usgburhgbnrth @ 06.12.2023 17:36
Pēc Tavas 'loģikas' visi iemesli, ko cilvēki uzskaita kāpēc viņiem kaut kā nav, tātad ir 100% patiesi. Jo viņiem taču tā nav, ne? Tātad saka patiesību, kāpēc nav!
Kaut vai autora rakstītais, ka viņš neatteiksies ne no kādām savām 'kaprīzēm' (lietojot tieši šo vārdu) Tavās acīs nozīmē, ka viņš rūpējas par bērna labklājību? Nē taču. Tāpat viņš varētu izteikties pieklājīgāk un teikt - diemžēl es nevarētu bērnu šobrīd nodrošināt... (jo visas manas kaprīzes ir svarīgākas!!!) Katra viņa stulbākā iegriba viņam ir prioritārāka par bērniem, tas ir prioritāšu jautājums. Bērnu viņš uztaisītu tikai tad, ja bērnam būtu 0 finansiālas un citādi apgrūtinošas ietekmes uz viņa dzīvi. Un pirms atkal sacepies, es nesaku, ka visiem obligāti vajag bērnus. Nevajag.
Elizabeteputnos @ 06.12.2023 21:45arī piekrītu, ka šie veiksmes stāsti "no grauzta uz zvaigznēm" ir salīdzinoši reti. Ļoti daudzām lietām ir jāsakrīt, lai cilvēks, nākot no šādas vides, pirmkārt, vispār sev noticētu, ka uz kaut ko labāku drīkst cerēt un tiekties. Mazvērtības komplekss, tieši runājot par karjeru, ir milzīgs.
Andie @ 06.12.2023 21:06
Mazliet atrauts no realitātes tas viedoklis, jo ja nabadzība tiešām, tiešām būtu izvēle es šaubos, ka cilvēku maksātspējā būtu tik slikta. Protams var teikt ka sevi ir jāpilnveido, jāmācās utt., bet kas darīs mazāk apmaksātos, piemēram, pārdevējs/apkopējs/sētnieks/dārziņu audzinātājas u.c.? Kas? Neviens? Vēl viens aspekts, katram cilvēkam ir tā latiņa, cik viņš spēj kaut ko iemācīties un vai vispār var....sorrīi....kas dzimis rāpot tas nelidos.
SarmaD @ 07.12.2023 00:13
Nav runa par to, ka cilvēks no bomžu bērnības, kur staigā nepareiza izmēra apavos kļūst par miljardieri. Nabago domāšana pārsvarā tiek mantota paaudzēs, jo tā tiek iemācīta/ieborēta.
Ir ļoti labs teiciens, kuru var attainot uz dzīvi kopumā, neatkarīgi no dzimuma.
"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times."
ja jau tu nespēj saskatīt nevienu ar labu bērnību.
.lietotājs @ 07.12.2023 01:28Personīgi, lai audzinātu bērnu domāju, ka vajadzētu vismaz 3500 EUR pēc nodokļiem pa abiem kopā. Ar 3500 var arī 2 bērnus.
Lielākā daļa sieviešu vispār ir nabadzības zonā. Strādā visādus zemas klases darbus - manikīrs, pedikīrs, pavārs vai frizieris un citi tizli darbi kā skaistumkopšanas salons vai viesnīcas recepcijā.. Un cer 18-25 gadu vecumā atrast bagātu veci, lai atlikušo mūžu varētu dzīvot uz viņa naudas. Nožēlojami. Bet kad izskats sāk strauji novecot un neatrod savu dzīvo naudas maisu, tad gan vairs nav kur bēgt un nākas piemesties kādam, kas pelna 700 EUR pēc nodokļiem.
Latvijā ir kritisks intelekta trūkums sieviešu vidū. Un tādas sievietes, kas pelna 1500 EUR pēc nodokļiem ir retums Latvijā.
Neza000 @ 07.12.2023 00:40
Par latīņu /spēju sevi realizēt varam runāt tad, ja tas cilvēks ir savādāks nekā veseli cilvēki. Šeit var minēt autisma pacientus, mentālās slimības, ratiņkrēsls un citas lietas. Cilvēks ratiņkrēslā bez kājas tiešām nebūs sportists futbolists. Toties ja viņam ir rokas un nav paralizēta, tad viņš var sēdēt pie datora un pelnīt naudu no mājām, ja viņam prāts strādā. Daudzkur atslēga ir spēja pielāgoties videi nu piemēram no labākiem apstākļiem adaptēties ne tik labos, vai trūcīgākos apstākļos,lai spētu izdzīvot. Vēl ir jāpielāgo savas prioritātes situācijai, ja tu zini, ka esi ieslīdzis parādos, nu tad neņem jaunas saistības, nepērc nevajadzīgas mantas, ja zini kā rezultātā nevarēsi nopirkt zāles vai ēdienu.
lietotājs @ 07.12.2023 01:28Personīgi, lai audzinātu bērnu domāju, ka vajadzētu vismaz 3500 EUR pēc nodokļiem pa abiem kopā. Ar 3500 var arī 2 bērnus.
Lielākā daļa sieviešu vispār ir nabadzības zonā. Strādā visādus zemas klases darbus - manikīrs, pedikīrs, pavārs vai frizieris un citi tizli darbi kā skaistumkopšanas salons vai viesnīcas recepcijā.. Un cer 18-25 gadu vecumā atrast bagātu veci, lai atlikušo mūžu varētu dzīvot uz viņa naudas. Nožēlojami. Bet kad izskats sāk strauji novecot un neatrod savu dzīvo naudas maisu, tad gan vairs nav kur bēgt un nākas piemesties kādam, kas pelna 700 EUR pēc nodokļiem.
Latvijā ir kritisks intelekta trūkums sieviešu vidū. Un tādas sievietes, kas pelna 1500 EUR pēc nodokļiem ir retums Latvijā.
lietotājs @ 07.12.2023 01:28Personīgi, lai audzinātu bērnu domāju, ka vajadzētu vismaz 3500 EUR pēc nodokļiem pa abiem kopā. Ar 3500 var arī 2 bērnus.
aaaaja teksts @ 07.12.2023 08:58
Jāteic, ka neizglītotu vīriešu ir vairāk. Ļoti retu reizi ir gadījies sastapt tiešām interesantu un gudru vīrieti, ar ko ir par ko parunāt (atskaitot dabas doto instinktu tēmas).
tava profila izvēlēta bilde un vārds neliecina par divām augstākajām sorry😂aaaaja @ 07.12.2023 08:58
Jāteic, ka neizglītotu vīriešu ir vairāk. Ļoti retu reizi ir gadījies sastapt tiešām interesantu un gudru vīrieti, ar ko ir par ko parunāt (atskaitot dabas doto instinktu tēmas). Tāpēc nu nebūs taisnība.. un īsti neredzu starpību- augstas klases vai zemas klases darbs. Ja ar to var pelnīt, tad nav nozīmes. Man ir divas augstākās izglītības, strādāju palielā uzņēmumā.. bet jāteic, ka es neatteiktos strādāt kādā skaistumkopšanas nozarē, piemēram, un pati plānot savu darba grafiku, slodzi un visu pārējo. Plus, ja ir tiešām laba speciāliste savā jomā, tad viņa viena pati mājās var nest 3+ tk., tāpēc īsti neredzu iemeslu šai destruktīvajai kritikai no Tavas puses.
Jāteic, ka neizglītotu vīriešu ir vairāk. Ļoti retu reizi ir gadījies sastapt tiešām interesantu un gudru vīrieti, ar ko ir par ko parunāt (atskaitot dabas doto instinktu tēmas). Tāpēc nu
Neza000 @ 07.12.2023 09:57tava profila izvēlēta bilde un vārds neliecina par divām augstākajām sorry?
Neza000 @ 07.12.2023 10:00
Par kādu vecuma grupu mēs runājam? Ar augstāko izgl. Vai bez? Kur apgrozās.pārāk skopa informācija.
Neza000 @ 07.12.2023 01:53.
Šaubos vai tava alga ir pat 700 eur, pirms nodokļiem
Silverxangel @ 07.12.2023 10:34Man ar vīru alga kopā sastāda 30k gadā.
Ceļojam 2x gadā, pērkam un ēdam ko gribam. Meitas iet dārgos treniņos. Mans darbs ir grūts, bet ja vēlētos ko manīt, tad baidos, ka mums nepietiktu.
Silverxangel @ 07.12.2023 10:34Man ar vīru alga kopā sastāda 30k gadā.
Ceļojam 2x gadā, pērkam un ēdam ko gribam. Meitas iet dārgos treniņos. Mans darbs ir grūts, bet ja vēlētos ko manīt, tad baidos, ka mums nepietiktu.
aaaaja @ 07.12.2023 10:30
kopš kura laika par izglītību spriež pēc anonīmu cilvēku pulcēšanās vietas lietotāju un bildi? es varu šeit lietot jebkādu vārdu/attēlu, neesmu šeit nākusi publiskoties. Bet ja tev personīgi kādas problēmas, varam sazināties privāti, varēsi atvainoties par savu muļķīgo spriedelējumu :)