Lola12345 @ 09.01.2024 15:45
Lielākoties sievietēm vienām paliekot tiek atvieglota ikdiena, bet vīrieši saprot, cik tomēr daudz ikdienā jādara mājās, ja negribās dzīvot miskastē ( kā nereti vecpuiši dzīvo).
Lenova @ 09.01.2024 19:46
Paldies, ņemšu vērā. Mamma vakaros var atbraukt, bet nedaudz kauns, ka vīrs gulēs dīvānā, kamēr mamma pieskata mazo. Ja visi striķi trūks, tad nāksies vien saukt mammu ciemos vai pašai aizbraukt pie viņas uz vienu, divām dienām nomierināt nervus ?
Zobenzobu tīģeris @ 10.01.2024 14:21Man ir daži bērni, bet es tiešām nevaru atcerēties, ka man būtu bijušas tādas problēmas ar visu tikt galā. Kad nevarēju tikt galā - sēdēju un nedarīju. Tajā laikā pedantiski tīra māja nebija mana prioritāte. Dušā gāju ar bebi Babybjornā ar dušas durvīm vaļā. Lēnu garu nomazgājos, bebis kaut ko čubinājās - esmu blakus, redzu, izdaru vēlamo. Ēst gatavojot, ēdot bebis bija blakus - velšanās laikā man pat bija stūrītis sagatavots virtuvē uz grīdas, kur bebis varēja droši virpuļot, kamēr gatavoju.
Pēc pieredzes saku - ar pirmo bērnu viss ir vienkārši. Pa dienu esi tu un bebis. Kad ir nākošie bērni, tev ir jābūt vēl labākai menedžerei, jo otrs bērns ir jāizvadā, jāsavāc, jāpabaro, jāvelta laiks, mīļošanās.
Tagad taču tie obligātie 2 mēneši (?) tēta dienas pieejami. Vai tēvs jau tos izņēma? Ja ne, tad lai izņem un padzīvojas ar jums, kamēr esi iemācījusies vairāk menedžēt savu laiku laikā, kad vīrs būs darbā.
Ar “dažiem bērniem” kontā būtu jau arī jāzina, ka bērni ir dažādi un ar dažiem neiet krastā atkāpšanās ne uz minūti,
Diabolus @ 10.01.2024 11:34
Redz, es tev nepiekrītu. Nu nav normālam vīrietim saimnieces acis. Viņi vnk neredz tos visus ikdienas sīkumus, kas mājās jāizdara, jo domā par citām lietām.
Piekūns @ 10.01.2024 12:57
Bez sievietes daudzas lietas var ļoti labi optimizēt. Ko tad pamatā es daru mājās? Guļu, paēdu vakariņas, pasēžu pie datora. Ne es taisu piecstāvīgus ēdienus ar milzu trauku kaudzi, ne īpaši aicinu kādu ciemos, ne man ir tik daudz dažādu drēbju ar 100 mazgāšanas režīmiem, ne visādas sīklietas, kas krāj putekļus. Savās mājās radu labi ja 10% no bardaka.
Halva Malva @ 10.01.2024 17:49
Es arī nesaprotu, kurš normāls cilvēks raksta, ka viņam ir daži bērni, tas ir cik divi vai četri? ?
Lola12345 @ 10.01.2024 18:12
Putekļi krājās arī uz zemes un visām citām virsmām. Tev tik tā liekas, ka neko neradi, bet viņa taču arī nē. Katrs par savām lietām atbild, tas ir pilnīgi ok, bet, piemēram, kurš tīra tolete, sūc un mazgā grīdas? Vai toleti tu nelieto un pa grīdām nestaigā? Un ēst gan jau visiem taisa, kāpēc trauki ir tikai viņas bardaks?
Bez sievietes daudzas lietas var ļoti labi optimizēt. Ko tad pamatā es daru mājās? Guļu, paēdu vakariņas, pasēžu pie datora. Ne es taisu piecstāvīgus ēdienus ar milzu trauku kaudzi, ne īpaši aicinu kādu ciemos, ne man ir tik daudz dažādu drēbju ar 100 mazgāšanas režīmiem, ne visādas sīklietas, kas krāj putekļus. Savās mājās radu labi ja 10% no bardaka.
SALOMEJA @ 11.01.2024 14:28
Minēšu, ka:
tava māja ir putekļaina,
palagi un dvieļi tiek mazgāti reizi 6 mēnešos 30 grādu režīmā uz 30 min,
vakariņās ēd makaronus ar kečupu,
zem datorkrēsla sabiruši čipši;
dušu iztīri reizi gadā.
Un kopumā tava māja ir pretīga visiem, izņemot tevi.