Tukšums :(

Reitings 3
Reģ: 15.11.2023
Labvakar, meklēju ieteikumus, palīdzību, lai neizbeigtu savu dzīvi 33 gados. Kopš šķiršanās no sievietes un sava dēla, dzīve ir apstājusies un šķiet bezjēdzīga, sāpju, riebuma pilna, nekas vairs nerada prieku, esmu palicis viens slīgstot depresijā. Kāda diena varbūt ir labāka, bet kopumā ar pēdējiem spēkiem aizeju uz darbu kautkā nostrādāju un tad jau atpakaļ savā dzīvoklī, atkal ar savām bezjēdzīgām, domām, raugoties tukšumā, nespēju pat satikt dēlu, nepamet sajūta, ka esmu viņu pievīlis, Nakās izdomāt aizbildinājumus, ka daudz jāstrādā, kaut patiesībā sēžu mājās un domāju kā izbeigt pastāvēt.
Varbūt atradīsies kāds/kāda, kas spēj saredzēt risinājumu, jo pats es nespēju savākties un izlīst no šīs bedres.
15.11.2023 21:51 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
debestinaa @ 16.11.2023 12:02
Par krīzes tālruni- esmu tur zvanījusi vienu reizi un varbūt man nav paveicies ar personu otrā galā. Izstāstot savu situāciju, pa lielam speciālists otrā galā tik nopūtās, pateica, ka , jā, tas ir smagi, ka šobrīd tāds periods, ka nav paveicies. Pa lielam nedeva nekādu uzmundrinājumu, gaidīju vismaz pozitīvas lietas, lietas, ka viss būs labi, ka pēc lietus būs saule, gaidīju, kad pats uzdos arī kādus jautājumus un varbūt centīsies uz to mirkli kaut kā novērst manas domas un sniegt kādu padomu. Principā tas bija tas pats, kas parunāt ar kaķi, kurš ņaud pretī. Nezinu kā citiem, bet konkrēti man nepaveicās un džeks otrā pusē nelikās saprotošs

Man, savukārt, reiz savos padsmit gados pretī bija ļoti saprotošs cilvēks. Parunājāmies, viņš ieteica kurp varu doties pēc palīdzības tālāk, uzklausija. Jutos daudz vieglāk, jutos sadzirdēta.
16.11.2023 12:05 |

Reitings 1529
Reģ: 11.08.2022
Varbūt ir vērts parunāt ar dēla māti, ka vēlies biežāk satikt un pavadīt laiku kopā ar dēlu, nedēlas nogales, izbraucieni, ceļojumi divatā utt.
16.11.2023 15:12 |

Reitings 11
Reģ: 17.11.2021
Ieteiktu aiziet pie psihologa. Esmu dzirdējusi, ka pirmās 10 apmeklējuma reizes ir bezmaksas. Varbūt viņš varēs izrakstīt kādus antidepresantus. Antidepresanti vai citas zāles noteikti padarīs vieglāk iziet šim grūtajam dzīves posmam.
Ja nepieciešams kādreiz draudzīgs plecs, var uzrakstīt arī man personīgi, noteikt uzklausīšu. Arī man ir bijis tā, ka ir smagi un tieši nakts stundās jūties vissliktāk, ka nevari pat pagulēt.
Lai vai kā, nepadodies!!!
16.11.2023 16:27 |

Reitings 461
Reģ: 08.10.2023
hanney @ 16.11.2023 11:18

? wtf..? Viņam iesaku kaķi, Tev iesaku baldriānus ❤️❤️❤️

Tev iesaku nerasktīt neko, ja nav ko jēdzīgu ieteikt autoram. Klusē labāk. Un savus baldriānu ej iebaro saviem bērniem. 😉🤍
16.11.2023 17:28 |

Reitings 461
Sebii @ 16.11.2023 09:13

Tavu negativitāti šajā tēmā neviens nelūdza.

Ja tev nav ko atbildēt, tad neviens nelūdz tev te atrasties.
16.11.2023 17:30 |

Reitings 461
debestinaa @ 16.11.2023 12:02
Par krīzes tālruni- esmu tur zvanījusi vienu reizi un varbūt man nav paveicies ar personu otrā galā. Izstāstot savu situāciju, pa lielam speciālists otrā galā tik nopūtās, pateica, ka , jā, tas ir smagi, ka šobrīd tāds periods, ka nav paveicies. Pa lielam nedeva nekādu uzmundrinājumu, gaidīju vismaz pozitīvas lietas, lietas, ka viss būs labi, ka pēc lietus būs saule, gaidīju, kad pats uzdos arī kādus jautājumus un varbūt centīsies uz to mirkli kaut kā novērst manas domas un sniegt kādu padomu. Principā tas bija tas pats, kas parunāt ar kaķi, kurš ņaud pretī. Nezinu kā citiem, bet konkrēti man nepaveicās un džeks otrā pusē nelikās saprotošs

Nabadzīte tagad tev trauma no džekiem.
16.11.2023 17:32 |

Reitings 461
Sebii @ 16.11.2023 09:12
Pievienojos par psihologu/psihoterapeitu. Tie ārsti spēj veikt brīnumus.
Pagaidām tavs dēls varbūt nesaprot (es ar nezinu cik vecs), bet tik fantastisks tētis kā tu, ir retums. Esmu pārliecināta, ka nākotnē viņš ļoti leposies ar to, ka viņam ir tēvs, kas interesējās, iesaistās, nevis pļēguro un niecīgi nodzīvo dzīvi.
Par draugiem nedaudz bēdīgi, ka tā, bet varbūt, ja tu atrastu jaunu hobiju, atrastu draugus. Padomā, ko gribētos - dejas, aktierspēli, kori, kaut ko no sporta varbūt. Tie var būt arī pārgājieni, dalības kādos spēļu vakaros utt.
Ja vēlies dēlu biežāk satikt, tā arī pasaki bijušajai. Es zinu, ka stulbi varbūt izklausās, bet tas ir tavs dēls un arī tu esi noteicējs par to, kas notiek viņa dzīvē un kā tā risinās.

Ne tu to ciilvēku pazīsti dzīvē neko balsties uz kautkādiem foruma komnetāriem un kā zoss secini, ka ideāls fantastisks tētis. Te var sadrukāt da jebko, lai izklausītos labāks cilvēks nekā xir un realitātē var būt bezatbildigs u vienaldzīgs tēvs. Ka tik pabļaut par to ko jūs neredzat un nezinat. Noteicējs par Dēlu ir tas, kurš uzņeemas rūpes katru dienu, vedā pie dakteriem, nevis tas, kas atbrauc pāris reizītes gadā uz svētkiem, lai apsveiktu un iedotu dāvanu. Tēvs rūpejas 2 % un māte rupejas 98%Pirms mētājies ar apgalvojumiem padomā racionāli...izklausas ka dzīvo rozā vienradžu pssaulē, kā 10 gadīgs skuķis.🦄
16.11.2023 17:38 |

Reitings 15523
Reģ: 29.08.2022
Neza000 @ 16.11.2023 17:38

Ne tu to ciilvēku pazīsti dzīvē neko balsties uz kautkādiem foruma komnetāriem un kā zoss secini, ka ideāls fantastisks tētis. Te var sadrukāt da jebko, lai izklausītos labāks cilvēks nekā xir un realitātē var būt bezatbildigs u vienaldzīgs tēvs. Ka tik pabļaut par to ko jūs neredzat un nezinat. Noteicējs par Dēlu ir tas, kurš uzņeemas rūpes katru dienu, vedā pie dakteriem, nevis tas, kas atbrauc pāris reizītes gadā uz svētkiem, lai apsveiktu un iedotu dāvanu. Tēvs rūpejas 2 % un māte rupejas 98%Pirms mētājies ar apgalvojumiem padomā racionāli...izklausas ka dzīvo rozā vienradžu pssaulē, kā 10 gadīgs skuķis.?

Labi, ka tu esi iedomājies, ka Dieviņš automātiski piešķir katram vecākam konkrētu laiku ar bērnu. Izskatās, ka esi mūžīgais vecpuisis, kas dzīvo viens, kam pat darbs nav un draugu ar, kur nu vēl bērni. Jo normāli vîrieši dievietes forumā nesēž 🤣
To, ka par laiku ar bēniem un kā tiek dalīt bērns šķirtās ģimenēs, tev nekādas sajēgas nav var redzēt ļoti labi. Daudzās attiecībās viens vai otrs vecāks paņem bērnu pie sevis un neļauj otram tikties.
Sūdīgam tēvam būtu vienalga, viņš nedomātu kā satikt bērnu un neiekristu deperesijā. Bezjēgā anonīmi taisīt šādas diskusijas nebūtu jēgas, jo bērna mātei ar šo neko nepierādīsi.
Ieslēdz loģisko domāšanu un, ja no attiecībām un bērniem neko nesaproti, tad paklusē, āzi.
17.11.2023 07:24 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Krīzes tālrunis startam ir laba opcija, iespējams, derētu kādas terapeita, psihologa, konsultācijas kā vislābāk navigēt šim cauri. Īsti nav skaidrs, kādēļ piekriti tik ierobežotām tiesībām, droši vien derētu pārrunāt ar māti to grafiku, sliktakajā gadījumā izskatīsiet tiesā, protmas, vari arī uzņemties iniciatīvu un pretendēt uz to, ka bērns dzīvo ar tevi nevis māti. Bet sevis žēlošana tev absolūti neko nedos, vnk rīkojies, prasi biežākas tikšanās, ja vajag tad caur tiesu un viss, vai lai bērns dzīvo ar tevi.
17.11.2023 13:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits