Lenova @ 23.04.2024 23:05Kā saprast "mamuta stiepējs"? Darbs 50% pie auto, 50% papīra darbs.
Es pat vairs negaidu ieteikumus savai situācijai. Pati vien esmu vainīga, ka sarkanos karogus nemanīju agrāk, jo pati taču tiku ar visu galā. Vien iesaku citām sievietēm pavērot, ar ko plāno ģimeni.
bieži vien labāk strādā, ja kāds no malas izskaidro, cik svarīgi ir palīdzēt, iesaistīties, atbalstīt, ne sieva, bet kāds cits vīrietis, kāda autoritāte.
PinkBear @ 23.04.2024 23:10Kāpēc kaut kas ir jāiztur? Šķiries. Ar sliņķiem, cūkām, alkoholiķiem dzīves nebūs.. Pārcelies, lai šis pats tiek galā ar visu savu iedzīvi!
SarmaD @ 24.04.2024 08:51
Ar to es domāju vai viņš nes mājās naudu un jūs no tā dzīvojat? Ja problēma ir tik vien kā nenomazgātos traukos, tad iesaku 3x domāt, jo šķiroties tie nebūs nomazgāti ne tik. Kaut gan mani nepamet sajūta, ka te nav arī jūtu, mīlestības pret šo vīrieti, tikai praktiskie dabas jautājumi, ilūzijas par labu dzīvi, kurus izjaukuši vīrieša neiesaistīšanās saimniecības jautājumos pēc darba dienas.
Turklāt labāka dzīve kā vientuļai mammai ar mazu bērnu zem savas mātes paduses tev nebūs.
Lenova @ 24.04.2024 10:06Paldies visām par viedokļiem. Pilnīgi piekrītu, ka esmu apjukusi, emocionāla, pat apzinos, ka man tiešām vajadzētu aiziet pie psihologa. Vienas dienas laikā manas domas mainās no "viss taču būs labi" līdz "es šo vairs nevaru un negribu paciest".
Šobrīd viņš strādā, tāpēc ienākumi no viņa puses ir lielāki, nekā mana "māmiņalga". Pirms dekrēta pelnījām vienlīdzīgi.
Un jā, pati arī apzinos, ka jūtas ir palikušas stipri vēsākas.
Jēga palikt kopā, ja tev dzīve vismaz kaut kādā veidā tiek atvieglota
SarmaD @ 24.04.2024 11:57
Ko saki, viņa viena ar bērnu un savu māmiņalgu dzīvotu tādā pašā līmenī kā tagad?
Pirms biju stāvoklī un grūtniecības laikā vīrs tā jūsmoja par ģimenes pieaugumu. Runājām un apzinājāmies to, ka nebūs viegli. Vīrs pārliecinoši runāja par to, ka būs mans lielais atbalsts, gatavos ēst, palīdzēs mājas darbiņos.
Derisa @ 24.04.2024 12:08
Jā, visnotaļ vieglāk un mierīgāk ar 1 bērnu, nevis 2. Vīrietim tāpat laiks jāvelta, jāklausās pārmetumos, jānodarbojas ar seksu, kaut arī jūtu vairs nav, jātaisa ēst, zeķes jāmazgā. Nu i nafig.
Ilenoisa @ 24.04.2024 12:12
Sarmai par smadzeņu piļīšanu. Kas cits tas ir ja ne smadzeņu piļīšana no vīra puses?
SarmaD @ 24.04.2024 12:16
Oi, oi, oi! Gribu dzirdēt no pašas autores vai tiešām negribīgi dod seksu kad prasa un pašai ne kripatu negribas. Ja gribas dzīvot egoismā, tad jā, foršāk mizot trīs kartupeļus nevis sešus un vešenē ielikt tikai savas apenes. Jautājums vai autori šādas sadzīves lietas apgūtina. Un kāds ir vīrieša tagadējais ikdienišķais un neikdienišķais pienesums, pēc kura nebūtu problēmu ne ar vīra apenēm, ne kartupeļiem.
Autore, cik jūs ilgi jau attiecībās?
SarmaD @ 24.04.2024 12:17
Saki viņš pierunāja viņai pilnas ausis par to, ka grib bēbi un būs zbis, lai tagad tiktu pie mazā un šamais sēdētu dīvānā?
Lenova @ 24.04.2024 12:42
Par seksu, lai arī delikāts jautājums, bet teikšu kā ir - pēdējo mēnešu laikā vien pāris reizes. Man negribās. Vīram - nezinu. Aizmieg pirms es esmu tikusi līdz gultai.
Manu iekšējo bubuli nogalinātu tas, ja 1) vīrs pēc darba +/- 1h pieskatītu mazo, lai varu mierīgi pagatavot vakariņas, vai arī pats gatavotu (bez priekšā teikšanas, ka tā kā derētu ēst); 2) reiz pa reizei vakarā dotu man laiku sev, pats tikmēr, noliekot (vai vismaz mēģinot nolikt) mazo gulēt, nevis guļ pats.
Attiecībās 6 gadi.
Lenova @ 24.04.2024 12:43
Nu nē, arī es ļoti vēlējos bērnu. Tikai sagaidīju no vīra lielāku atdevi pret ģimenes dzīvi. Neviens nevienu nepierunāja, kopīgs lēmums.
SarmaD @ 24.04.2024 12:45
Vīrs tev strādā standarta darba laiku cik saprotu. Kas notiek brīvdienās? Ko viņš dara tad?
Kā jums ar naudas sadali? Viņš pērk kaut kādas sadzīves lietas, pārtiku vai iedod tev naudu un dari ko gribi? Rēķinus nosedz? Es cenšos sazīmēt jūsu sadzīves ainu, kurš kā izpaužās.
Ā, un tas ka sekss ir reti, tas normāli, jo tu esi emocijās un jūties pārgurusi. Es vairāk brīnos par to, kā vīrs tā var turēt bez. Ja iepriekš arī tāda dinamika ir bijusi seksuālajā ziņā tad jautājumu nav.
SarmaD @ 24.04.2024 12:47
Jā, tā es arī nodomāju jo pieteikumā minēji ka bijusi jau viena grūtniecība. Manuprāt tu esi vīlusies tajā, ka no viņa nesagaidi cerēto atbalstu, vien dažreiz forumistes mīl atspārdīt jebkuru vīrieša gabalu pie pirmās iespējas. Man neizskatās, ka te būtu neglābjama situācija. Gribu saprast sadzīves kopainu un tad jau var paraudzīties mazliet plašāk.