Jo ome Tev ir kaut ko parādā tikai tāpēc, ka veca? Ja es neadīju jaunībā un netaisīju konservus, es to nesākšu darīt pensijā, vecumā cilvēki ir "nemoderni" nevis tāpēc, ka ir "omes uzvedības cheklists", bet tāpēc, ka ap kaut kādu laiku atklāt neko jaunu vairs nešķiet interesanti. Un, ja Tava ome negrib satikties un auklēt Tavus bērnus, varbūt Tu esi viņai piegriezusies, viņa neuzskata, ka vecums liek viņai pēkšņi kļūt par bezmaksas aukli un novecojusī xgen paaudze arī ir no tās jau, kuri ir pārāk noguruši pakļauties kaut kādām sabiedrības normām. A Tu gaidi, kad Tev adīs zeķes un ceps pīrāgus? Cep/adi pati!Sisja @ 30.12.2023 11:44Tas nav moderni, tā ir nolaidība un slinkums. Degradācija piemeklējusi ne tikai jaunos, bet arī omes.
Varbūt viņa negrib NEKAD pieskatīt un NEKO negrib gatavot! Viņa ir savus bērnus izaudzinājusi, kāpēc viņa tagad ir spiesta Tavus pieskatīt tikai tāpēc ka "ome". Pensijai jābūt laikam, kad beidzot var dzīvot tikai sev, daudziem varbūt gribās mazbērnus uzcināt, citiem negribās.Ijaa @ 30.12.2023 12:01Ojoj, kā uzvilkās. :D Sākšu ar to, ka bērnu paprasu pieskatīt labi, ja reizi 2 mēnešos un uz pāris stundām, bet jau tad psiho. Un es tikai minēju, ka mana ome marinēja viskautko, nevis ka tagad omēm tas jādara. Es minēju, ka vienkārši negatavo neko. Bērns paliek pie viņas, bet nekas netiek pagatavots, tikai telefonā sēž. Es māku gatavot jā un nesēžu vislaik telefonā, kāds sakars? Runa ir par to, kad tiek aizbraukts pie omes un viņa neko nedara nejau ka viņai katru dienu bērns jāskatās un katru dienu jāved mums ēdiens.
Ijaa @ 30.12.2023 12:01Ojoj, kā uzvilkās. :D Sākšu ar to, ka bērnu paprasu pieskatīt labi, ja reizi 2 mēnešos un uz pāris stundām, bet jau tad psiho. Un es tikai minēju, ka mana ome marinēja viskautko, nevis ka tagad omēm tas jādara. Es minēju, ka vienkārši negatavo neko. Bērns paliek pie viņas, bet nekas netiek pagatavots, tikai telefonā sēž. Es māku gatavot jā un nesēžu vislaik telefonā, kāds sakars? Runa ir par to, kad tiek aizbraukts pie omes un viņa neko nedara nejau ka viņai katru dienu bērns jāskatās un katru dienu jāved mums ēdiens.
Ijaa @ 30.12.2023 12:37Un neuzskatu, ka omēm nokristu rokas, ja pa tām 3h kaut ko pagatavotu mazbērnam, kurš vēl pats ir par mazs gatavošanai.
Man sāk šķist, ka problēma ir ne tik daudz ar pašas omes vēlmēm, bet ar to, ka Ijaa un viņas sīkais ir nepanesami cilvēki.Džinga @ 30.12.2023 12:41
Nu ja negrib, tad negrib vākt tavu bērnu, kāpēc tas viņai ir pienākums? ?
Jupiter @ 30.12.2023 12:48Man sāk šķist, ka problēma ir ne tik daudz ar pašas omes vēlmēm, bet ar to, ka Ijaa un viņas sīkais ir nepanesami cilvēki.
Vēl jo vairāk - ja neaudzināja savējos, kurš Tev lika domāt, ka gribēs audzināt mazbērnus???Ijaa @ 30.12.2023 12:50
Haha. Tad jau visi trīs viņas bērni ir nepanesami cilvēki, jo viņa gan bērnus atteicās audzināt, viss bija uz tēva. Gan mazbērnus atsakās kādreiz pieskatīt ārkārtas situācijā. :D Bet Tu, Jupiter, neizcelies ar intelektu, tāpec skaidrot nav jēga.
Jupiter @ 30.12.2023 12:55Vēl jo vairāk - ja neaudzināja savējos, kurš Tev lika domāt, ka gribēs audzināt mazbērnus???
Ja viņa ir tik šausmīga un negrib pieskatīt, ne audzināt, ne taisīt ēst - kāpēc Tu savu bērnu pat gribētu viņai uzticēt? Tā kā Tu dzīvotu kaut kādā sapņu pasaulē, kur omēm ir kaut kā jāuzvedās un kad Tava neuzvedās tad tas ir kaut kāds system error Tev smadzenēs.Ijaa @ 30.12.2023 12:58
AUDZINĀT un PIESKATĪT ir atšķirīgas lietas. Audzināšana ir, ka mazbērni dzīvo pie viņas, viņa viņus uztur, katru dienu ir ar viņiem, bet pieskatīt pāris reizes gadā uz 3h tā nav audzināšana.
Tad jau visi trīs viņas bērni ir nepanesami cilvēki, jo viņa gan bērnus atteicās audzināt, viss bija uz tēva.