Forelee @ 22.12.2023 04:56Laikam īsti neizprotu tā Ick nozīmi. Daudzi no autores piemēriem - jā, neskatītos uz to cilvēku, kā uz savu topošo vīrieti, nu negribētu sev tādu un tādu jā, taču ieraugot uz ielas, vai paziņu kompānijā- man viņš būtu pilnīgi neitrāls cilvēks, jo tak vnk pierasts, ka vīrieši ir dažādi, nevis visi gari un skaisti.
Protams, ir lietas, par ko ieraugot sanāk nobrīnīties vai vnk - fui, nu kāpēc tā utml. Tāpēc jaam, neizprotu to Ick īsti.
Pauluxx @ 22.12.2023 01:09Ir īpašības vīriešos kas izraisa tā saucamos ickus (ick)... Ko domājat par to, vai jums ir jau savs saraksts ar to?
Es piemēram varu sākt ar..
Maziņš augumā
Ātra staigāšana uz darbu vai kur citur vispār dzīvē
Mājās nav veļasmašīna
Dzīvo pie vecākiem
30 gados nav mašīnas
30 gados nav neviena drauga
Grūtnieces vēders
Aizdusas agrā vecumā
Alerģijas
Raud sieviešu priekšā
Sajūtas, ka te viņš jākopj kā bērns
'Mīkstā' personība
Pieaudzis vīrietis spēlē video spēles
Jau no skolas laikiem slavens nūģis
Valkā brilles ar apaļiem rāmjiem
Ko vēl varat ieteikt, kas iederētos?....
Luusis @ 23.12.2023 19:20
Jums nepatīk: Neglīts un mazs augumā, Neglīts un dzīvo pie vecākiem, Neglīts un nav mašīna, neglīts un spēlē datorspēles.
Bet ja runa būs par: Izskatīgs bet mazs augumā, izskatīgs bet dzīvo pie vecākiem, izskatīgs bet nav mašīna, izskatīgs bet slēlē datorspēles, tomēr tās biksītes viņu priekšā pašas slīdēs nost.
Tas nav noslēpums ka vienmēr ir bijis tā ka izskats valda pār visu, lai kā arī dažas te censtos to noliegt bet tā ir bijis viemēr, abiem dzimumiem.
es vienkārši zinu iz dzīves tādus gadījumus, kad sievietes uz tām lietām piever acis jo čalis ir izskatīgs. tāpat zinu arī vīriešus kas piever acis uz to ka sieviete ir kontrolējoša un traka, jo viņa ir izskatīga.RRebekkka @ 23.12.2023 20:03
Eksperts ieradās.?
Luusis @ 23.12.2023 20:25es vienkārši zinu iz dzīves tādus gadījumus, kad sievietes uz tām lietām piever acis jo čalis ir izskatīgs. tāpat zinu arī vīriešus kas piever acis uz to ka sieviete ir kontrolējoša un traka, jo viņa ir izskatīga.
Dzer alkoholiskos kokteiļus - manuprāt, normāli baudīt var tikai tīru alkoholu, nevis pārcukurotus kokteiļus.
Zobaine @ 22.12.2023 18:00Pirmīt redzēju kā vīrietim gandrīz aizpūš maisiņu ko viņš nes un viņš pārsteigts bola acis, tas noteikti bija ick
Zobaine @ 22.12.2023 12:41Ja viņš aizrijās ar ūdeni un sāk kāsēt