Ne tikai diskusiju izveidot, bet speciāli izveidot profilu tādā steigā, ka oriģinālam nikam nebija laika, tik steidzama problēma šī tēma bija!Hilva @ 20.12.2023 01:06Tik ļoti vienalga, ka vajadzēja veselu diskusiju izveidot? ?
Jupiter @ 20.12.2023 10:13Ne tikai diskusiju izveidot, bet speciāli izveidot profilu tādā steigā, ka oriģinālam nikam nebija laika, tik steidzama problēma šī tēma bija!
Ir gan dīvaini, jo cilvēki reģistrējas lai komentētu pārsvarā nevis metās sacerēt tēmas par sūdu. Šis ir kaut kāds kārtējais mēģinājums radīt tēmu tikai lai forums vārās.Ijaa @ 20.12.2023 10:22
Šis bija dīvaini. :D Es arī reģistrējoties neizdomāju oriģinālu vārdu, uzliku savu vārdu un viss. Nejau visiem jāliek kas oriģināls tikai tāpēc, ka Tu esi "Jupiter". :D
Ijaa @ 20.12.2023 10:22
Šis bija dīvaini. :D Es arī reģistrējoties neizdomāju oriģinālu vārdu, uzliku savu vārdu un viss. Nejau visiem jāliek kas oriģināls tikai tāpēc, ka Tu esi "Jupiter". :D
Džinga @ 20.12.2023 14:15
Tavs vārds ir Ijā? ?
Bet tu jau nezini, varbūt viņa tieši iet savās sportiskajās aktivitātēs, 15 apļus ap māju.Ijaa @ 19.12.2023 22:53Es vispār neuzskatu, ka legingi vai sporta tērpi būtu ikdienā nēsājami apģērbi ne slaidiem, ne dūšīgiem cilvēkiem. Jāatceras, ka legingi≠bikses. Un sporta tērps ir fiziskām aktivitātēm.
Mangosaldejums @ 19.12.2023 23:27Es arī par šo reizēm aizdomājos, bet ne tik daudz par ķermeņa aprisēm kā tādām, bet par to, ka stils un mode, pēc manām domām, tomēr ir par to, lai būtu skaisti. Visas formas un augumus var apğērbt skaisti, manuprāt, bet man reizēm nav skaidrs kāpēc cilvēki to negrib. Kaut vai tik elementāri kā izmazgāt matus, tā vietā, lai liktu speķainā copē, vai, piemēram, tik vien kā izgludināt kleitu, kas mugurā. Vai piedomāt mazliet kur ar aksesuāriem, kā josta var uzlabot tēlu utml. Legingi un hudiji ir it kā modē, bet vai tas ir skaisti? Uz sportaklubu jā, bet citādi.. katram, protams, savs.
debestinaa @ 20.12.2023 17:57Tik pat labi var jautāt kāpēc sievietes kurām ir pumpas, grumbas liek kaut kādus tonālos vai pūderus, jo izskatās sliktāk nekā tie legingi?
Ijaa @ 19.12.2023 22:53Es vispār neuzskatu, ka legingi vai sporta tērpi būtu ikdienā nēsājami apģērbi ne slaidiem, ne dūšīgiem cilvēkiem. Jāatceras, ka legingi≠bikses. Un sporta tērps ir fiziskām aktivitātēm.