Globuss @ 22.12.2023 01:20https://sports.tv3.lv/citi/22-gadus-vecais-broky-kluvis-par-pirmo-latvijas-e-sporta-miljonaru/
Nav nemaz tik slikti, spēlējot video spēles, kļūt par miljonāru, vai ne? Latvijā arī vismaz viena meitene ir videospēļu spēlētāju pasaules top līmenī.
Par auto neesamību: daži negrib braukt ar auto vai nedrīkst braukt sliktas redzes vai citu veselības problēmu dēļ.
Alerģija nereti nav paša cilvēka vainas dēļ.
Pauluxx @ 22.12.2023 01:23
Naudai nav nekāda nozīme ja cilvēks pretīgs vai maziņš augumā vai mati nāk jau nost 25 gadu vecumā....
Malibu Steisija @ 22.12.2023 07:37Viena lieta ko der atcerēties meitenēm šeit ir tā, ka ar visiem čaļiem jums gultā nav jāliekas un ar visiem nav dzīve jāveido. Šis izklausās jau pēc vīriešiem, kas mūžīgi bazūnē apkārt kādas sievietes viņiem nepatīk. Vai nu ar tetovējumiem, vai lieko svaru vai ar čolkām. Man ir viena atbilde tam - tas nozīmē, ka tas cilvēks vienkārši nav priekš tevis. Viss. Es gribētu redzēt, kas notiktu, ja vīrieši izveidotu forumā diskusiju, kādi ir viņu sieviešu 'icks'.
Ja viņam nesot maisiņu paliek pārāk smagi un viņš maisiņu pārliek otrā rokā
Ireeen @ 22.12.2023 09:06Iešana ātrā solī uz darbu, iekāpšana peļķē…jūs debīlas?
Forelee @ 22.12.2023 04:56Laikam īsti neizprotu tā Ick nozīmi. Daudzi no autores piemēriem - jā, neskatītos uz to cilvēku, kā uz savu topošo vīrieti, nu negribētu sev tādu un tādu jā, taču ieraugot uz ielas, vai paziņu kompānijā- man viņš būtu pilnīgi neitrāls cilvēks, jo tak vnk pierasts, ka vīrieši ir dažādi, nevis visi gari un skaisti.
Protams, ir lietas, par ko ieraugot sanāk nobrīnīties vai vnk - fui, nu kāpēc tā utml. Tāpēc jaam, neizprotu to Ick īsti.