Vīrietis īsāks par sievieti

Reitings 32
Reģ: 23.11.2023
Vai tiešām reālajā dzīvē augumam ir tik liela nozīme, vai tomēr tā ir tikai tāda brēkšana internetā? Jo internetā visas sievietes saka ka viņām vajag tikai 180+cm vīriešus, pārējie neder, bet pa savu mūžu esmu redzējis vairākus pārus kur sieviete ir krietni garāka par vīrieti un viss kārtībā. Kaimiņos jau vairākus gadus dzīvo pāris kur čalis ir līdz 170cm bet meiča viņam ir savi 180 - 185cm
24.12.2023 20:27 |

Reitings 347
Reģ: 10.04.2018
Angelette @ 25.12.2023 14:12
Biju uz randiņu ar īsa auguma vīrieti, jau ejot uz tikšanos pretī viņam, pamanīju viņa īso garumu, tas bija tas pirmais iespaids, kurš nevisai patika tā teikt..
Es pati esmu salīdzinoši īsa auguma, bet blakus viņam jutos liela un gara, kaut bijām viena garuma. Pat aizdomājos, ka nevarēšu vilkt apavus uz papēža, lai tikai nebūtu garāka par viņu.. Un lieki piebilst, ka arī mantība bija maza un mīlēšanās nekādas sajūtas nesniedza, gaidīju, kad pabeigs.. Man tomēr patīk vīrieši gari un stalti, garumā 1.85cm!

Starp citu auguma garumam un krāna izmēram nav nekāda saistība. Tam vairāk ģenētiska sakarība. Esmu redzējis arī 1 90metrīgus ar mikrodiku.
Tam pa labi galā ir 20 cm.
02.01.2024 23:45 |

Reitings 10
Reģ: 05.01.2024
Manuprāt, augums nav tik svarīgs, kā internetā varētu šķist. Attiecību pamatā ir personība un savstarpējā saskaņa.
08.01.2024 14:08 |

Reitings 6051
Reģ: 05.12.2021
Man tad ir svarīgi. Sanāca pāris reizes tikties ar ļoti bagātu un ļoti interesantu cilvēku. Randiņi kolosāli zbet es nevarēju pieņemt, ka viņs ir tieši manā garuMa. Un pat ne cm garāks. Pārtraucu visu. Jā, zinu, mani tarakāni, bet es nejūtos ērti ar īsu vīrieti. Tik neērti, ka pilnīgi fiziski grūti.
Mans tagadējais virs ir 1.85 pie maniem 1. 70 ideāli. Atceros, kad sākām sarakstīties, speciāli prasīju cik garš viņš ir 😂
08.01.2024 15:01 |

Reitings 1356
Reģ: 27.05.2023
Es esmu diezgan gara - 176cm. Un patīk man arī papēžus uzvikt ikdienā. Kādreiz pati biju kompleksā par savu garumu, un patika man tikai garāki puiši. Kaut gan kopā vienmēr sanāca būt ar tiem kas drusku īsāki vai tieši mana garuma :D
Tagad man nav TIK ļoti svarīgi garums. Man puisis ir virs 180cm, bet uzvelkot papēžus es tāpat drusciņ garāka. Viņam netraucē nemaz, man arī nē. Man vairāk patīk, ka viņam ir plati pleci, vīrišķīgs augums. Es tizli justos, ja man blakus stāvētu garš, bet tievs čalis. Tie kas ir tikai gari, mani galīgi nesaista.
08.01.2024 15:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits