kapibara @ 07.12.2023 14:23Kas tad nu?
Evelīnai neaizgāja rotu bizness? Kas to būtu domājis. ?
LuckyStrike @ 07.12.2023 15:50Jēga būtu tādai aplikācijai, kurā vispār nav ne bildes, ne kādu pieturas punktu. Hvz, vai tu saraksties ar apkopēju no Bukarestes, vai CEO no Sidnejas. Tad tiešām vērtētu cilvēku, nevis viņa ārējo vai materiālo situāciju. Bet no otras puses, tepat puiši apgalvo, ka sievietei jābūt tikai smukai un sūds ar to intelektu.
Tādā ziņā ir pozitīvi, ka dod iespēju arī "satikties" tiem, kuri varbūt dzīvē vai tajā pašā Tinderī nekad nesatiksies - jo ir nosvaipots pa kreisi jau pašā startā, un nekāda sarakste pat neizveidojas. Tas Tinderim ir mīnuss, ka vērtējam cilvēku par to kā viņš izskatās, nevis kas cilvēkam galvā.
SALOMEJA @ 07.12.2023 16:22Godīgi sakot, ideja neizrunā. Tinder jau ir besīgi filtrēt cilvēkus, sarakstīties, tikt līdz reālām randiņam. Evelīna gan ir malacis, ka mēģina radīt start up.
Man nebūtu pacietība taisīt kaut kādus uzdevumus, pildīt tos, un tad tikai skatīties, kas tur vispār sēž otrā pusē. Zinot, ka ar 95% pat neapsvērtu tikšanos.
Ja pēc atlases var sūtīt uzdevumus, tas jau ir smieklīgāk. Bet man jautājums, vai šie uzdevumi tiek moderēti? Jo vairums vīriešu gribētu, lai parāda, kādā krāsā ir biksītes :D
Kalnos @ 07.12.2023 16:41Vispār labāk būtu ja tu aizpildīt lielu anketu ,un pēc tas aplikācija tev sameklē draudzeni piem. Kopīgas intereses ,valoda,reģions, vecums, bez foto .Foto parāda tikai pēc ilgākas sarakstes.Nu tur piem 10 vēstules.
Man nav svarīgi ka izskatās draudzene bet kas mūs vieno ,un kadaa kopīgas intereses.SarmaD @ 07.12.2023 16:50
Savu mūžu tādā aplikācijā kāju nespertu. Izskatam IR nozīme.
Helita @ 07.12.2023 16:32
Jautājumus ģenerē mākslīgais intelekts, no kuriem ir jāizvēlas. Tēmas tur vairākas - humors, filmas, ceļojumi.
Tāds speed dating/aklā randiņa neizejot no mājam variants . Uzdod jautājumu - saņem atbildi, ja ieinteresē turpini sarunas.