spikey.643 @ 17.11.2023 21:25
Jā man pašam nepatīk fotogrāfēties, netaisu 100 bildes no dažādiem rakursiem ar sevi.
SarmaD @ 17.11.2023 21:44
Nu nezinu, pēc galīga trumuļa neizskaties. Bet no šeit esošajām tēmām vairāk nolasās, ka tu jau pats sev tās problēmas radi. Sadomājies galvā nez ko un tad arī esi viens. Ja tas pilnībā apmietinātu, tēmas netaptu. Tātad tā vientulība nav patīkama. Nu tad jādomā, kas pie vainas un kapēc ir tik grūti pat primitīvi uzrakstīt un uzturēt sarunu.
Meitenēm čupa vīriešu spiež patīk un raksta, mēs arī nezinam cik simtiem jau nav nospiests pirms tam un gaidīts, kad vienkārši atbildēs lai varētu vispār izsvērt der vai nē. Man savā laikā vispār nekā nebija pašai jālaiko, vīrieši paši pie manis nāca un izrādija uzmanību, tāpēc es pati nemaz nešķiroju tos, kuri man nebija neko saspieduši, jo biju aizņemta ar tiem, kuri jau mani laiko un atšķiroju tos. Ar citiem sanāca tikai sarakste kuras laikā viss bija skaidrs, ar citiem bija kāds randiņš. Baigās ekspektācijas neviens jau laikam tur neliek, tā laimes spēle. Tinderī bijusi esmu piecas minūtes, nezinu kā tur kas strādā, bet baigi labās atsauksmes dzirdējusi neesmu. Vienīgais kas man patika bija tas, ka varēja rakstīties tikai tie, kam ir match. Tā kā ja esi izvēlīga, tad zini ka nebombardēs visi pēc kārtas ar "cau skaistulit ko dari?", kā tas bieži ir citās aplikācijās.
spikey.643 @ 17.11.2023 22:18
Tur jau tā lieta ka sievietes laiko tur simtiem vīriešu, un desmitiem katru dienu viņām raksta, un tad sanāk, kautkāda konkurence, sacensiba. man to nevajag, nav tam laika un esmu par vecu tādām spēlītēm, Ja nepatīku tad visu labu, neiešu uz vēdara rāpot un censties pierādīt kādēļ es varētu būt labāks par tiem pieciem citiem kas viņai raksta. Daudzos gadījumos tie kas nokoļi tās tinder meitenes izrādas ir visādi alkoholiķi, zāles pīpētāji bezdarbnieki utt, tikai žēl ka dēļ tādiem, sievietes nāk internetā un saka ka VISI vīrieši ir tādi un šitādi. Visi nē, tikai tie ar lielāko muti, jeb tinderī ar ašākajiem pirkstiem (ziņu rakstīšanā)
SarmaD @ 17.11.2023 22:31
Kapēc tu esi iedomājies, ka jārāpo uz vēdera kādas dēļ? Tu taču mierīgi vari saglabāt to, kas tu esi un nelikt nekādus termiņus attiecību atrašanai. Uzraksti kādai, kas tev šķiet interesējoša un skaties, kas notiek. Nav uzreiz jādomā, vai jāizkaļ plāns. Ja atbild, tad forši. Ja nē, ejam tālāk. Konkurence vīriešiem ir milzīga, raksta ļoti daudz, ja vien neesi konkrēta kroksene. Tomēr katrs jau atrod podiņam vāciņu. Nav vienkārši tik ļoti tajā visā ar galvu jāiebrauc, jāanalizē, jācepās. Ieej, iepatīkas, uzraksti un vienkārši tu savu pirmo soli esi izdarijis. Ja kaut kas pēc tam seko, tad tas ir tikai bonuss. Turklāt normālas sievietes, kuras ir veselīgās attiecībās pašas ar sevi neielaižas nekādos alkoholiķos vai bomžos un otrādi.
