Vakar es sava vīra telefonā ieraudziju kautko šokējošu, viņs bija rakstījis intīmpakalpojumu sniedzējai, ka vēlas sev sexu bez prezervatīvs, anālo un orālo papildus, prasija cik, tas maksā. Man lasot ziņas, sāka sirds sisties no uztraukuma, es biju šokā. Es zināju, ka viņš ir cūka un kretīns, bet kā viņš is spējīgs uz kautko tādu, man pat prātā neienāca. Es uz daudz ko esmu pievērusi acis mūsu attiecību laikā, uz flirtu ar citām, sarakstēm. Es iekšēji domāju, ka esmu pati vainīga pie tā, esmu vnk apnikusi utml. Zināju, ka nekas nesekos, tur ar citām, tikai flirts. Kad es lasiju šo visu es to gribēju sev pārvērst par joku, ka ganjau viņš nemaz negribējās mani piekrāpt, tikai pajokoja intereses pēc, uzrakstīja tai sievietei. Bet tagad es saprotu, ka tas nav joks, ka es sevi tikai mierinu,lai nestresotu. Esmu ignorējusi red flag, bet šis ir vispār pats pretīgākais, ko es esmu sagaidījusi, no cilvēka, ko devēju par savu mīļoto cilvēku. Jautājums jums, kā man beidzot aiziet no šī meergļa? Sakravāt mantas, kamēr viņš ir darbā un aiziet neko nepaskaidrojot vai pateikt visu ko domāju? Kā jūs rīkotos manā vietā pie šādas situācijas.. Un pats galvenais, kā neuzķerties uz viņa solījumiem.Varbūt kādai ir līdzīga pieredze? Paldies par viedokļiem ceru uz kādu ieteikumu un pieredzes stāstu!