Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Šķiršanās, ja mīlu

Reitings 1
Reģ: 19.11.2023
Sveikas meitenes. Vai esat kadreiz šķīrušās, ja joprojam mīlat savu otru pusīti? Kā tam tikt pāri un kā pieņemt un palaist cilveku,ja mīli viņu. Ka sadzivot ar to, ka nekad nenotiks tas ko abi esat plānojuši un katram ir jaiet savs ceļs?
Ļoti mīlu savu puisi, bet mums ir pilnigi dažādi raksturi, pēc strīdiem viņš klusē un ilgi nerunā, liek man justies nevajadzigai un nemaz nemīlētai. Jutu ka esmu uzbūrusi savā galvā skaistu nakotni ar viņu, bet viņš to tā neredz kā es. Liekas ka attiecibas velk uz leju, muzigi stridi un skaidrošanās. Bailes ko pateikt, lai atkal nebutu strids un parpratumi, bet liekas, ka nav kopigas nakotnes.
Kā tikt tam pāri un pieņemt šo lēmumu un savākties un neraudāt tad, kad viņš iet prom un nes prom savas mantas?
19.11.2023 16:37 |

Reitings 403
Reģ: 26.07.2023
Grūti kaut ko ieteikt, ja raksti aplinkus. Izklausās gan, ka mīli ideju par cilvēku, nevis pašu cilvēku.
19.11.2023 17:04 |

Patīk
Reitings 2780
Reģ: 08.05.2022
Zinu šīs sajūtas. Ja Tu jūti, ka nebūs,
tad lai vai cik sāpīgi, bet šķīries un galvenais nevelc neko garumā, jo lielākoties tā pat nekas pēkšņi nemainīsies, vienkārši visu vilksi ilgāk. Sanāk būsi kopā ar cilveku kuru mīli, bet diemžēl nelaimīga. Es pēdējos divus gadus dzīvoju ar apziņu, ka manām attiecībām nav nākotne. Es cilvēku ļoti mīlēju, bet reāli neredzēju mūsu nākotni. Vairākas reizes gribēju šķirties, bet nespēju, jo mīlestība taču…domāju, kā būtu, ja būtu..strīdējāmies ne pa jokam, cieņu no viņa neredzēju, man bija jābūt perfektai. Saņēmos, bija ļoti grūti. Šķīros strīda laikā, vnk bija tāds kā pēdējais piliens, vienā brīdi sapratu, ka negribu vairs liet asaras,negribu justies vairs tā kā jutos - nevajadzīga . Protams, tagad domaju kaut būtu to izdarījusi ātrāk, jo sākumā jau bija skaidrs, ka nekas nemainīsies, bet mīlestība dara savu. Tev jāsaprot, ka tas ir tikai uz labu. Būs sāpīgi, bet pēc laika atskatīsies, iespējams, būsi atradusi citu, un domāsi kur Tu biji ātrāk.
19.11.2023 17:09 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Kas ir tās tēmas, kas rada strīdus? Ar to jāsāk.
19.11.2023 17:09 |

Patīk
Reitings 2780
Ja vēlies vari uzrakstīt privāti.
19.11.2023 17:16 |

Reitings 187
Reģ: 14.07.2020
LuckyStrike @ 19.11.2023 17:09
Kas ir tās tēmas, kas rada strīdus? Ar to jāsāk.

Nepareiz jautājums. Jāprasa, kurš no abiem neizprot kompromisa nozīmi attiecībās, nespēj runāt par problēmām, nespēj atzīt savas kļūdas, nespēj tendēties izaugsmei un dzīves kopīgā ceļa sasniegumiem? Nepārliecinātība un iekšējie kompleksi rada gļēvulību runāt par attiecību problēmām, jo problēmu jau nav, visi apstākļi ir pašu radīti.
19.11.2023 17:52 |

Reitings 175
Reģ: 02.11.2023
Ja tiešām ir tās lielās jūtas, tad šādas problēmas vienmēr var vismaz mēģināt risināt pirms šķirties. Jautājums, kādi jums ir strīdi, kā Tu pati tajos uzvedies un kā uzvedies, kad viņš pēc tiem mēģina ar Tevi runāt. Bieži šīs situācijas rodas, kad sākas strīds, viena puse uzreiz pāriet augstos toņos, otra noslēdzas sevī jo neprot ar šādām asām reakcijām apieties, un tad tā pirmā viņam vēl uzbrūk arī par to, ka ar viņu vairs "nekomunicē". Bet nu varianti ir dažādi, kas īsti jums attiecībās notiek un piekrītu, ka ļoti aplinkus uzrakstīts, neviens neko daudz uz to neatbildēs. Īsti arī nesapratu, ko nozīmē, ka viņš neredz nākotni. Vispār negrib nopietnas attiecības, vai arī vienkārši vīlās tevī, tāpat kā tu viņā?
19.11.2023 18:04 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Artūrs77 @ 19.11.2023 17:52

