Kāpec?

Reitings 24
Reģ: 19.12.2023
Šodien redzēju sievieti ar lielu lieko svaru,viņai bija legingi un īss džemperis ļoti šaurs,kurā izspiedās viss,ko vajadzētu noslēpt. Man vienalga cik viņa ēd,ko viņa ēd un vienalga par viņas lieko svaru,man tas dzīvot netraucē,bet es aizdomājos par to,ja man būtu liels liekais svars es censtos nēsāt tādas drēbes,lai to paslēptu. Kāpēc cilvēki ar lieko svaro nēsā apspīlētas drēbes?🤔
19.12.2023 22:46 |

Reitings 831
Reģ: 28.01.2023
Ijaa @ 20.12.2023 18:05

Tas, ka sievietei ir pumpas un grumbas nozīmē, ka viņa nedrīkst uzklāt meikapu? ?
drīkst, un vai sievietes kas ir apaļīgas nevar vilkt ko grib?😃 tas tonālais uz pumpām izskatās pamatīgi briesmīgi īpaši dienas gaismā laukā. Varbūt arī pie spoguļa mājās to tik ļoti neredz, bet dienas gaismā tas izskatās kā magnum saldējums ar balto šokolādi, pjeek 😃
20.12.2023 18:47 |

Reitings 12481
Reģ: 19.09.2023
Zinu pat vairākus vīriešus, kuriem ļoti patīk tādi jāņtārpiņi. Crop tops+džinsi nones jumtu, lai gan man no estētiskās puses liekas whaat?
20.12.2023 18:49 |

Reitings 508
Reģ: 22.11.2023
debestinaa @ 20.12.2023 18:47
drīkst, un vai sievietes kas ir apaļīgas nevar vilkt ko grib?? tas tonālais uz pumpām izskatās pamatīgi briesmīgi īpaši dienas gaismā laukā. Varbūt arī pie spoguļa mājās to tik ļoti neredz, bet dienas gaismā tas izskatās kā magnum saldējums ar balto šokolādi, pjeek ?

Tās pumpas uz sejas nevar tik viegli ietekmēt, bet nopirkt sava izmēra apģērbu, lai neizspiežas tauki gan var. Apspīlēts apģērbs, kur izspiežas visas tauku rievas neizskatās diez ko glīti.
20.12.2023 18:59 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
debestinaa @ 20.12.2023 18:47
drīkst, un vai sievietes kas ir apaļīgas nevar vilkt ko grib?? tas tonālais uz pumpām izskatās pamatīgi briesmīgi īpaši dienas gaismā laukā. Varbūt arī pie spoguļa mājās to tik ļoti neredz, bet dienas gaismā tas izskatās kā magnum saldējums ar balto šokolādi, pjeek ?

Tev, acīmredzot, nekad nav bijušas pumpas.
20.12.2023 19:30 |

Reitings 175
Reģ: 02.11.2023
Elzaaaaaaa @ 20.12.2023 18:36
Vasarā sabiedriskajā transportā iekāpa pāris- simpātisks džeks un ļoti apaļīga meitene. Meitenei bija crop tops un džinsa šortiņi. Abi bija visnotaļ iemīlējušies, puisis izrādīja publiski simpātijas arī ieķeroties dibenā utt. Un tas man lika aizdomāties, ka wow, simpātisks puisis ar tādu meiteni. Bet patīk un acis mirdz. Un otrs, meitene ar visnotaļ lielu svaru velk tādas drēbes, un vispār nedomā par to, ko domā citi, kamēr es ar savu mazo riepiņu justos neērti uzvilkt crop topu..
Un kurš ir laimīgāks un vairāk bauda dzīvi un spēj to izbaudīt? Tā meitene ar lieko svaru, jo viņu nesatrauc ko domā apkārtējie..

Gaumes trūkums cilvēkam neizpaužas tikai apģērbā. Arī publiski apgrābstīt kāda dibenu ir gaumes trūkums. Tas viss iet roku rokā. Tā tāda dzīvnieciska ''laime''.
20.12.2023 22:27 |

Reitings 508
Reģ: 22.11.2023
usgburhgbnrth @ 20.12.2023 22:27

Gaumes trūkums cilvēkam neizpaužas tikai apģērbā. Arī publiski apgrābstīt kāda dibenu ir gaumes trūkums. Tas viss iet roku rokā. Tā tāda dzīvnieciska ''laime''.

