viņa ir garlaicīga, neinteresanta, bez hobijiem
Aniia @ 07.01.2024 15:23Te vienā blakustēmā vairākkārt tika minēts: viņa ir garlaicīga, neinteresanta, bez hobijiem.
Bet ja tā aizdomājas, vai tad attiecībās ir pievilcīgi tikai tie superinteresantie cilvēki ar daudziem smalkiem hobijiem? Ko darīt tiem, kam patīk lasīt grāmatas, gatavot, ceļot bez ekstrēma, vai vienkārši brīvdienās kaut kur aizbraukt?
Un kāpēc kalnu slēpošana šķiet pareizais, vērtīgais hobijs, bet džemperu adīšana, dārza darbi, koris - old school garlaicība.
Daudz skatos ārzemju IG kanālus, tur cilvēki dzīvo mierīgu, "garlaicīgu" dzīvi, taču to pašu spēj parādīt interesanti - mājas iekārtošana, sīki remonti un DIY, pastaiga ar suni saulrietā, pankūku cepšana, ainiņas no darba vides un taml.
Vai jums un otrai pusītei ir tādi kruti hobiji, par ko var palepoties?
Kas ir tie ekstrēmie hobiji?Jupiter @ 07.01.2024 15:27Nesatrauc ekstrēmi hobiji. Tieši otrādi - es domāju, ka cilvēki ar ekstrēmiem hobijiem izmisīgi cenšas aizbāzt ar to savu tukšo dvēseli. Kad Tev ir konstanti nepieciešams sevi izklaidēt, Tava iekšējā pasaule nav pārāk interesanta.
Tieši tā!Ugunsmeita @ 07.01.2024 23:51Ja Tu ikdienā dirni mājas, lasi grāmatas, skaties TV, smerē siermaizes, Kāda “krāsainā ikdiena” tev var būt? Tu automātiski laikam ejot izkrīti no aprites, un nevienam neinteresē izlasītie romāni vai TV seriāli.
Mans subjektīvais viedoklis!
akul12 @ 11.01.2024 11:27Kas svarīgāks vīrieša hobiji vai kāzas? Jo abiem nesanāk!
Ugunsmeita @ 07.01.2024 23:51Ja Tu ikdienā dirni mājas, lasi grāmatas, skaties TV, smerē siermaizes, Kāda “krāsainā ikdiena” tev var būt? Tu automātiski laikam ejot izkrīti no aprites, un nevienam neinteresē izlasītie romāni vai TV seriāli.
Mans subjektīvais viedoklis!
Jauns profils. @ 11.01.2024 17:28
Grāmatas lasīt ir ļoti labs hobijs. Un kāds sakars "nevienam neinteresēs izlasītie romāni". Mans hobijs ir gara skriešana, bet nejau es eju kādam stāstīt, cik km es katru dienu skrienu. Galvenais ar kaut ko nodarboties.