SarmaD @ 13.12.2023 23:12
Par vēzi. Rūta, manuprāt, tīšuprāt savā postā radija sajūtu, ka viņai ir vēzis. Teica slimība, lai nebūtu tā, ka melojusi. Tomēr tas konteksts saistībā ar slimību jau sākotnēji ir virzīts uz vēzi.
Par video izstāstīta ir tikai viņas daļa. Tas, ka tu atstāsti Rūtas teikto nepiešķir tam video kontekstu. Tas video var būt tapis ne tādā gaismā kā viņa to pasniedz.
Pagaidu aizsardzības atcelšana joprojām ir neskaidra, tāpat kā bāriņtiesas lēmums par Vāciju un viņas septiņiem brūču apsējiem.
chihiro @ 13.12.2023 23:17
Es atstāstīju cilvēkiem, kuri neprot lasīt. Piemēram, tu joprojām nesaprati, ka viņa pati devās ar iesniegumu par pagaidu aizsardzības atcelšanu, tā cerot piedabūt Mārci uz kaut kādu vienošanos. Jā, stulbi, bet tā notiek, cik nav dzirdēts agrāk par gadījumiem, ka sieviete policijā uzraksta iesniegumu par varmāku un tad to atsauc, jo sieviete emocionāli atkarīga.
Bet tev droši vien konteksts un viss būtu uzreiz skaidrs pēc Mārča atstāsta. Es tiešām nesaprotu, kas sievietēm kaiš, ka aizstāv varmācīgus vīriešus.
SarmaD @ 13.12.2023 23:21
Kur tu lasiji par liegumu tuvoties un iemesliem, kapēc Rūta to ir atcēlusi?
Tu, savukārt, neprati izlasīt jau vairākkārt manis minēto par to, ka es neaizstāvu nevienu no pusēm. Akmeņus esmu metusi abos dārziņos.
Tev, acīmredzami, vardarbības topiks ir personisks trigeris, tapēc bez jebkādas objektīvas faktu apskates meties par aizstāvi jebkurai, kura pagaudo.
Puppet @ 13.12.2023 23:35Arī jāpiemin , es no rīta te “gudri” rakstiju , ka cilveki paši izdomaja , ka vińai vēzis . Bet pārlasot vińas rakstu , tiešam liekas , ka grib , lai cilvēki domā, ka slimiba bija vēzis. Bet laikam jau tā nav?! Un ja grib tā maldināt cilvēkus tas ir nesmuki. Mēs visi zinām kādu ar šo diagnozi un ar to nejoko un nemaldina, lai dabūtu žēlumu.
Mārcis , loti dramatiski par “plastalīna vilku”. Bet vilki būtu sliktie ja neko neteiktu, un tagad slikti jo mēgināja būt neitrāli. Loti loti stulba situacija
TuunEs @ 13.12.2023 23:58Salīdzinot ar Strūbergiem šitais ir aizgājis daudz skaļāk, dēļ atņemtajiem bēniem un sievietes iznīcināšanas.
Rūtas komentāru sadaļā ļoti daudzas, rakstīja, ka ir bijušas tādā pašā situācijā. Tāpēc, kad viss trakums norims es ceru, ka tomēr taisnība saliksies Rūtas pusē. Un nē, ne jau tieši dēļ viņas situācijas, bet dēļ tām pārējām sievietēm, kas cieš no šādiem vīriešiem un baidās meklēt palīdzību. Viņām tā būs kā cerība, ka tomēr taisnība pastāv.
Korumpētība ar policiju, Bāriņtiesu ir ļoti nopietna tēma. Sanāk, ka tam kuram vairāk naudas vai galu, tam arī visi dancos un tā tam nav jābūt.
vińa rakstija , ka diaognozēja vēzi. Tad nebija .chihiro @ 13.12.2023 23:49
Ja kāds uzmet aci tekstam, bet neiedziļinās - tā jau paša problēma. Viņa skaidri pateica, ka mēnesi nodzīvoja ar šo diagnozi, bet tā neapstiprinājās. Pēc gada simptomiem atgriežoties apstiprinājās tā autoimūnā slimība. Tu runā tā it kā viņa no zila gaisa izdomāja kaut ko par vēzi, nevis mēnesi dzīvoja ar šādiem ārsta vārdiem un noteikti par to pārdzīvoja, kā arī it kā slimība, kas beigās viņai apstiprinājās, būtu nieks.
. Tieši tā , daudzus gadus kamēr jaklis citas drāza un dzēra , viņa redz bija laba mamma, pēkšņi slikta ja?Zebradivi @ 14.12.2023 06:59Ziniet, lai vai kā tur beigās būs es jebkurā gadījumā būšu Rūtas pusē. Jo atņemt mātei bērnus var tikai necilvēks.
Sebii @ 14.12.2023 06:53Vai es no tā telefona zvana pareizi saprotu, ka Maligina ir bijusi stāvoklī no Judža? Vismaz tā izklausījās…
Protams, tas ieraksts neatstāj to labāko iespaidu par Rūtu, tomēr zinu kādreiz gadās, ka cilvēks emocionāli ir novests tik tālu, ka kļūst par kliedzēju.
Tagad jāgaida vairāk puzles gabaliņu, lai varētu visu salikt kopā un saprast.
Zebradivi @ 14.12.2023 06:59Ziniet, lai vai kā tur beigās būs es jebkurā gadījumā būšu Rūtas pusē. Jo atņemt mātei bērnus var tikai necilvēks.
Zebradivi @ 14.12.2023 06:59Ziniet, lai vai kā tur beigās būs es jebkurā gadījumā būšu Rūtas pusē. Jo atņemt mātei bērnus var tikai necilvēks.
law7 @ 14.12.2023 08:51
Pačukstēšu, ka mums jau sen ir Satversmē un citur nostiprināta dzimumu līdztiesība, arī bērnu "dalīšanā".
Turklāt, kā man ir teikušas visas man pazīstamās advokātes, kuras aktīvi strādā ar šādām lietām, subjektīvu iemeslu dēļ, kad aina ir 50:50, tā līdztiesība gandrīz vienmēr nosveras par labu sievietei. Tādēļ pārstāvēt vīriešus "bērnu dalīšanas" jautājumos mēdz būt ļoti neērts jurista darbs.
Kā jau minēju, sievietei uz rokas ir lēmums ar tiesas motīviem par bērnu dzīvesvietas noteikšanu. To viņa, acīmredzot, nevēlas publiskot. Tas netieši liecina, ka lēmums, visticamāk, ir pilnīgi pamatots.
Mathilde @ 14.12.2023 09:07
ja jau ir tāda līdztiesība, lai veči tad arī iznēsā un dzemdē savus līdztiesīgos bērnus. Tāpēc, ka daba ir iedalījusi sievietei iznēsāt un piedzemdēt, plus iegūt ļoti daudz papildus komplikācijas, gan fiziskas un psihiskas, tad apriori par 50:50 nevar būt nekāda runa.