Ir pazīstamas vairākas īsas sievietes, 160cm un pat mazāk, it kā vizuāli simpātiskas, bet cik zināms jau ilgstoši vienas. Vai īsais augums varētu būt par pamatu, kāpēc nav ilgstoši attiecības, vai tur drīzāk cits iemesls?
Elizabeteeee @ 29.12.2023 16:22Sevišķi nevērtēju sievietes pēc auguma, jo neizskatu to par vajadzīgu. Ir ļoti skaistas īsas sievietes un tāpat garas, katram savs.
Tomēr ja ļoti piekasīties un izvērtēt, kā es iedomājos simpātisku sievieti, tad jāsaka, ka augums var spēlēt lomu tajā.
Manās acīs simpātiska sieviete būtu 165-170, un daudzi vīrieši man agrak ir prasījuši par augumu, un norādījuši šo augumu par ideālo sievietei
Garākam sievietēm ir labs potenciāls sevi iznest skaisti, augums virs 175 ir lielisks, bet jāprot iznest
Personīgi visvairāk mīnusu saskatu īsākām dāmām, no 150-160, daudzas sievietes, nopietnākos amatos es pat nespeju uztver nopietni tādā augumā, ceru, ka neviena dāma neapvainosies ? nav domāts, lai aizskartu, jo augumu jau neizvēlamies neviens
IDK, es esmu 1,58m un cilvēkiem darbā esot bail no manis tikai mana resting bitch face dēļ vien. Es nedomāju, ka tas ir garuma jautājums, vairāk kā cilvēks sevi nes.Ijaa @ 29.12.2023 16:38
Piekrītu par to īso augumu augstos amatos. Mana priekšniece ir mini cilvēciņš un kad viņa nostājas man blakus un kaut ko saka, tad es jūtos kā milze ar kuru bērns runā vai arī kad viņa uz kādu dusmojas, tas izskatās smieklīgi kā mazs cilvēks dusmojas. Bet nav domāts ļaunā nozīmē. :D
Lesleey @ 29.12.2023 22:49Es vienmēr esmu kompleksojusi par savu garumu 180, vienmēr licies nu kā vīrietim labāk var patīk gara 180cm sieviete, nekā kāda ar 170cm, bet ņemot vērā kā man pielūdzēju netrūkst, gan ballēs nāk kads klāt, gan kompānijās ir kāds kurš pievērš uzmanību, gan ikdienas gaitās. Ar laiku tikai sapratu, ka laikam jau tam garumam tik milzīga nozime nav. Vīriešiem simpatizē gan 150cm, gan 180cm, tikai katram vīrietis būs savs kam dos priekšroku. Tieši tā pat kā ir sievietes kuras dod priekšroku garākam vīrietim un ir tās kuras varēs satikties gan ar garaku, gan īsāku. Vairāk ir tas kā Tu to garumu iznes, ja acīmredzami kompleksosi, tas arī būs redzams