Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

SOS- blondi mati

Reitings 21
Reģ: 16.10.2023
Sveikas. Sanāca tā, ka vēlējos nokrāsot savus platīna blondos matus par toni tumšākus, no 10 uz 9. Vienmēr esmu gājusi pie frizieres, vienmēr krāsots ar vienas firmas krāsu un vienu un to pašu formulu. Iegāju profesionāla kosmētikas veikalā, nopirkt profesionālo krāsu un beigās sanāca zaļganīgi dzelteni, kaut gan paņemu tieši 9.00 toni, bez apakštoniem. Dienas gaismā vēl ir ciešami, bet līdz ko ieeju telpās, tā ir vāks.
Nesaprotu, kas nogāja greizi. Vēl pārdevējai prasīju - vai savos matos varu likt un viņa teica, ka jā, jo krāsa ko paņemu ir tīrs tonis.
19.11.2023 09:11 |

Reitings 21
Reģ: 16.10.2023
Plus, gribēju uztaisīt balinātāja vaniņu - kad sajauc balinātāju ar šampūnu un uzklāj uz 2-3 min matus, lai izņemtu krāsu, vet tagad izlasīju, ka, ja matos spīd zaļa nokrāsa, tad balinātāju vispār nedrīkst likt matos. Kādai nav tā gadījies? Kā rīkojaties?
19.11.2023 09:13 |

Reitings 699
Reģ: 23.03.2020
Domāju,ka laiks vērsties pie frizieres,lai nesačakarētu vēl vairāk. Ja jau visu laiku krāsoji matus pie frizieres,tad skaidrs,ka pašai labāk mājas neko nedarīt,kur nu vēl ar balināšanu.
19.11.2023 13:56 |

10 gadi
Reitings 26
Reģ: 29.01.2009
Es sen sen vienreiz balinātos matos ieliku ārstnieciskiem nolūkiem Basmu . Bija rakstīt, ka nedrīkst turēt ilgāk par cik tur minūtēm , jo var dot "ljogkij ottenok" . Es neturēju ilgāk, bet tonis iznāca spilgti zaļganzils. Un diemžēl viņu vairs nevarēja izņemt, tikai kļuva gaišāks. Kamēr ar laiku tika nogriezti mati. Mācība visam mūžam!
19.11.2023 20:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits