pradacandy @ 09.01.2024 05:53Jāmeklē citi risinājumi mājas uzkopšanai,piemēram, trauku mašīna,i-robots,apkopēja. Kādu darbu viņš strādā ofisa vai fizisku? Jo nav skaidrs no kā tik ļoti var nogurt,ka visu vakaru jāpavada dīvānā.
pradacandy @ 09.01.2024 05:53Jāmeklē citi risinājumi mājas uzkopšanai,piemēram, trauku mašīna,i-robots,apkopēja. Kādu darbu viņš strādā ofisa vai fizisku? Jo nav skaidrs no kā tik ļoti var nogurt,ka visu vakaru jāpavada dīvānā.
joselyn @ 09.01.2024 04:59Aizskriet vēl paspēsi pie mammas.
Esi prasījusi, kāpēc tik noguris (jums mazais varbūt negul pa naktīm un vins ar to tev palīdz vai tml)?
Un droši vien es mēginātu vēlreiz runāt. Teikt, skaidri, ka vajag palīdzību. Vai arī apspriestu risinājumus citus (ēst vakaros pasūtīt, meklēt kādu, kas palīdz uzkopt māju) - un tad skatīties, ko vins par to saka.
mangos @ 09.01.2024 04:10Ja esi runājusi dažādos veidos, bet vīrietis nedzird, tad neredzu citu iespēju kā padzīvot pie mammas. Ja nesaprot runājot, vai tad ir maz cits risinājums? Varbūt tā sapratīs.
Jauns profils. @ 09.01.2024 08:49Vīrs vienkārši ir runātājs, nevis darītājs un tāda ir lielākā daļa pasaules iedzīvotāju gan vīrieši, gan sievietes, kuri tikai skaisti pļurkst un tas arī viss.
Kāda tev jēga no vīra, kurš mājās ir tikai smukuma pēc? Tev nav nozīme, vai esi ar vai bez vīra, jo gan ar viņu, gan vienai tev būs vienas un tās pašas lietas jādara, tikai esot vienai būs vēl pluss, ka nebūs sabojāti nervi domājot, kāpēc viņš neko nedara.
Kas tās par muļķībām, ka jāņem apkopēja, vecim nav roku, lai palīdzētu? Visas tik ļoti žēlo tos nabadziņus, ka tik rociņas nesasmērēs.
Linduxis @ 09.01.2024 10:20Varbūt viņš nezina, no kuras puses ķerties klāt. Atceros, ka manam kolēģim ar pirmo bērnu bija tāds dīvains stāvoklis, gribēja ilgāk darbā palikt un meklēja, kā tik sevi nodarbināt, lai nav jāiet mājās. Pagāja kāds pusgads, viss normalizējās, situāciju pieņēma, aprada ar pārmaiņām.
Es gan no savas puses varu teikt, ka ir jārunā visu laiku un nevis abstraktās fāzēs - man vajag palīdzību, gribu, lai tu vairāk iesaisties utt., bet konkrēti - lūdzu, iznes miskasti, lūdzu, uzvāri ūdeni utt. Saprotu, ka tas prasa papildus resursu no sievietes, bet kaut kā tie vīrieši konkrētas norādes saprot labāk + laikam tās šķiet tādas "paceļamas". ????
Inna86 @ 09.01.2024 10:36Pirms bērna vīrietis gan jau arī līdzvērtīgi neuzņēmās mājas darbu apdarīšanu? Tikai solīja, ka nākotnē ko darīs.
Linduxis @ 09.01.2024 10:20Varbūt viņš nezina, no kuras puses ķerties klāt. Atceros, ka manam kolēģim ar pirmo bērnu bija tāds dīvains stāvoklis, gribēja ilgāk darbā palikt un meklēja, kā tik sevi nodarbināt, lai nav jāiet mājās. Pagāja kāds pusgads, viss normalizējās, situāciju pieņēma, aprada ar pārmaiņām.
Es gan no savas puses varu teikt, ka ir jārunā visu laiku un nevis abstraktās fāzēs - man vajag palīdzību, gribu, lai tu vairāk iesaisties utt., bet konkrēti - lūdzu, iznes miskasti, lūdzu, uzvāri ūdeni utt. Saprotu, ka tas prasa papildus resursu no sievietes, bet kaut kā tie vīrieši konkrētas norādes saprot labāk + laikam tās šķiet tādas "paceļamas". ????
Inna86 @ 09.01.2024 10:36Pirms bērna vīrietis gan jau arī līdzvērtīgi neuzņēmās mājas darbu apdarīšanu? Tikai solīja, ka nākotnē ko darīs.
Inna86 @ 09.01.2024 10:34
Attiecības, kur sievietei nemitīgi ir jābiksta pieaudzis vīrietis iznest miskasti un nomazgāt traukus ir mammas un dēliņa variants, nevis divu pieaugušu līdzvērtīgu cilvēku kopdzīve.
Lola12345 @ 09.01.2024 11:04
Tad nav normāli ka pieaugušam cilvēkam jāsaka - iznes miskasti, nomazgā traukus. Tā kā ar bērnu, nevis vīrieti.
un vīrs pa to laiku sapratīs, ka eu...bet vienam tik forši!mangos @ 09.01.2024 04:10Ja esi runājusi dažādos veidos, bet vīrietis nedzird, tad neredzu citu iespēju kā padzīvot pie mammas. Ja nesaprot runājot, vai tad ir maz cits risinājums? Varbūt tā sapratīs.
Nez, man jau liekas, ka labāk ir būt elastīgai un atrast variantu, kas jums strādā, nekā iestāties pozā un pašai ciest no tā.Inna86 @ 09.01.2024 10:34
Attiecības, kur sievietei nemitīgi ir jābiksta pieaudzis vīrietis iznest miskasti un nomazgāt traukus ir mammas un dēliņa variants, nevis divu pieaugušu līdzvērtīgu cilvēku kopdzīve.