Lesleey @ 01.12.2023 19:16Piekritu par Lorru un Pelnrušķīti, bieži viņu viedoklim piekrītu. SarmaiD kā kuru reizi, citreiz liekas sakarīga, bet citreiz šķiet kā būtu samainīts cilvēks un domaju wtf,
Bet jautājums kādēļ autore dzēsta? viņa pati izdzesās vai viņu izdzēsa, jo ja viņu izdzēsa tad kādēļ? Jo te vispār nekāda pamata tam nebija.
Novembris23 @ 01.12.2023 19:32
Sarma parūpējās, lai autori dzēš, jo Sarma paziņoja par to, ka viņa ir dzēsta! Sarma ir spējīga ļoti šeit. Viņa pat uzmin, kuras tēmas nav īstas, kuras izveidojuši ir paši adminstratori, tāpēc viņi Sarmu grib izēst no šejienes, lai Sarma neatklāj taisnību par viņiem!
Neza00 - tups cilvēks, kas pārņemts ar Latvijas aizstāvību no alkohola
Novembris23 @ 01.12.2023 13:05
Visticamāk jau kāda no tām, kura te ir ielikta kā patīkamā persona ir uztaisījusi šo tēmu, lai pievērstu uzmanību, jo ir uzmanības trūkums! Sarma ir pieaugusi sieviete un viņai nav laiks tādām muļķībām!
Annija35 @ 01.12.2023 13:12Jau nesen bija līdzīga tēma,tik no cita profila....
Te ir publisks forums un var diskutēt dažādi cilvēki un par dažādām tēmām, kāpēc ir jācepj šādas tēmas par to kurš patīk vai nepatīk?
Kur ir problēma bloķēt lietotājus,kuru viedoklis nepatīk?
Tu tiešām meklē kultūrasmīļus forumā, kur top 3 tēmas ar 50,60 un 70k komentāriem jau gadiem ir par mazizglītotiem pār-fillerotiem influenceriem, wannabī leğendāru mūziķi un viņa grūpiju un nodokļus nemaksājošu, psiholoğisku problēmu apmātu, stulbu veikalnieci? Un viss, par ko tiek runāts ir šķībs deguns, nesmuks augums, ne tā nofočēja, ne tā pateica, pārāk resna, pārāk tieva, vajadzēja tā, vai šitā utt?Kalnos @ 01.12.2023 15:58Un jā oktobrī vai septembri bija tēma par to mākslas iztādi ( beztēma) kur tās kas bija izteica savu viedokli,bija interesanti .Va citreiz kādai patika ko jaunu pastāstīt,vai uzzināt ,vai apmainīties viedokļiem pat kultūru .Tādu te maz, intereses citas diemžēl tikai apdirst kādu.
Jo apdiršot citus cilvēks savās acis sev paceļ vērtību,pielabo to sūda kroni .
pRaining Blood @ 01.12.2023 11:04
Pelnrukšķīte @ 01.12.2023 13:26Cik interesanti lasīt tēmas, kur mani random piemin. Un vēl piesien vairākus profilus. Droši runājiet vēl. Es tikmēr iešu nodarboties ar dzīvi.
Ijaa @ 01.12.2023 14:52
Tā meitene tēmā par vīnu vienkārši gribēja IEDZERT kādu reizi, tāpēc pajautāja ieteikumu par labu vīnu, nevis viņa peldas vīnā.
fifinators @ 01.12.2023 14:56Es laikam nelasu tās diskusijas, kurās Sarmai ir nepieklājīgi komentāri.. vai arī tādu vienkārši nav ?
Bet šitā tipa diskusijas ir tik bezjēdzīgas. Kāds labums pateikt, ka tev besī kaut kāfs random konts? ?
SarmaD @ 01.12.2023 14:56
Aizej pārlasi manu pirmo komentāru un tad nāc braukt virsū, ka es viņu par akoholiķi esmu pataisijusi. Pašas sākāt riet, ka nav nekāda alkaholiķe, nu ja jau man kaut ko piešuj, es pārliecināšos, lai tā arī top taisnība. Un nākamajā teikumā arī teicu, ka alkoholismu attaisnot nevajag. Lūdzu, še jums ir par ko cepties un tēmas taisīt, zosis gatavās. ?
Kalnos @ 01.12.2023 15:58Un jā oktobrī vai septembri bija tēma par to mākslas iztādi ( beztēma) kur tās kas bija izteica savu viedokli,bija interesanti .Va citreiz kādai patika ko jaunu pastāstīt,vai uzzināt ,vai apmainīties viedokļiem pat kultūru .Tādu te maz, intereses citas diemžēl tikai apdirst kādu.
Jo apdiršot citus cilvēks savās acis sev paceļ vērtību,pielabo to sūda kroni .
Ijaa @ 01.12.2023 15:48
Jā, šeit kāda tēma ilgi nenoturas kā noturas tās tēmas, kur aprunā visādus Kivičus un ko tik vēl nē. Jūtos lepna ar to, ka es par visiem tiem cilvēkiem neko vairāk par uzvārdu nezinu, jo nekad nelasu tēmas un rakstus par viņiem ?
Elizabeteputnos @ 01.12.2023 15:26Gandrīz apgāzos lasot ? paldies par pagodinājumu, bet man tiešām nav būtiski, kam es patīku vai nepatīku. Ne tikai forumā. Bet jāatzīst, rēcīgi šis ir!
Neza000 @ 02.12.2023 01:21
Lepoties arī var par to ka nesež cietumā cilvēks un neleto narkootiku, un nesmēķē un nedzer. Un ka vispār ir dzīvs ?
Neza, beidz pa naktīm skandalēt forumā, pa nakti ir jāguļ!Neza000 @ 02.12.2023 01:22
Nabadzīte tavs intelektuāles tēls lēnām brūk kopā. Viduvēja nekas. Tu neesi apveltīta ar intelektu. Neesi nemaz nekāda gudrā par ko tu te izliecies. ???????
Novembris23 @ 01.12.2023 19:32
Sarma parūpējās, lai autori dzēš, jo Sarma paziņoja par to, ka viņa ir dzēsta! Sarma ir spējīga ļoti šeit. Viņa pat uzmin, kuras tēmas nav īstas, kuras izveidojuši ir paši adminstratori, tāpēc viņi Sarmu grib izēst no šejienes, lai Sarma neatklāj taisnību par viņiem!
Ijaa @ 02.12.2023 15:00
Sarma ir foruma mafija? :D