Sveikas sievietes dievietes! Bez ņirgāšanās lūdzu, nāku ar jautājumu, ko darīt, ja bijšais nenormāli apsēsts? Jau 3 gadus esmu attiecībās ar citu, no viņa kaut kur 5 gadi kā šķīrušies, un viņš vislaik kā apsēsts iet uz pasākumiem kur būšu, liek visādos forumos attēlus, kurus sūtiju, kad bijām kopā (nekas tāds no kā kaunēties, bet pretīgi tāpat..) sūta maniem paziņām bildes kuras sūtiju VIŅAM, kad bijām kopā, runā visu laiku par mani, iet pie maniem draugiem un stāsta kaut kādas pasakas, protams neviens viņam netic, bet nu baigi traki. Starpcitu viņam ir draudzene jau labu laiku, bet tāpat viņš uzvedās šādi, nezinu kapēc tai sievietei liekas ok, ka viņš šādi ņemās ap bijušo.. Es varu kkādu liegumu man tuvoties dabūt, ja nav bijis fiziski vardarbīgs? (Man šķiet viņam ir garīgas problēmas, bet nevaru pierādīt).. Palīgā, jo mans tagādējais manuprāt vienu dienu viņu vnk zili melnu nodauzīs, bet tas nav risinājums un es esmu PRET vardarbību. :( Es jau reāli biju aizmirsusi par viņu, bet draudzenes šodien tādas šausmas atsūtija, man sirds apstājās, sāk jau neomulīgi palikt!