Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Virtuves knifiņi. Beztēma.

 
Reitings 226
Reģ: 02.01.2024
Meitenes, iesakiet savus personiskos knifiņus, kurus izmantojat kāda ēdiena gatavošanā, par ko jūs visi slavē un prasa papildporcijas!
Piemēram, ko darīt, lai vistas fileja neiznāk sausa? Man vienmēr sanāk tāda sausa.
10.01.2024 18:20 |
 
Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
Karbonādi izmērcēju apm 2 st treknā pienā.
Maizes vietā brokastis labprāt izmantoju ledus salātus vai salātu lapas.
10.01.2024 18:23 |
 
Reitings 226
Reģ: 02.01.2024
Kalnos @ 10.01.2024 18:23
Karbonādi izmērcēju apm 2 st treknā pienā.
Maizes vietā brokastis labprāt izmantoju ledus salātus vai salātu lapas.

Pēc izmērcēšanas karbonāde daudz mīkstāka vai arī garšas ziņā kaut kas mainās?
10.01.2024 18:37 |
 
Reitings 550
Reģ: 13.12.2023
Piemēram, ko darīt, lai vistas fileja neiznāk sausa? Man vienmēr sanāk tāda sausa.

Kvalitatīva gaļa un augsta temperatūra. Nekādas maģijas tur nav.
10.01.2024 18:56 |
 
Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
Nupat uzcepu ātro ziemas gardumu.
Kārtaina mīkla, bumbieri ,medus un kamamber siers. Ļoti garšīgi.
15.01.2024 18:03 |
 
Reitings 3269
Reģ: 12.07.2021
Vistas fileju nevajag pārcept. Mazās filejas 13 min krāsnī, lielajai ap 18 min pie 180 grādiem. Uz pannas reti cepu, bet nu tur arī 7-8 min.
15.01.2024 19:42 |
 
Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
Čebureki ātrie ir gatavoti no tortiljam. Jau vienbrud besija , jo manējam dikti patika .
Franču sīpolu zupa ,ilga process un ātri apēdas nav vērta mājas ņemties .
15.01.2024 21:57 |
 
Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
Šovakara uzkoda !
Maxima paķēru lētu sviesta ķirbi, pusīti .
Klāt pārkaisit karstiem rivētu cieto sieru.
Sagriež strēmeles apm 2cm, garšvielas mazliet,eļļu un sajauc .Cep uzkarsētā cepenē apm 15 -20 min, 200 grādos. Tad karstiem pārkaisa sieru.
Grieķu jogurtam pieliek izspiestu ķiploka galviņu ( es liku veselu,garšo asums) , dilles, lokus sasmalcinātus . Izcili !!
19.01.2024 18:18 |
 
Patīk
Reitings 2690
Reģ: 08.05.2022
Visdrīzāk fileja tiek pārcepta, tādēļ arī sausa.
19.01.2024 18:58 |
 
Reitings 877
Reģ: 19.08.2023
Kalnos @ 15.01.2024 21:57
Čebureki ātrie ir gatavoti no tortiljam. Jau vienbrud besija , jo manējam dikti patika .
Franču sīpolu zupa ,ilga process un ātri apēdas nav vērta mājas ņemties .

Kā tos čeburekus gatavo ?
19.01.2024 23:47 |
 
Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
kitijaarmazok @ 19.01.2024 23:47

Kā tos čeburekus gatavo ?
Malas apsmērē ar skulru olu lai var aizlipināt
Pa visām kārto maltas gaļas masu plānā kārta,tad pārloki uz pusēm, malas saspaidi lai salīp
Vēl uz pannas uz lēnas uguns .
21.01.2024 12:51 |
 
Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
 
Patīk
Reitings 2690
Reģ: 08.05.2022
Es tos ātros čeburekus cepu cepeškrāsnī. Ja nemaldos bija uz 15min, 180 grādos.
21.01.2024 13:22 |
 
Reitings 47
Reģ: 08.02.2024
Iesakiet, kur nopirkt skaistus šķīvjus, bļodas virtuvei. Par ne kosmiskām cenām :)
08.02.2024 21:37 |
 
Reitings 550
Reģ: 13.12.2023
Test Product @ 08.02.2024 21:37
Iesakiet, kur nopirkt skaistus šķīvjus, bļodas virtuvei. Par ne kosmiskām cenām :)

Andele Mandele
08.02.2024 22:13 |
 
Reitings 47
Reģ: 08.02.2024
Diabolus @ 08.02.2024 22:13

Andele Mandele

Diemžēl andele izskatīta, tur visi šķīvji 🤮
Ja arī ir kāds 1 smuks, tad i to tikai 1 un 15+ eur.
Man vajag 6 gb šķīvjus pusdienu, 6 zupas bļodiņas, 6 deserta šķ.
08.02.2024 23:00 |
 
Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
Nesen cepene cepu avokado ar olu,un sieru .Labs .
Tad brokastīm ļoti garšo saldās paprikas burgers .
27.02.2024 12:32 |
 
Reitings 1476
Reģ: 01.11.2022
Test Product @ 08.02.2024 23:00

Diemžēl andele izskatīta, tur visi šķīvji ?
Ja arī ir kāds 1 smuks, tad i to tikai 1 un 15+ eur.
Man vajag 6 gb šķīvjus pusdienu, 6 zupas bļodiņas, 6 deserta šķ.

Rito trauki nepatīk?
27.02.2024 13:08 |
 
Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
Es vispar kraju atras, interesantas receptes.
27.02.2024 15:51 |
 
Reitings 930
Reģ: 25.09.2017
Par to, lai vistas fileja nebūtu sausa, esmu atklājusi majonēzi 😁 Diemžēl, tas ir tāds vistas gabals, kas ir sauss pat tad, ja tas vēl 1 sekundi atpakaļ bija pusjēls. Sāku marinēt majonēzē un kopš tā laika nav bijušas problēmas ar sausu fileju. Pat, ja sanāk nedaudz pārcept.
Nezinu, vai knifiņš vai nē...bet es rosolā un biešu zupā lieku etiķi😁😁😁
Lai cepampapīru vieglāk pielāgotu formai, to vajag kārtīgi saņurcīt🙃
02.04.2024 14:24 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits