Elemelekaramele @ 15.12.2023 10:40
Kāpēc uz ielas drīkst atvairīt uzbrukumu? Bet ja esi mājās novests līdz baltajām pelītēm, tad nedrīkst šo uzbrukumu atvairīt? Tas jau nekad nesākas ar to, ka Tu atnāc mājās, un izdomā, ai, iesitīšu. Un kā te pareizi teica - sievietes cieš vairāk, jo vīrieši vnk ir fiziski spēcīgāki. Arī mana māte sita tēvam, bet, protams, tas ir kā oda kodiens zilonim. Tāpēc viņa biežāk dauzīja traukus, tas bija iespaidīgāk un ļāva saglabāt upures lomu.
te laikam viena nezina, kas ir cieņa pret pretēju viedokli.Miuce @ 15.12.2023 13:01
Ja Tev kaimiņi būtu aizdevuši piķi mājas celtniecībai un jūsu sīkie tusētu kopā, tad pieņemu, ka jūs būtu tuvu pazīstami, izlasi visu rakstu, zoss.
Ja tas kaimiņš vnk gribētu tai durai uzdirst un parādīt kā traku, tad tur būtu a ļa - traka, dzērāja, narkomāne, tādā stilā sacerēts. Kā redzi, tur nekā tāda nav, vnk pateikts, ka madam centās izmahinēt būdu no sava buņģiera un nevilkā strādāt, neraugoties uz peso trūkumu, viss.
Kalnos @ 15.12.2023 12:16Normāla LV grupa viņu tagad neņems ,atliek kivičs Zcars tikai.
Nu ja, un lai efektam ir divi solisti ,Dukuru ar lai paņem .Grupai jaunu nosaukumu ," Plastilīna kucēns "SantaBarbara @ 15.12.2023 13:55
Labs ,Kivis tieši atbalsta Marci,lai piedavā darbu,savădāk jau gandriz vai Lienei bija bungas jāspēlė vienu brĩdi,jo savu zsvars nevareja salikt kopă??
Naomi* @ 15.12.2023 13:00ja jau Judži no viņa aizņēmās naudu, mājas celtniecībai, tad jau tomēr pazīstami bija, bērni kopā laiku pavadījuši.
Miuce @ 15.12.2023 13:01
Ja Tev kaimiņi būtu aizdevuši piķi mājas celtniecībai un jūsu sīkie tusētu kopā, tad pieņemu, ka jūs būtu tuvu pazīstami, izlasi visu rakstu, zoss.
Ja tas kaimiņš vnk gribētu tai durai uzdirst un parādīt kā traku, tad tur būtu a ļa - traka, dzērāja, narkomāne, tādā stilā sacerēts. Kā redzi, tur nekā tāda nav, vnk pateikts, ka madam centās izmahinēt būdu no sava buņģiera un nevilkā strādāt, neraugoties uz peso trūkumu, viss.
Kopumā tas kaimiņa stāsts ir vienkārši stulbi murgi. Drīzāk Judzis piedraudējis, ka kaimiņš savu peso neredzēs, ja neizpalīdzēs.
Miuce @ 15.12.2023 13:08Un vienīgā ar smadzenēm ir pirmā sieva, izšķīrās bez turēšanās bikšu starā alkānam un drāzējam, kā arī nemanipulēja ar bērnu. Tā rīkojas normāli cilvēki, nevis sevi pašpasludina gadiem par cietējiem un tad gaudo.
Lauva1994 @ 15.12.2023 13:17te laikam viena nezina, kas ir cieņa pret pretēju viedokli.
TuunEs @ 15.12.2023 14:56
Ņemot vērā, ka viņš ir afērists, tad nebūtu nekāds brīnums.
TuunEs @ 15.12.2023 15:11Šeit Rūtas komentārs par kaimiņu un pirmo sievu.
https://www.la.lv/ruta-judze-situaciju-komente-velreiz-si-ir-mana-cina-par-berniem-caur-smagu-birokratiju?fbclid=IwAR1ZNs9YrtBkNdhqgtTNAPVlGzcVtGKVi97chOYaylA2SJfUZC4Rn_tlT0I_aem_AarqUYvajiKZSJdrJccUymOEofUnFdGFxWkJst9shcZkxkDDrln873Xqw15shuIt6HY
SarmaD @ 15.12.2023 16:21
Raksts, kas pasaka pilnīgi neko.
TuunEs @ 15.12.2023 17:21
Es domāju, ka viņai tiešām vairs nav spēka kā pati min, vienīgais par ko viņa domā un cīnās ir par bērniem, nevis cenšas atspēkot katra cilvēka teikto.
Ja būtu sākusi taisnoties, tad atkal būtu slikti.
SantaBarbara @ 15.12.2023 14:09Kas tas Valts vispăr tāds ir ? Kaut kāds ċoms Marcim vai kā?
Skatos vinš pedejas dienas sevi iecēlis par Mārca runas vīru ,konstanti visu liek Fb ,kaut kadus komentarus parpublicē utt!
Smiekli gan biski sanāca ,ka Marcim talants esot pasaules limeni ,nu moins ko tad sedeja tos 23 gadus ar to dzelzs vilku,tocna driz jau būs otrs kiviċs.
Es te aizvakar rakstiju ,ka man ar viens pazina izradija uzreiz solidaritati Marcim un bija piebilde “es un mani Siguldas draugu atbalsta Marci pilniba “
Sodien domaju iesu palasīt komentetus,ko tad tie Siguldas draugi sarakstijuši un …skatos posts ir iznemts ,interesanti kādēl lielais draugs mainija domas ,varbūt tomer nebija 100% parliecinats par tiem saviem vardiem .
u.604737e44a238 @ 15.12.2023 18:45Par bērniem kā reiz tas trakais sievišķis vismazāk domā - tagad buņģieris būs izmests no grupas, ienākumi būs mazinājušies, a kurš tos trīs bērneļus tagad uzturēs? Sociālais dienests vai izlaistā sievišķa papuks un brālis?