SamSam @ 04.01.2024 23:24Piedodiet meitenes, es nesaprotu par kādiem vīriešiem jūs tagad runājat. Esmu pārsteigta saņemot tādus komentārus, gribēju dzirdēt padomus, ieteikumus, pieredzi, bet ne aizvainojumus, ka esmu vīrietis - trolis. Bēdīgi
Diez kā Tu to vari redzēt? Tas, ka tikai šodien reģistrējos? Reiz bija diena, kad tu arī reģistrējies, domā būtu patīkami, ka Tevi uztvertu kā troli? Whatever..31.oktobris @ 04.01.2024 23:30
Es domāju, ka tev kā trolim ir patīkami saņemt jebkādu uzmanību un komentārus, jo uz to arī balstās trolisms. Pārāk labi var redzēt, ka tu esi vīrietis un troļļo. ? Mēs neesam forumā pirmo dienu, ka neatpazīsim.
SamSam @ 04.01.2024 23:39Diez kā Tu to vari redzēt? Tas, ka tikai šodien reģistrējos? Reiz bija diena, kad tu arī reģistrējies, domā būtu patīkami, ka Tevi uztvertu kā troli? Whatever..
SamSam @ 04.01.2024 21:50Sveikas!
Esmu apmulsusi savās attiecībās un īsti nezinu, ko iesākt. Esmu attiecībās nepilnus 3 gadus. Viss bija ļoti skaisti, bet pirmajā kopdzīves gadā, viņš pacēla roku pret mani un nekādīgi nespēju to aizmirst. Viņš ir labs, vienmēr dara visu, ko es gribu, bet vizuālā tēla ziņā, nekad viņu neizvēlētos, nepatīk arī ka visu laiku mani uzmana/pieskata. Nezinu vai vēlos visu dzīvi ar viņu dzīvot, bet bail, ka labāku neatradīšu (kas klausīs mani :D). Visvairāk bail no tā, ka viss jāsāk no jauna. Bet šādi dzīvot nezinu vai vēlos. Ir arī teicis, ka viņš negrib dzīvot bez manis. Negribas, lai viņam ir slikti pēc attiecībām.
Varbūt varat padalīties ar kādu padomu vai arī jums ir bijis līdzīgi?