Royze @ 11.01.2024 01:53Kādas ir jūsu galvenās atklāsmes /atziņas par dzīvi no 2023. gada? Lietas ko esat sapratušas. Vienalga par kādu tēmu tas var būt, attiecības, veselība, ikdiena utml.
☺
Andie @ 11.01.2024 12:581. Clear whey protēins ir konkrēti foršāks nekā parastie whey proteīni....ne...un vēlreiz ne, nav jāvemstās katreiz dzerot.?
2. Otra cilvēka "kompeksi" nav mana problēma vai mana vaina, nav mans cirks nav mani mērkaķi.
3. Vismaz 1x mēnesi tikšanās ar draugiem ĀRPUS mājām ir obligāta.
4. Reizēm pašai vajag būt karmai kādam.?
5. Gada griezumā vajag vismaz vienu mazo mērķīti nospraust, ko vajag un var sasniegt.
6. Sports ir the best, pat ja sākumā negribās vai liekas, ka mirsi kādā setā, vai brīdī, totāli tā vērts pēc tam.
Džinga @ 11.01.2024 13:22
Vari papildināt, ko tieši domā ar 2. un 4. punktu?
Gaby Moreno @ 11.01.2024 14:17Nedari labu, ja nevēlies saņemt sūdus atpakaļ.
Ne vienmēr labi darbi/ attieksme tiek novērtēta un atlīdzināta ar to pašu. Vēl jo skumīgāk, ja tā gadās ar tuviniekiem.
Jauns profils. @ 11.01.2024 14:26Piekrītu ļoti par kompleksiem. Mani bērnībā tēvs atstūma, tāpēc man vislaik gribas lielu uzmanību no sava partnera, lai viņš izrāda rūpes, atbalstu, vislaik rāda, ka esmu viņam vajadzīga utt., bet ja viņš kaut mazliet vēss paliek es uzreiz domāju, ka viņš mani nemīlēja. Tā bija mana problēma, nevis viņa problēma, jo tie bija mani kompleksi.
Malibu Steisija @ 11.01.2024 17:15Interesanta tēma, patīkami palasīt citu atklāsmes. Te būs manējās:
- Kolēģi ir kolēģi. Tie nav draugi nav draudzenes. Starp kolēģiem vai padotajiem jābūt tieši tādām attiecībām - kā starp kolēģiem un padotajiem.
- Darba vietas kur intervijā saka ''mēs esam viena liela ģimene'' ir toksiskas. Tāpat arī, nevajag iet strādāt uz uzņēmumiem, kuriem ir daudz darba sludinājumu un tie ir visu laiku. Cilvēki tur mainās un tas noteikti ir ar iemeslu.
- Vislabākās dāvanas tuvākajiem ir tās kur esi iztērējis vismazāk naudas, bet tās ir vai nu ar rokām gatavotas vai papildinātas vai arī ļoti personīgas/individuālas.
- Ēdienreižu plānošana un pirkumu saraksta veidošana tiešām var ietaupīt daudz naudas.
- Vajag ikdienā dzert vitamīnus.
- Labi draugi ir zelta vērtībā.
- No depresijas var izrāpties ārā. Tas nav nāvessods.
Jauns profils. @ 11.01.2024 17:22
Piekrītu par to "mēs esam kā viena ģimene". Vienreiz strādāju tādā darba vietā. Drausmas. ? Un ss tur visu laiku meklē strādniekus, jo visi bēg.