Ekhoo @ 22.01.2024 10:28Apple watch tikai tad, ja esi ar mieru lādēt gandrīz katru dienu-nu max izvilkt var pusotru dienu.
Tā iemesla dēļ vien gaidu kad ātrāk nobeigsies un nopirkšu atkal Fitbit kuru var lādēt reizi nedēļā.
Sisja @ 22.01.2024 11:15Apple galīgi neieteiktu, jauns ar pilnu uzlādi neiztur pat diennakti, kas liekas pilnīgs absurds, ko tad darīs, kad baterija mazliet nolietosies.
E-sim funkcija pulkstenim arī liekas diezgan bezjēdzīga, runāt ar to tāpat nav ērti, un viss sasinhronizējas līdz ko telefons ir uzrveršanas rādiusā. Garminiem nav ne vainas, pašus lētākos gan laikam neņemtu.
Samsungi atkrīt, arī tiem tās baterijas ir diezgan pašvakas un ar Apple telefoniem īsti laba saskaņa nebūs.
Andie @ 22.01.2024 11:31
Nezinu, man Galaxy Watch 6 Clasic LTE 47mm
divas diennaktis ar Allways On Display mierīgi iztur arī vecais Galaxy Watch Classic 4 LTE 46mm 1.5 diennaktis dzīvoja, draudznei Apple Watch Ultra 2 diennaktis arī tur un Apple Watch 9 LTE 45mm diennakti stabili iztur.
Es pulksteņus lādēju kamēr esmu dušā un absolūti nekādas traģēdijas no tā nav, līdz ar to tās funkcijas ko piedāvā AW vai GW, kuru dēļ baterijas beidzas ātrāk, ir daudz vērtīgākas man, nekā Garmin ,kuru es varu izmantot tikai sportam un viss.
Sisja @ 22.01.2024 22:30
Man visi pulksteņi, kas bijuši, ar vienu uzlādi ir turējuši vismaz 5 līdz 14 dienas, tāpēc lādēt katru vai katru otro dienu liekas absurds, peitiek jau ka tas ir jādara ar telefonu.