Lucida @ 02.12.2023 20:05Nu jo viņa tusē ?
Vai tev vajadzētu tādu vīriešu tusētāju uzmanību?
Viņa dzīvē īsti ar neko nenodarbojas, izglītības nav, izteiktu talantu vai hobiju arī nav, pēc rakstura tusētāja, dzīvo vienai dienai, bet viņai vīriešu uzmanība ir tik milzīga. Es nesaprotu, kā tas strādā?
Arabesq @ 02.12.2023 20:23Jo tu esi riebīga un centies “draudzeni” ielikt zemākā plauktiņā. Tu savu pašapziņu būvē uz citu trūkumu norādīšanu un skaudību. Ja tevi interesētu pašizaugsme, tad tu censtos rast atbildes par sevi, nevis salīdzinātu un norādītu uz citas sievietes trūkumiem.
Un to pa gabalu jūt kā vīrieši, tā citas sievietes ?
GhostGG @ 02.12.2023 20:22
Ja draudzene ir smuka, bet tu nē, tad tā tas arī strādā. Lietas kā izglītībā, labs darbs utt lielākai daļai vīriešu īsti neinteresē sievietē.
Ijaa @ 02.12.2023 20:27
Muļķības. Tādām vējagrābslēm kā autores draudzene bieži ir daudz vīriešu, jo viņas nešķiro vīriešus, viņām der jebkurš variants :D Un kurai sievietei skaustu tāda tusētājas dzīve?
Ijaa @ 02.12.2023 20:29
Es gan bieži esmu pamanījusi, ka nesimpātiskākās ir ātrāk ar vīriem un bērniem nekā simpātiskākas
Arabesq @ 02.12.2023 20:31
Tu zini viņas draudzeni un tiešām tā vari apgalvot?
Ja autore par savu draudzeni var pateikt “nu, viņa nav īsti smuka vai gudra, viņai nav baigo interešu”, tad priekš kam cilvēkam ienaidnieki, ja ir šādi draugi? Super inteliģentā sieviete autore izklausās, tiešām ?
Es gan bieži esmu pamanījusi, ka nesimpātiskākās ir ātrāk ar vīriem un bērniem nekā simpātiskākas
Ijaa @ 02.12.2023 20:29
SarmaD @ 02.12.2023 21:18
Tieši tapēc, ka viņas apzinās, ka nespēj pretendēt un simpātiskajiem, jo netbilst standartam, tapēc jāņem tas, kas ir.
GhostGG @ 02.12.2023 20:22
Ja draudzene ir smuka, bet tu nē, tad tā tas arī strādā. Lietas kā izglītībā, labs darbs utt lielākai daļai vīriešu īsti neinteresē sievietē.