sauliiite.paula @ 16.01.2024 10:15Mana versija, ir ka sazāļota klubā, tapēc tāds iznākums.
Ireeen @ 16.01.2024 10:25No kokteiļiem ( ja vēl kreisā šmiga) un alko jaukšanas var nenormāli apreibt, nav pat daudz jāizdzer. 2 šampja glāzes, Cuba libra, vodkas šotiņš pa visu vakaru un es biju tādā kondīcijā, ka aizmigu pie dzīvokļa durvīm. Par laimi, neapm.. kā Kivičene. Un neviens neko nebija piebēris.
Kalnos @ 16.01.2024 10:51Virs sievu vienu palaiž uz klubu , un nepieskata cikos brauks? Zinot ka pie mājām ceļi nav tiriti pretī nepaiet?
Pie tam ziema,celi netiriti , tiesi tad pa klubiem jāvazājas ja māja divi bērni un virs
Kalnos @ 16.01.2024 10:51Virs sievu vienu palaiž uz klubu , un nepieskata cikos brauks? Zinot ka pie mājām ceļi nav tiriti pretī nepaiet?
Pie tam ziema,celi netiriti , tiesi tad pa klubiem jāvazājas ja māja divi bērni un virs
mangos @ 16.01.2024 11:46Vienīgais.. es neatceros, cikos viņu sāka meklēt un cikos atrada..
Ja tas notika ejot no takša uz mājām, tad teorētiski viņu vajadzēja atrast diezgan ātri tiklīdz sāk notikt kāda rīta kustība uz darbu, skolu utt. Ja pakrīt un aizmieg tur pat pie ielas.
Džinga @ 16.01.2024 12:03Nu es Sapņos un Kokteiļos biju vienreiz, un ar to arī pietika. Vīriešu kontingents tāds, ka bezmaz pie sieviešu tualetēm gaida, kad kāda ies garām, lai piesietos. Nemaz neizbrīnītu, ja kokteilim kaut kas piebērts. Vecis saprata, ka sev līdzi savākt neidosies, kāds varbūt iesēdināja taksī un tad tikai iedarbojās pulveris.
Diezgan briesmīgi. Savādi, ka kāds garāmgājējs nenoreaģējā ātrāk.
Piekūns @ 16.01.2024 12:33Neredzu, ka būtu obligāti kāds jāsazāļo. Sievietes vidēji alkoholu tur sliktāk, iespējams ar draudzenēm aizrāvās, taksī braucot tik sāka pēdējāa kokčas "iedot", izkāpa ārā, nogāja 100m, varbūt sāka vemt, bezspēkā turpat atkrita un atslēdzās, viss, vairāk neko arī nevajag.