz tā vairs nedarīs.
25.01.2024 00:58 |
 
Reitings 2726
Reģ: 05.09.2023
Man darbs beidzās jau pirms divpadsmitiem dienā, nogurusi nebiju, jo īsa darba diena sanāca tačo tomēr kaut kā nepatīkami tomēr bija. Pats gan pēc tam saprata ka kaut kas nav riktīgi un varēja redzēt, ka jūtas mazliet vainīgs. 😀
25.01.2024 07:35 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

 
Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!