To, ka tādi saiti ir konkurence, to ir jāsaprot un jāpieņem. Citādi nemaz nevar būt.
spikey.643 @ 17.11.2023 23:11
Nu tu pati teici ka tinderī esi bijusi piecas minūtes, un tu neesi redzējusi to tinder no vīrieša profila perspektīvas. Gatavais zoodarzs, es viņu pēdējā laikā pat vairs neizmantoju lai kautko meklētu, vienkārši ziņkāres pēc ieeju paskatīties vai nav kāda pazīstama seja redzama?. Kā jau šeit pat forumā minēja tās sievietes kuras ir normālas, nav ar putniem galvā, nepiedāva intimpakalpojumus par maksu un nemeklē sugar daddy tās to saitu vispār neizmanto.
Un kāpēc es minēju tos alkoholiķus? Jo vienkārši ir zināmi gadījumi manā miestā.. Piemēram ir viena meiča 20 gadīga, pēc skata kopta un zolīda, liekas ka tāda skatīsies tikai uz turīgajiem, bet nē, bija kopā ar čali kas notetovējis seju, atsakās strādāt, sēž pagrabā un pīpē zāli ar čomiem sakot ka būšot "gangsta reperis" dzemdēja viņam bērnu. Tagad jau pašķirušies biju pamanījis viņu tajā pašā tinderī. Domā guva mācību un kļuva saprātīga? Aizvakar iegāju vietējā Eldo veikalā, un redzēju ka šī jau rokās sadevusies ar nākošo - 18 gadīgu čali kas jau sen pametis visas mācības klaiņo apkārt ar tādiem "low life" tipiņiem netīrās drēbēs un pa krūmiem sēž lok aliņus no plastmasas pudelēm.
Man jau nav iebildumu, aizliegt es nevaru, bet man nepatīk ka tādas pēc tam uz 30 gadiem, un 3 bērniem no 3 tēviem sāk mūs vīriešus visus mest vienā maisā, ka mēs visi esam alkāni, slinķi, narkomāni u.t.t. jo viņa visus savus jaunības gadus tikās tikai ar tādu tipāžu.
Man jau nav iebildumu, aizliegt es nevaru, bet man nepatīk ka tādas pēc tam uz 30 gadiem, un 3 bērniem no 3 tēviem sāk mūs vīriešus visus mest vienā maisā, ka mēs visi esam alkāni, slinķi, narkomāni u.t.t. jo viņa visus savus jaunības gadus tikās tikai ar tādu tipāžu.
Un šeit ir tas par ko es runāju tie "atrie pirksti" Redz kamēr normāls vīrietis sēdēs domāt ko uzrakstīt? kā uzrakstīt? kad labāks laiks uzrakstīt? Visi tie nariki alkāni un citi zvēri smadzenes ir atslēguši, viņi vienkārši raksta visām pēc kārtas. Un kad tas normālais būs beidzot izdomājis ko uzrakstīt, kāds alkāns jau to meiču būs nokoļijis un vedīs jau uz gūltu.
spikey.643 @ 17.11.2023 23:11
Nu tu pati teici ka tinderī esi bijusi piecas minūtes, un tu neesi redzējusi to tinder no vīrieša profila perspektīvas. Gatavais zoodarzs, es viņu pēdējā laikā pat vairs neizmantoju lai kautko meklētu, vienkārši ziņkāres pēc ieeju paskatīties vai nav kāda pazīstama seja redzama?. Kā jau šeit pat forumā minēja tās sievietes kuras ir normālas, nav ar putniem galvā, nepiedāva intimpakalpojumus par maksu un nemeklē sugar daddy tās to saitu vispār neizmanto.
