drīkst, un vai sievietes kas ir apaļīgas nevar vilkt ko grib?😃 tas tonālais uz pumpām izskatās pamatīgi briesmīgi īpaši dienas gaismā laukā. Varbūt arī pie spoguļa mājās to tik ļoti neredz, bet dienas gaismā tas izskatās kā magnum saldējums ar balto šokolādi, pjeek 😃Ijaa @ 20.12.2023 18:05
Tas, ka sievietei ir pumpas un grumbas nozīmē, ka viņa nedrīkst uzklāt meikapu? ?
debestinaa @ 20.12.2023 18:47drīkst, un vai sievietes kas ir apaļīgas nevar vilkt ko grib?? tas tonālais uz pumpām izskatās pamatīgi briesmīgi īpaši dienas gaismā laukā. Varbūt arī pie spoguļa mājās to tik ļoti neredz, bet dienas gaismā tas izskatās kā magnum saldējums ar balto šokolādi, pjeek ?
debestinaa @ 20.12.2023 18:47drīkst, un vai sievietes kas ir apaļīgas nevar vilkt ko grib?? tas tonālais uz pumpām izskatās pamatīgi briesmīgi īpaši dienas gaismā laukā. Varbūt arī pie spoguļa mājās to tik ļoti neredz, bet dienas gaismā tas izskatās kā magnum saldējums ar balto šokolādi, pjeek ?
Elzaaaaaaa @ 20.12.2023 18:36Vasarā sabiedriskajā transportā iekāpa pāris- simpātisks džeks un ļoti apaļīga meitene. Meitenei bija crop tops un džinsa šortiņi. Abi bija visnotaļ iemīlējušies, puisis izrādīja publiski simpātijas arī ieķeroties dibenā utt. Un tas man lika aizdomāties, ka wow, simpātisks puisis ar tādu meiteni. Bet patīk un acis mirdz. Un otrs, meitene ar visnotaļ lielu svaru velk tādas drēbes, un vispār nedomā par to, ko domā citi, kamēr es ar savu mazo riepiņu justos neērti uzvilkt crop topu..
Un kurš ir laimīgāks un vairāk bauda dzīvi un spēj to izbaudīt? Tā meitene ar lieko svaru, jo viņu nesatrauc ko domā apkārtējie..
usgburhgbnrth @ 20.12.2023 22:27
Gaumes trūkums cilvēkam neizpaužas tikai apģērbā. Arī publiski apgrābstīt kāda dibenu ir gaumes trūkums. Tas viss iet roku rokā. Tā tāda dzīvnieciska ''laime''.
Elzaaaaaaa @ 20.12.2023 18:36Vasarā sabiedriskajā transportā iekāpa pāris- simpātisks džeks un ļoti apaļīga meitene. Meitenei bija crop tops un džinsa šortiņi. Abi bija visnotaļ iemīlējušies, puisis izrādīja publiski simpātijas arī ieķeroties dibenā utt. Un tas man lika aizdomāties, ka wow, simpātisks puisis ar tādu meiteni. Bet patīk un acis mirdz. Un otrs, meitene ar visnotaļ lielu svaru velk tādas drēbes, un vispār nedomā par to, ko domā citi, kamēr es ar savu mazo riepiņu justos neērti uzvilkt crop topu..
Un kurš ir laimīgāks un vairāk bauda dzīvi un spēj to izbaudīt? Tā meitene ar lieko svaru, jo viņu nesatrauc ko domā apkārtējie..
Ijaa @ 20.12.2023 23:35
Vai ne. Man ir neērti redzēt kā pārīši maigojas publiskās vietās. Dara viņi, bet kauns man. Man tas nešķiet mīļi skūpstīties un apčamdīt publiskā vietā. :D
Džinga @ 21.12.2023 11:24
Tavs kauns ir tava problēma, ne citu
usgburhgbnrth @ 21.12.2023 11:49
Kārtējā svētā ietekmeļu tēmas komentātāja uzradās :D
Tipa resnām meitenēm nedrīkst būt augsta pašapziņa? Tas ir diezgan augstprātīgi.Andie @ 21.12.2023 09:21
+
Bieži šķiet, ka cilvēkiem ar palielu kg skaitu pašapziņas ir vairāk kā vajag. Un īstenībā ne reti vien novērots, ka puisis ir tīri simpātisks, meitene not so much, ir liekais svars, bet džeks izskatās riktīgi rozā acīm un es pat neteiku, ka tas ir baigais retums, pietiekami. Pat atceroties skolas laikā, klasē bija divas draudzenes ar labi daudz liekajiem kg, bet izvietoti pa ķermeni kopumā diezgan proporcionāli, sejas....nu tā... bet viņām džeki pievērsa uzmanību un pat diezgan, kas man šķita kkā interesanti. Fermoni droši vien.
idk patīk vnk aprunāt cilvēkus. nevar pilnīgi saturēt. /sLelle Belle @ 21.12.2023 14:23Es atkal nesaprotu, kāpēc citiem tik ļoti satrauc citu liekais svars? Vai jums liekas, ka liekie kg var pielipt jums caur acu skatu vien? Paskaties un opā - viens svešs liekai kg uz tavas pakaļas. Otrs skatiens un opā - otrs svešais liekais kilograms zem zoda ?Vai arī kāda cita veselībā esat pārāk ieinteresēti? Ja šiem cilvēkiem netraucē veselības problēmas un iespējamie riski, tad kāpēc garāmgājējam, lai tas satrauktu?
Lelle Belle @ 21.12.2023 14:23Es atkal nesaprotu, kāpēc citiem tik ļoti satrauc citu liekais svars? Vai jums liekas, ka liekie kg var pielipt jums caur acu skatu vien? Paskaties un opā - viens svešs liekai kg uz tavas pakaļas. Otrs skatiens un opā - otrs svešais liekais kilograms zem zoda ?Vai arī kāda cita veselībā esat pārāk ieinteresēti? Ja šiem cilvēkiem netraucē veselības problēmas un iespējamie riski, tad kāpēc garāmgājējam, lai tas satrauktu?
Izklausās pēc Tavām personiskajām problēmām.usgburhgbnrth @ 21.12.2023 14:43
Tāpēc, ka garāmgājēji maksā nodokļus viņu ārstēšanai un pabalstiem. Zini cik ļoti mediķiem dzīve uzlabotos, ja nebūtu bars ar ''ko gribu, to daru, bet tagad ārstējiet mani, tas ir jūsu pienākums!" pacientiem?
Un man personīgi bojā garastāvokli tas, ka ir jāskatās uz neglītām lietām. Esi taču Rīgai cauri staigājusi - mājām sienas netīras, aplupušas, apzīmētas ar kaut kādiem grafiti, grausts aiz grausta, pa centru pilns bomžu un alkoholiķu, gana daudz cilvēku, kas nav spējīgi pat matus saķemmēt, kur nu vēl uzģērbt kaut ko, kas visā krāšņumā pasaulei neparāda arī viņu nolaisto ķermeni. Tev varbūt ir vienalga, ka dzīvo neglītā un degradējošā vidē, bet citiem nav vienalga.
Jupiter @ 21.12.2023 14:44Izklausās pēc Tavām personiskajām problēmām.