Vai ne. Man ir neērti redzēt kā pārīši maigojas publiskās vietās. Dara viņi, bet kauns man. Man tas nešķiet mīļi skūpstīties un apčamdīt publiskā vietā. :D
20.12.2023 23:35 |

Reitings 1273
Reģ: 13.12.2023
Vasarā sabiedriskajā transportā iekāpa pāris- simpātisks džeks un ļoti apaļīga meitene. Meitenei bija crop tops un džinsa šortiņi. Abi bija visnotaļ iemīlējušies, puisis izrādīja publiski simpātijas arī ieķeroties dibenā utt. Un tas man lika aizdomāties, ka wow, simpātisks puisis ar tādu meiteni. Bet patīk un acis mirdz. Un otrs, meitene ar visnotaļ lielu svaru velk tādas drēbes, un vispār nedomā par to, ko domā citi, kamēr es ar savu mazo riepiņu justos neērti uzvilkt crop topu..
Un kurš ir laimīgāks un vairāk bauda dzīvi un spēj to izbaudīt? Tā meitene ar lieko svaru, jo viņu nesatrauc ko domā apkārtējie..

Nu gan tev etalons 😂
20.12.2023 23:57 |

Reitings 41
Reģ: 21.11.2022
Diabolus @ 20.12.2023 23:57

Nu gan tev etalons ?
etalons? Kāds sakars?
21.12.2023 08:08 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013

+
Bieži šķiet, ka cilvēkiem ar palielu kg skaitu pašapziņas ir vairāk kā vajag. Un īstenībā ne reti vien novērots, ka puisis ir tīri simpātisks, meitene not so much, ir liekais svars, bet džeks izskatās riktīgi rozā acīm un es pat neteiku, ka tas ir baigais retums, pietiekami. Pat atceroties skolas laikā, klasē bija divas draudzenes ar labi daudz liekajiem kg, bet izvietoti pa ķermeni kopumā diezgan proporcionāli, sejas....nu tā... bet viņām džeki pievērsa uzmanību un pat diezgan, kas man šķita kkā interesanti. Fermoni droši vien.
21.12.2023 09:21 |

Patīk
Reitings 3502
Reģ: 03.11.2023
Ijaa @ 20.12.2023 23:35

Vai ne. Man ir neērti redzēt kā pārīši maigojas publiskās vietās. Dara viņi, bet kauns man. Man tas nešķiet mīļi skūpstīties un apčamdīt publiskā vietā. :D

Tavs kauns ir tava problēma, ne citu
21.12.2023 11:24 |

Reitings 175
Džinga @ 21.12.2023 11:24

Tavs kauns ir tava problēma, ne citu

Kārtējā svētā ietekmeļu tēmas komentātāja uzradās :D
21.12.2023 11:49 |

Reitings 24
Reģ: 19.12.2023
usgburhgbnrth @ 21.12.2023 11:49

Kārtējā svētā ietekmeļu tēmas komentātāja uzradās :D

Piekriitu sim komentam, izskataas ka taa džinga ir no taam kura neesaa drebes ka tauki spiezas cauri tpc vina tik traki uzvilkaas
21.12.2023 14:03 |

Reitings 72
Reģ: 13.11.2023
Jo cilvēks velk to, kas patīk un ko gribas. Liekais svars netraucē ģērbties kā gribas un justies kā gribas.
Mans pēdējais novērojums ir tieši par legingiem - piesekoju fitnesa trenerei, kas bieži posto bildes ar klientiem un progresiem. Viss ir forši un skaisti, bet visur tie dibeni, tie legingi sarauti dibenspraugā. Nav ne roku, ne vēderu progresu. Visas bildes, storiji sastāv no sieviešu dibeniem tajos legingos. Arī ārzemju postus skatos un visas uz zāli iet ar tāda veida legingiem. Kopš kura viss ir par un ap dibeniem un legingiem tajos? Nav vairs ne progresējošu vēderu bilžu, video, roku, kāju. Izlēmu nesekot.
21.12.2023 14:10 |

Reitings 1732
Reģ: 19.05.2016
Andie @ 21.12.2023 09:21

+
Bieži šķiet, ka cilvēkiem ar palielu kg skaitu pašapziņas ir vairāk kā vajag. Un īstenībā ne reti vien novērots, ka puisis ir tīri simpātisks, meitene not so much, ir liekais svars, bet džeks izskatās riktīgi rozā acīm un es pat neteiku, ka tas ir baigais retums, pietiekami. Pat atceroties skolas laikā, klasē bija divas draudzenes ar labi daudz liekajiem kg, bet izvietoti pa ķermeni kopumā diezgan proporcionāli, sejas....nu tā... bet viņām džeki pievērsa uzmanību un pat diezgan, kas man šķita kkā interesanti. Fermoni droši vien.
Tipa resnām meitenēm nedrīkst būt augsta pašapziņa? Tas ir diezgan augstprātīgi.
21.12.2023 14:21 |

