AnnaShhh @ 15.12.2023 08:03nu diezgan prasta un vulgāra
Tapēc ka tev uz meitenēm, ne sievietēm velk.
GhostGG @ 15.12.2023 10:52
Nu ja sievietes skaitās tādas, kuras nedaudz pēc veča atsit, tad jā, piekrītu ?
Sievietes tomēr mūžīgi nevar saglabāt jauneklīgu padsmitgadnieces izskatu, kas tev šķistu saistošs.
Nu protams, izslēdzot tās korejietes, ja nemaldos, kuras smalciņas, smalciņas mūža garumā.
GhostGG @ 15.12.2023 11:10
Es vispār neko neteicu, ne pa vecumu, ne augumu, bet gan par pašu sejas struktūru, uzbūvi un sejas vaibstiem. Man viņas seja izskatās ļoti vīrišķīga, nezinu kapēc tevi tas tā sanikno, varbūt arī tev tā ir ?
Transvestīts jau ir pazemojoši.
GhostGG @ 15.12.2023 12:07
Ja es to būtu teicis par Didriksoni, tad gan tas nebutu pazemojoši, vai ne? (Jā, viņa arī izskatas pēc tādas.)
Krizdole @ 15.12.2023 12:34Sogulīts un kameras filtri saka, ka Liene Kiviča ir visskaistākā, vismaz pati tā domā. Bet, manuprāt, skaista ir Ieva Florence no dabiskajām un Diāna Kubasova no cacīgajām, bet tas pirms seju sašpricēja
Madara? Nu, bāc, tāds samākslots lauku skuķis, kas visu laiku izskatās nelaimigi nikna .. Ilze vīrišķīga, jā, kā pāris skaists ar Skrastiņu. Manuprāt, no aktrisēm patreiz visskaistākās ir Ieva Segliņa un Florence.TimeToDream @ 15.12.2023 10:50Piekrītu par Ilzi Ķuzuli-Skrastiņu. Patīk arī Madara Botmane.
RRebekkka @ 15.12.2023 14:58Mums te AnnaShhh laikam ir skaistumkaraliene, ja tik viegli te kritizē tiešām skaistas latviešu sievietes.
AnnaShhh @ 15.12.2023 14:09Madara? Nu, bāc, tāds samākslots lauku skuķis, kas visu laiku izskatās nelaimigi nikna .. Ilze vīrišķīga, jā, kā pāris skaists ar Skrastiņu. Manuprāt, no aktrisēm patreiz visskaistākās ir Ieva Segliņa un Florence.
ko tad tu te dari?:) šis ir forums, ne "viss ir pasakaini, pakaifosim kopā,ka visām vienāda gaume:")))Ijaa @ 15.12.2023 15:36
Ļoti reti notiek tā, ka reāli skaists cilvēks aprunā citu izskatu. Tāpat arī kā reāli laimīgiem un dzīves apmierinātiem cilvēkiem nav laiks jaukties citu dzīvēs un klačoties.
Globuss @ 15.12.2023 09:17
Nu, ne tuvu nav mana vecuma dāma, par kuru balsoju. Vienkārši ir tā, ka tādām dāmām kā piemēram Olga Dreģe ir arī inteliģence, gudrība, šarms un elegance, bet jaunkundzēm nereti tik vien ir kā tvirtāka miesa.
Kā teica viens politikas klasiķis: “Sievietes skaistums nāk no iekšām.”