Nu man arī drīzāk šādi ,ka nekad neesmu klausījusies.Ijaa @ 15.12.2023 12:481. Nē. Bet nejau kaut kādu drāmu dēļ. Vienkārši nav manā gaumē.
2. Nav ne jausmas. Esmu dzirdējusi man šķiet tikai kādu 1-2 viņu dziesmas pa radio.
3. Arī nav ne jausmas. Neaizraujos ar bungām. :D
SarmaD @ 15.12.2023 12:50Kaut kad nopirku biļeti uz viņu koncertu, bet tā arī nesanāca aiziet.
Man ir pāris dziesmas kas viņiem patīk bet tās ir tās vecās. Tagad LV mūziku principā vispār neklausos, tapēc neviena grupa man neizvirzas vadībā ar savu sniegumu un neesmu lietas kursā arī par DzV playlisti.
Aptauja gan tāda reti muļķīga, īpaši par to bundzinieku ?
mu kāda viņu uzvedība ,tāda aptaujaSarmaD @ 15.12.2023 12:50Kaut kad nopirku biļeti uz viņu koncertu, bet tā arī nesanāca aiziet.
Man ir pāris dziesmas kas viņiem patīk bet tās ir tās vecās. Tagad LV mūziku principā vispār neklausos, tapēc neviena grupa man neizvirzas vadībā ar savu sniegumu un neesmu lietas kursā arī par DzV playlisti.
Par šiem ari var balsot .Ijaa @ 15.12.2023 12:52
Piekrītu. Man ir tikai 26, bet es nevaru saprast kā var fanot par tiem Singapūras satīniem un Citiem zēniem. Bet nu nav mana darīšana. :D
SarmaD @ 15.12.2023 12:50Kaut kad nopirku biļeti uz viņu koncertu, bet tā arī nesanāca aiziet.