Reitings 72
Reģ: 13.11.2023
Es atkal nesaprotu, kāpēc citiem tik ļoti satrauc citu liekais svars? Vai jums liekas, ka liekie kg var pielipt jums caur acu skatu vien? Paskaties un opā - viens svešs liekai kg uz tavas pakaļas. Otrs skatiens un opā - otrs svešais liekais kilograms zem zoda 😁Vai arī kāda cita veselībā esat pārāk ieinteresēti? Ja šiem cilvēkiem netraucē veselības problēmas un iespējamie riski, tad kāpēc garāmgājējam, lai tas satrauktu?
21.12.2023 14:23 |

Reitings 1732
Lelle Belle @ 21.12.2023 14:23
Es atkal nesaprotu, kāpēc citiem tik ļoti satrauc citu liekais svars? Vai jums liekas, ka liekie kg var pielipt jums caur acu skatu vien? Paskaties un opā - viens svešs liekai kg uz tavas pakaļas. Otrs skatiens un opā - otrs svešais liekais kilograms zem zoda ?Vai arī kāda cita veselībā esat pārāk ieinteresēti? Ja šiem cilvēkiem netraucē veselības problēmas un iespējamie riski, tad kāpēc garāmgājējam, lai tas satrauktu?
idk patīk vnk aprunāt cilvēkus. nevar pilnīgi saturēt. /s
21.12.2023 14:27 |

Reitings 174
Reģ: 09.08.2023
Tas, ka apaļīgām sievietēm ir piekrišana, tad nu ir fakts. Viņas ir apaļīgas, nevis neglītas. Lieko svaru var nomest, ja gribās, bet ja tu esi kroksene pēc sejas, tad velc kaut vai zelta legingus un esi supertieva, bet nu nebūs...nebūs un viss.
21.12.2023 14:32 |

Reitings 175
Lelle Belle @ 21.12.2023 14:23
Es atkal nesaprotu, kāpēc citiem tik ļoti satrauc citu liekais svars? Vai jums liekas, ka liekie kg var pielipt jums caur acu skatu vien? Paskaties un opā - viens svešs liekai kg uz tavas pakaļas. Otrs skatiens un opā - otrs svešais liekais kilograms zem zoda ?Vai arī kāda cita veselībā esat pārāk ieinteresēti? Ja šiem cilvēkiem netraucē veselības problēmas un iespējamie riski, tad kāpēc garāmgājējam, lai tas satrauktu?

Tāpēc, ka garāmgājēji maksā nodokļus viņu ārstēšanai un pabalstiem. Zini cik ļoti mediķiem dzīve uzlabotos, ja nebūtu bars ar ''ko gribu, to daru, bet tagad ārstējiet mani, tas ir jūsu pienākums!" pacientiem?
Un man personīgi bojā garastāvokli tas, ka ir jāskatās uz neglītām lietām. Esi taču Rīgai cauri staigājusi - mājām sienas netīras, aplupušas, apzīmētas ar kaut kādiem grafiti, grausts aiz grausta, pa centru pilns bomžu un alkoholiķu, gana daudz cilvēku, kas nav spējīgi pat matus saķemmēt, kur nu vēl uzģērbt kaut ko, kas visā krāšņumā pasaulei neparāda arī viņu nolaisto ķermeni. Tev varbūt ir vienalga, ka dzīvo neglītā un degradējošā vidē, bet citiem nav vienalga.
21.12.2023 14:43 |

Reitings 1732
usgburhgbnrth @ 21.12.2023 14:43

Tāpēc, ka garāmgājēji maksā nodokļus viņu ārstēšanai un pabalstiem. Zini cik ļoti mediķiem dzīve uzlabotos, ja nebūtu bars ar ''ko gribu, to daru, bet tagad ārstējiet mani, tas ir jūsu pienākums!" pacientiem?
Un man personīgi bojā garastāvokli tas, ka ir jāskatās uz neglītām lietām. Esi taču Rīgai cauri staigājusi - mājām sienas netīras, aplupušas, apzīmētas ar kaut kādiem grafiti, grausts aiz grausta, pa centru pilns bomžu un alkoholiķu, gana daudz cilvēku, kas nav spējīgi pat matus saķemmēt, kur nu vēl uzģērbt kaut ko, kas visā krāšņumā pasaulei neparāda arī viņu nolaisto ķermeni. Tev varbūt ir vienalga, ka dzīvo neglītā un degradējošā vidē, bet citiem nav vienalga.
Izklausās pēc Tavām personiskajām problēmām.
21.12.2023 14:44 |

Reitings 175
Jupiter @ 21.12.2023 14:44
Izklausās pēc Tavām personiskajām problēmām.

Bezjēdzīgs komentārs. Ja tu nesaskati problēmu dzīvot starp nolaidīgiem cilvēkiem, tad vēlu tev veiksmi dzīvē.
21.12.2023 14:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!