Ja jau neesi apprecējis savu bērnu māti, tad nekādu jūtu tur nav
Vispār ir gan. Vīrietis vēlas apprecēt sievieti, kuru mīl. Nevis kā lupata uztaisa bērnus "draudzenei" un gaida labāku variantu.Redzamais vārds @ 21.01.2024 22:22
Šādi komentāri man riebjas, ko gan tu vari zināt par svešu cilvēku attiecībām un jūtām. Visiem rodas jūtas, un tikai tad seko kāzas..precības nav nekāds indiktators jūtām.
LuckyStrike @ 21.01.2024 23:02Vispār ir gan. Vīrietis vēlas apprecēt sievieti, kuru mīl. Nevis kā lupata uztaisa bērnus "draudzenei" un gaida labāku variantu.
Redzamais vārds @ 21.01.2024 22:22
Šādi komentāri man riebjas, ko gan tu vari zināt par svešu cilvēku attiecībām un jūtām. Visiem rodas jūtas, un tikai tad seko kāzas..precības nav nekāds indiktators jūtām.
Bet nezāģē jau no laba prāta. Kā anekdotē: “Ja teicu, ka taisīšu remontu, tad taisīšu. Nevajag man to katru gadu atgādināt!”SarmaD @ 22.01.2024 07:31
Ja sieviete to vīrieti atzāģē līdz nelabumam, ka katru trešo dienu jāšķiras, nekāda motivācija tam vīrietim precēt to sievieti nebūs.
LuckyStrike @ 22.01.2024 10:43Bet nezāģē jau no laba prāta. Kā anekdotē: “Ja teicu, ka taisīšu remontu, tad taisīšu. Nevajag man to katru gadu atgādināt!”
Neesmu redzējusi, kad zāģē par neko. Zāģē, kad izbesī atkārtot elementāras lietas, kuras vīrietis ignorē.
LuckyStrike @ 22.01.2024 10:43Bet nezāģē jau no laba prāta. Kā anekdotē: “Ja teicu, ka taisīšu remontu, tad taisīšu. Nevajag man to katru gadu atgādināt!”
Neesmu redzējusi, kad zāģē par neko. Zāģē, kad izbesī atkārtot elementāras lietas, kuras vīrietis ignorē.
Piekūns @ 22.01.2024 17:16
Reizēm var tikai nobrīnīties, kas sievietēm darbojas galvā, dzirdot, kas, pēc viņu domām, mums vīriešiem bija pašiem jāizdomā. Un neiet runa par miskastes iznešanu vai virtuves krāna salabošanu.
Tas ko jums "maģiski ir jāizdomā" ir elementāras ikdienas pieaugušo cilvēku lietas, kas būtu pašam jāsaprot.Piekūns @ 22.01.2024 17:16
Reizēm var tikai nobrīnīties, kas sievietēm darbojas galvā, dzirdot, kas, pēc viņu domām, mums vīriešiem bija pašiem jāizdomā. Un neiet runa par miskastes iznešanu vai virtuves krāna salabošanu.
be.beta @ 22.01.2024 17:24
piemēram?
be.beta @ 22.01.2024 17:24
piemēram?