Nepareiz jautājums. Jāprasa, kurš no abiem neizprot kompromisa nozīmi attiecībās, nespēj runāt par problēmām, nespēj atzīt savas kļūdas, nespēj tendēties izaugsmei un dzīves kopīgā ceļa sasniegumiem? Nepārliecinātība un iekšējie kompleksi rada gļēvulību runāt par attiecību problēmām, jo problēmu jau nav, visi apstākļi ir pašu radīti.
Nē, nu redzi, ir lietas, kas pēc būtības ir štrunts, ir viegli risināmas, bet kašķi spēj radīt uz līdzenas vietas- nenomazgāta krūze, izmētātas zeķes, kavēšana, nenopirkti produkti utt.
Bet ir nopietnas lietas- necieņa, nerēķināšanās ar otru, dažādas atkarības, finanšu ne-pratība, rupjība, apsaukāšanās utt. Nu kaut vai te nupat izskanējusī pakešu tēma, kur puišelis draudzeni tā mierīgi saukā par debīlo idioti.
19.11.2023 18:10 |

Patīk
Reitings 2780
LuckyStrike @ 19.11.2023 18:10
Nē, nu redzi, ir lietas, kas pēc būtības ir štrunts, ir viegli risināmas, bet kašķi spēj radīt uz līdzenas vietas- nenomazgāta krūze, izmētātas zeķes, kavēšana, nenopirkti produkti utt.
Bet ir nopietnas lietas- necieņa, nerēķināšanās ar otru, dažādas atkarības, finanšu ne-pratība, rupjība, apsaukāšanās utt. Nu kaut vai te nupat izskanējusī pakešu tēma, kur puišelis draudzeni tā mierīgi saukā par debīlo idioti.

Arī tie sīkumi un it kā viegli risināmas lietas var ar laiku izraisīt milzīgu problēmu un novest pie šķiršanas.
19.11.2023 18:13 |

Reitings 187
Reģ: 14.07.2020
LuckyStrike @ 19.11.2023 18:10

Komentāra pirmā daļa vairāk atbilst paša neapmierinātībai ar sevi. Man reiz viena gudra dāma teica, ka "varbūt tas, kā viņš to zupu ēd tieši padara viņu īpašu, kāds viņš ir, to zupu tā ēd tieši viņš un novērtēju, ka man viņš vispār ir, tas draugs". Stāsts bija par to, ka tas puisietis ne-tā ēda to savu zupu, un tad dāma ieslēdza savas smadzenes, aizdomājās un nonāca pie lieliska izsecinājuma. ❤
Otrs nav izgāztuve, kuram savus personības murgus krāmēt ikdienā uz galvas. Daudzi gan tā dara, tas gan.
19.11.2023 18:21 |

Reitings 302
Reģ: 17.05.2022
Lorra @ 19.11.2023 17:09
Zinu šīs sajūtas. Ja Tu jūti, ka nebūs,
tad lai vai cik sāpīgi, bet šķīries un galvenais nevelc neko garumā, jo lielākoties tā pat nekas pēkšņi nemainīsies, vienkārši visu vilksi ilgāk. Sanāk būsi kopā ar cilveku kuru mīli, bet diemžēl nelaimīga. Es pēdējos divus gadus dzīvoju ar apziņu, ka manām attiecībām nav nākotne. Es cilvēku ļoti mīlēju, bet reāli neredzēju mūsu nākotni. Vairākas reizes gribēju šķirties, bet nespēju, jo mīlestība taču…domāju, kā būtu, ja būtu..strīdējāmies ne pa jokam, cieņu no viņa neredzēju, man bija jābūt perfektai. Saņēmos, bija ļoti grūti. Šķīros strīda laikā, vnk bija tāds kā pēdējais piliens, vienā brīdi sapratu, ka negribu vairs liet asaras,negribu justies vairs tā kā jutos - nevajadzīga . Protams, tagad domaju kaut būtu to izdarījusi ātrāk, jo sākumā jau bija skaidrs, ka nekas nemainīsies, bet mīlestība dara savu. Tev jāsaprot, ka tas ir tikai uz labu. Būs sāpīgi, bet pēc laika atskatīsies, iespējams, būsi atradusi citu, un domāsi kur Tu biji ātrāk.
Piekrītu. No sirds ārā var dabūt tikai tad, ja cilvēku neredz, netiekas, nav kontakta. Un ja tiešām zini, ka nu nebūs, tad garumā velkot, īstenībā vairāk nodari sev pāri nekā labu.
20.11.2023 13:17 |

Reitings 5
Reģ: 20.11.2023
Tak nahren viņu, lai iet dillēs! Tev vajag kļūt par stipru, neatkarīgu būtni tad arī atradīsi kārtīgu veci nevis kaut kādu zinies niekkalbi!
20.11.2023 21:55 |

Reitings 1381
Reģ: 13.11.2023
Sāpīgi ir gandrīz vienmēr šķirties, ja cilvēks kaut ko nozīmē, bet man liekas, ka tā nav īsta mīlestība, bet kaut kas līdzīgs līdzatkarībai vai vienkārši zemai pašapziņai un bailēs palikt vienai, vai iemīlēšanās savās ilūzijās.
20.11.2023 22:04 |

Reitings 150
Reģ: 06.02.2023
Jā ,izskiros nejau tapēc kad nemīlu,bet tpc kad biju nelaimīga ar viņu,viņš nespēja darīt mani laimīgu un piepildītu. Cik gadi laulībā plus divi bērni. Kopā izaugām un sapratām kad nederam kopā.
20.11.2023 22:19 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits