Vīrieša auglība

Reitings 3653
Reģ: 10.04.2022
Sveikas, kādus vitamīnus ieteiktu pēc pieredzes, lai uzlabotu vīrieša auglību. Slikta spermogramma, morfoloģija 3%.
Cik lasīju, ka andrologi izraksta visādus vitamīnus, jēgas bieži nav nekādas, izmesta nauda.
Un kuru andrologu ieteiktu? Cik garas rindas? Attieksme?
13.01.2024 13:10 |

Reitings 393
Reģ: 21.02.2021
Aizspogulia @ 13.02.2025 14:16

Andrologs nevar ielikt rindā, rindā tiek likta sieviete, nevis vīrietis.
Un ir nepieciešams ģimenes ārsta izziņa u27 ar diognozi neauglība, tā ir formalitāte, lai būtu pieejami valsts apmaksāti pakalpojumi.
Kā arī tas nav tik vienkārši- pieraksties klīnikā uz vizīti un ieliks rindā
nevajag ģimenes ārsta norīkojumu!! Pati gāju tam cauri, ģimenes ārsts vispār nav lietas kursā. Viss caur ginekoloģi
13.02.2025 15:20 |

Reitings 393
Reģ: 21.02.2021
Nu mums tā bija, vīrs tajā klīnikā gāja pie androloga, teica, lai stājamies rindā. Vajadzēja man pierakstīties pie ginekologes tajā klīnikā un jau pirmajā vizītē ielika rindā. Jo mums ir vīra faktors
13.02.2025 15:23 |

Reitings 17
Reģ: 31.01.2023
Vīrs šobrīd iet pie androloga, mana ginekoloģe ir citā klīnikā (nav nevienā no tām klīnikām, kas piedalās šāda veida procedūrās).
Tad saprotu, ka man būs jāpierakstās tajā pašā klīnikā pie ginekoloģes, kad/ja vīram uzstādīs diagnozi. Ceru, ka man nebūs jāveic tās pašas pārbaudes arī pie šīs klīnikas ginekoloģes, jo tas jau vienreiz ir darīts citur...
15.02.2025 21:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits