Maijerre @ 21.01.2024 19:52Sveikas! Nevaru izlemt, kuru labāk pirkt.. sākumā izdomāju, ka pirkšu supersonic, jo ātri var ižžāvet matus, bet tad palasot atsauksmes, daudzas iesaka tomēr ņemt airwrap, jo ar to arī var ātri izžāvēt un vienlaicīgi ieveidot matus. Pašai ļoti biezi un gari mati. It kā lokas jau var neturēties, bet, ja izmanto līdzekļus, tad var ilgāk noturēties. Ko ieteiktu??
Arabesq @ 21.01.2024 20:25Bet, ja ir ļoti biezi mati un prioritāte būtu tos ātri izžāvēt, ņemtu Supersonicu. Tam arī var nopirkt uzgaļus, kas taisa lokas (tiesa, nav oficiālie Dyson, tāpēc baumo, ka var nosvillt fēns) ? viss atkarīgs no tā, ko pati gribi.
Arabesq @ 21.01.2024 20:24Ir airwrap, patīk. Man nav mega biezi mati - airwraps ar žāvētāja uzgali izžāvē 10 min laikā pilnīgi sausus.
Pelēks @ 21.01.2024 22:02Man ir abi un nevaru pateikt kurš ir labāks, jo katram sava funkcija. Es vispirms izžāvēju ar sonicu un tad ieveidoju ar airwrapu. Airwrpam fēna uzgalis uz pusi nav tik jaudīgs kā sonicam. Bet bez airwrapa es nemāku ieveidot čolku tik smuki.
hanney @ 21.01.2024 22:43Tiešām nejūtaties pārmaksājušas ar tādām cenām? ?
man arī airwrap. Bet es nemu alītī, normāla cena priekš fake dyson.Schokolaade @ 21.01.2024 20:01
Noteikti airwrap, jo ir uzgaļi arī matu žāvēšanai. Ir pilns ar video, kur var apskatīties veidošanas tutorial. No līdzekļiem man ir goldwell curls and waves, beigās fiksēju ar laku.
kristakkk @ 23.01.2024 02:03Jau laiku atpakaļ nopirku supersonic un pirms pirku arī domāju - šo vai labāk airwrap. Man arī ir gari un biezi mati, bija apnici ar parasto fēnu gandrīz 1h mocīties. Biju dzirdējusi, ka ļoti ātri žāvē matus, tieši tā iemesla dēļ arī gribēju tieši dysonu. Paņēmu supersonic, jo lokas man baigi neturās un likās ka airwrap neizžāvēs tik ātri kā supersonic. Ja godīgi, pēc iegādes biju vīlusies... Fēns pats par sevi patika, patika tas, ka klusāks nekā parastais un kvalitātes ziņā arī, protams, jūtams, ka nav no lētā gala. Bet vai matus izžāvēja ātrāk kā vecais fēns? Nē! Man iepriekš bija kaut kāds vecu vecais philips fēns. Vienīgais, ko lietojot ilgtermiņā ievēroju ir tas, ka matu stāvoklis uzlabojies (lietoju visus tos pašus produktus, kurus parasti). Nu manā uzskatījumā nekas wow nav, bet ja jau nopirku, tad lietoju. Šobrīd esmu jauna taisnotāja meklējumos, ļoti iekritis acīs jaunais dyson airstrait, bet neesmu nekur LV vēl redzējusi.
Arabesq @ 21.01.2024 20:24Ir airwrap, patīk. Man nav mega biezi mati - airwraps ar žāvētāja uzgali izžāvē 10 min laikā pilnīgi sausus.
kur tev nauda? Neesi no Purva? 👀Elizabeteeee @ 22.01.2024 12:18Man ir abi, tādēļ varu salīdzināt
Esmu iegādājusies jaunāko dyson airwrap, daudzi sūdzās, ka fēns žāvēšanai labāks, jo jaunajam dyson airwrap vāja jauda, es tā neteiktu, man ir ļoti biezi, gari mati, supersonic personīgi lietoju tikai pirmo mēnesi, jo ātri pieradu, ka visu var izdarīt ar airwrap
Vari pirkt abus, ja nav žēl naudas vai ir lieki līdzekļi, ja tā nav, tad esi gudrāka un netērē naudu lieki, bet nopērc dyson airwrap un derēs tev vairākām funkcijām vienlaicīgi