cik % bioloģijas eksāmenā, lai iestātos medicīnas fakultātē

Reitings 10
Reģ: 11.11.2023
Cik % bioloģijas eksāmenā būtu jāsaņem, lai iestātos medicīnas fakultātē budžeta vietā? Kā ir pēdējos gados?
17.01.2024 19:22 |

Reitings 1474
Reģ: 15.07.2023
Latvian pagan @ 21.07.2024 17:01

Medicīna ir viena no tām zinātnēm, kas palīdzējusi cilvēcei pārvarēt ļoti daudzas krīzes un bez kuras mūsdienu dzīvesveids būtu neiedomājams. Nenoniecini zinātni!

Piekrītu un tieši šīs uzticības dēļ vēl pavisam nesen uz cilvēkiem visā pasaulē masveidā veica eksperimentus, skandinot "uzticies zinātnei". Daudzi cilvēki ir zaudējuši uzticību zinātnei, jo medicīnas darbinieki ir ļoti viegli nopērkami un manipulējami.
Mūsdienu medicīna ir kļuvusi ļoti bīstama tieši šīs vieglās manipulācijas dēļ. Cik daudz cilvēku uzticējās tām medmāsām, kuru uzdevums bija viņus pierunāt durties, lai "peldētos" naudā Covid laikā? Neskaitāmi.
21.07.2024 17:12 |

Reitings 455
Reģ: 25.02.2024
Elīzīte12345 @ 21.07.2024 17:01

Es kaut kā nemanīju, ka Glorija būtu kliegusi, cik svarīgi ir, lai visi valsts iedzīvotāji vismaz 70% apmērā izmantotu kaut kādus eksperimentālus datorus, taču tā pati Glorija kā traka ķērca, kad eksperimentālo šļuru aptvere bija zem 50% un visus citādi domājošos sauca par antivakseriem, kā arī aktīvi iestājās par viņu diskrimināciju un visāda veida terorizēšanu/brīvību ierobežošanu.

Antivakcerus arī es nosodu. Katras legāli tirgotās vakcīnas pamatā ir zinātniskie pētijumi. Lieli, zinātņtietilpīgi un dārgi pētījumi. Un vakcīnas ir veids, kā cilvēce ir iemācījusies cīnīties pret vīrusiem. Ļoti laba metode.
21.07.2024 17:15 |

Reitings 1474
Reģ: 15.07.2023
Latvian pagan @ 21.07.2024 17:15

Antivakcerus arī es nosodu. Katras legāli tirgotās vakcīnas pamatā ir zinātniskie pētijumi. Lieli, zinātņtietilpīgi un dārgi pētījumi. Un vakcīnas ir veids, kā cilvēce ir iemācījusies cīnīties pret vīrusiem. Ļoti laba metode.

Neredzu jēgu par šo jau diskutēt, jo iepriekšējās diskusijās jau pārrunājām, cik "pārbaudītas" un "pētītas" tās šļuras bija. Tu man nevarēsi pierādīt, ka tās šļuras ir izglābušas kaut vienu dzīvību, bet par to, ka tās ir neefektīvas mēs jau pārliecinājāmies.
...un jā, es arī nosodu durtos un vakcīnatkarīgos, jo viņu dēļ cieta daudzi loģiski domājoši cilvēki.
21.07.2024 17:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits