kristiana_i @ 21.12.2023 21:48Besī cilvēki, kas sabiedriskās vietās klausās skaļi video, mūziku. Tā vien gribas uzdāvināt austiņas.
Šonedēļ viens tāds tēvs sēdēja pie ārsta kabineta. Gribējās aizrādīt, bet noturējos.
Malibu Steisija @ 22.12.2023 12:08Cilvēki, kuri skrien pāri ceļam vistizlākajās vietās. Pirms pāris dienām, tumšs vakars, braucam mašīnā pa Rīgu, divas joslas katram virzienam, pa vidu tramvaja sliedes + sasodīti daudz mašīnu un liela satiksme + nav tagad ārā tie laikapstākļi, lai ar mašīnas bremzēšanas ceļu spēlētos. Pēkšņi, ne no kurienes, vīrietis vienkārši izskrien mašīnai priekšā. Draugs knapi mašīnu nobremzēja un pārējie autovadītāji arī šokā. Odziņa visam pa virsu bija tā vīrieša sejas izteiksme un tas ko viņš pēc tam bļāva visiem. Apjucis skatījās uz mums, ka gandrīz uzbraucām viņam virsū un uzbļāva ''Kas jūs palaist nevarat?''
Es atvainojos? Gājēju pāreja tevi palaidīs, ne jau ielas vidū mašīnām zem riteņiem skriet. Tajā brīdī ieskrēja doma prātā, varbūt pat bija pelnījis čalis, ka nogāž viņu no kājām mašīna.
krixis3 @ 22.12.2023 09:05Tracina, ka cilvēki brauc pa pilsētu uz 40 vai pat 30. Un apdzīt nevar, jo dzīva satiksme mun tad viņš izbrauc uz lielā ceļa un aizmauc uz 120. Cilvēks vai arī normāli brauc uz 90 līdz 100 un kā ierauga to radaru, kad mēra vidējo ātrumu, sāk braukt uz 80.
Tracina, ka veikalā neievēro distanci un ka satiekot tur paziņu, stavr ar saviem milzu ratiem pa visu eju un nemaz nedomā paiet maliņā. Tad man ir demonstratīvi tie rati janostumj malā.
Ijaa @ 22.12.2023 12:21
Uzskatu, ka tādi cilvēki labprātīgi soļo uz kapiem. :D Bet es negribētu ņemt tādu grēku uz sirds, ka kaut kāds dalbajobs izskrien uz ceļa un es viņu notriecu. Nav viņi tā vērti, lai ņemtu tādu grēku uz sirds.
Nav_vispar @ 22.12.2023 15:131. Riebjas jau pieminētie virsū līdēji rindās.
2.Tracina, ja pašapkalpošanās kasēs atstāj savu čeku aparātā un man, lai dabūtu savu, ir jāņem tas svešais čeks. Par šo es pilnīgi pirkstus gribu nocirst, nu tāda dusma!
3. Nenormāli kaitina un riebjas, kad nesavāc aiz sava suņa sūdus. Novēlu tiem nevācējiem ar seju tajā sūdā kādreiz iekrist.
4. Besī, ja es sabiedriskajā transportā ar kādu runājos un pretī sēž cilvēks un ar savām grimasēm atklāti parāda, ka noklausās mūsu sarunu (piemēram smaida, vai smejās mums līdzi).
Ai, man daudz kas besī, visu nevaru atcerēties tagad uz sitienu :D
Nav_vispar @ 22.12.2023 15:131. Riebjas jau pieminētie virsū līdēji rindās.
2.Tracina, ja pašapkalpošanās kasēs atstāj savu čeku aparātā un man, lai dabūtu savu, ir jāņem tas svešais čeks. Par šo es pilnīgi pirkstus gribu nocirst, nu tāda dusma!
3. Nenormāli kaitina un riebjas, kad nesavāc aiz sava suņa sūdus. Novēlu tiem nevācējiem ar seju tajā sūdā kādreiz iekrist.
4. Besī, ja es sabiedriskajā transportā ar kādu runājos un pretī sēž cilvēks un ar savām grimasēm atklāti parāda, ka noklausās mūsu sarunu (piemēram smaida, vai smejās mums līdzi).
Ai, man daudz kas besī, visu nevaru atcerēties tagad uz sitienu :D
Ensha @ 22.12.2023 08:26No autovadīšanas ... Nekad neesmu sapratusi tos, kas nespēj normāli iebraukt krustojumā, pabīdas 2m un domā ka viss ok.. Bet tādi ir 70% autovaditaji. Tāpēc arī mums ir sastregumi, vietās, kur ir kāds kreisais pagrieziens, dēļ tiem kam kājas trīc normāli iebraukt krustojumā, pie tā pagrieziena neaizbrauc vismaz 4 mašīnas, kas būtu izbraukušas.
Tracina, ja pašapkalpošanās kasēs atstāj savu čeku aparātā un man, lai dabūtu savu, ir jāņem tas svešais čeks.
Aizkraukles Pārdevēja @ 22.12.2023 23:24Mani kaitina, ka saka - RANDIŅŠ ar vīru. Reāli kaitina, ka infuenceres tā raksta. Manuprāt, randiņš ir tad, kad nedzīvo kopā un satiekas. Kā var būt randiņš, dzīvojot kopā?
pèc šàda komentàra var saprast, ka neesi precèjusies 😀. Pèc kàda laika sapratìsi, ka tieši randiņi uztur ilgstošàs attiecìbàs uguntiņuAizkraukles Pārdevēja @ 22.12.2023 23:24Mani kaitina, ka saka - RANDIŅŠ ar vīru. Reāli kaitina, ka infuenceres tā raksta. Manuprāt, randiņš ir tad, kad nedzīvo kopā un satiekas. Kā var būt randiņš, dzīvojot kopā?
Susurīte @ 23.12.2023 01:01
O jā! Mani var nokaitināt tas, ka apļus nepareizi brauc. Piemēram, viens no apļiem pie ikea - iebrauc pirmajā joslā un mauc visam aplim pa riņķi, nepalaižot pat uz izeju tos, kas pareizi iebrauc. Un tad brīnās, kādēļ sastrēgumi. ? Cik avārijas situācijas dēļ tādiem redzētas. Satiksmes kultūra tiešām reizēm var lampiņas izšaut.
man ir elektroniskais,vispār neintresē,kads ceks tur stāv vai nestāv.😁.iesaku kartes salādēt tel.un pieslegt elektroniskos cekus.mazāk papiruPomelo @ 23.12.2023 04:252.
Ļoti piekrītu šim komentāram. Es arī pēdējos gadus redzu, ka parastās kases pludo no čekiem, jo.cilvēki,ir palikuši ļoti slinki un nekaunīgi, principā visa kase ir sameslota dēļ tiem cilvēkiem, kuri neņem čekus. Viņi mētājas pa grīdu, un traucē. Es vienmēr ņemu čeku ejot prom,vienmēr.
mani kaitina tie jehovieši vai citi sludinātāji,kas viņi tadi.Tev pilnas rokas maisu,2 mazi aktīvi berni un viņi plijas virsū ar saviem papīriem(gandrīz zobos tos papirus ieliks),un vēl pajautā vai būs laiks parunāties.Tas tā var izsist no lidzvara,kad esi koncentrejies, lai pirkumi un bērni sveiki un veseli nonāk punktā B😂.Un viņi pieder pie ta punkta,kas nesaprot vārdu "Nē" plijas un plijas virsūMocheato @ 23.12.2023 10:20Ak jā ,tie mūzikas klausītāji bez austiņām. Un tie ,kuri runā ar kādu pa telefonu skaļruni ieslēdzot. Tie ,kuri vienkārši skaļi runā ,tā kā viss autobuss,vilciena vagons skan. Tā, vien gribās tādiem eksemplāriem pateikt TAK AIZVERIES. Bet klusēju, un ievēroju pieklājibas normas, nenonlaižoties līdz to indivīdu līmenim.
Vēl ir tādi kas besī - kuri nesaprot vārdu "nē" nevienā valodā. Bet tik un tā uzstāj ar savu un plijās virsū.