Pavisam nesen viesos pie manis pienāca kāds nepazistamais vīrietis un pateica, ka jums jārisina jautājums ar mammu, precīzāk, ietekme uz viņu, ka, ja es to nedarīšu, tad palaidīšu garām lielisku iespēju novērst netaisnību pret mani ģimenē un riskēju pārtraukt radnieciskās attiecības ar visiem saviem tuviniekiem uz visiem laikiem. Un viņam bija taisnība attiecībā uz pēdējo - pagājušā gada beigās es gandrīz izvairījos no līdzīgas situācijas un sapratu, ka vairs nevaru vilcināties ar šo problēmu risinājumu. Viņš apstiprināja to, ko es pati sapratu. Viņš arī ļoti konkrēti norādīja, ka programma nav uz manis, bet gan uz viņas. Ieteica atrast nopietnu burvi. Viņš teica: "Meklējiet nopietnu burvi, kurš noņems no jūsu mātes programmu, ko jūsu brālis uzlika attiecībām savā labā, un tajā pašā laikā nekaitēs jums un nestāstīs pasakas, ka tā ir jūsu porča. Neprasiet, lai kaut ko darītu jūsu labā, prasiet tikai lai noņemtu to, ko citi uz viņas ir uztaisījuši". Viņš pats, kā es sapratu, pārvalda informācijas nolasīšanas tehniku.