Un kāpēc es minēju tos alkoholiķus? Jo vienkārši ir zināmi gadījumi manā miestā.. Piemēram ir viena meiča 20 gadīga, pēc skata kopta un zolīda, liekas ka tāda skatīsies tikai uz turīgajiem, bet nē, bija kopā ar čali kas notetovējis seju, atsakās strādāt, sēž pagrabā un pīpē zāli ar čomiem sakot ka būšot "gangsta reperis" dzemdēja viņam bērnu. Tagad jau pašķirušies biju pamanījis viņu tajā pašā tinderī. Domā guva mācību un kļuva saprātīga? Aizvakar iegāju vietējā Eldo veikalā, un redzēju ka šī jau rokās sadevusies ar nākošo - 18 gadīgu čali kas jau sen pametis visas mācības klaiņo apkārt ar tādiem "low life" tipiņiem netīrās drēbēs un pa krūmiem sēž lok aliņus no plastmasas pudelēm.
SarmaD @ 17.11.2023 23:20
Un kas tev no tā? Mūs te arī visas saukā par m@ukām, bet kas no tā mainās mūsu dzīvēs? Mēs esam tur kur esam un daram to ko esam iesākuši darīt. Ja tev nav bērns, kuram jāmaksā alimenti, kāda starpība ko saka tās, kuras nav izdarijušas pareizu izvēli!
Es saku velreiz, tu galvā pats sev uzcel to rakstīšanu kādai tik lielu kā 3 stāvu māju. Nu nav dienām jāfukntierē un jāvēro mēness fāzes, lai kādai uzrakstītu kaut ko. Nu kaut iz tēmas par interesēm vai jebko, kas norādīts viņas aprakstā. Te tu vari komunicēt, es esmu sieviešu kārtas pārstāve. Kapēc šeit nedomā dienām, kā pareizi noformulēties?
spikey.643 @ 17.11.2023 23:29
šeit jau cilvēk nenāk ar mērķi, iepazīties bet vienkārši diskutēt. Tinderī atkal pusei no sievietēm ir aprakstā " sāc ar savu labāko pick up like" "neraksti nemaz ja rakstīsi čau kā iet" unteresēs viņām ir "travel" "dogs" "sushi" Nu un ko lai tādām raksta? lai jau tie "krutie alpha male" koļī tādas...
Jūs jau sievietes neredzat ko tur sievietes raksta un cik garlaicigi un tukši tie profili ir viņām pašām, bet pieprasa lai vīrietis viņas tajā saitā izklaidē. Vajadzētu sataisit screenshotus un ielikt te.
SarmaD @ 17.11.2023 23:20
Un kas tev no tā? Mūs te arī visas saukā par m@ukām, bet kas no tā mainās mūsu dzīvēs? Mēs esam tur kur esam un daram to ko esam iesākuši darīt. Ja tev nav bērns, kuram jāmaksā alimenti, kāda starpība ko saka tās, kuras nav izdarijušas pareizu izvēli!
Es saku velreiz, tu galvā pats sev uzcel to rakstīšanu kādai tik lielu kā 3 stāvu māju. Nu nav dienām jāfukntierē un jāvēro mēness fāzes, lai kādai uzrakstītu kaut ko. Nu kaut iz tēmas par interesēm vai jebko, kas norādīts viņas aprakstā. Te tu vari komunicēt, es esmu sieviešu kārtas pārstāve. Kapēc šeit nedomā dienām, kā pareizi noformulēties?
spikey.643 @ 17.11.2023 23:35
Vot piemēram, ko gan tādai var ieinteresējošu uzrakstīt? Tāds tukšs profils. un tādi tur sievietēm ir lielākā daļa, reti kurai ir kvalitatīvs vai interesants apraksts
https://failiem.lv/f/22p4y6a4pv
Zini tinderī sievietes lielākā daļa ir gatavas uz "izklaidi" tikai citas to uzreiz neparāda.SarmaD @ 17.11.2023 23:38
Bet tev jau pamatā viņa neiet uz noraidīto soliņa pēc teksta "vai izklaidi"?
spikey.643 @ 17.11.2023 23:46Zini tinderī sievietes lielākā daļa ir gatavas uz "izklaidi" tikai citas to uzreiz neparāda.
Man ar viņu nemaz nav sakritiba es vienkārši atvēru tinderi un viņas profils bija pirmais ko man parādija. Es to ko viņa meklē nemaz neizlasīju jo koncentrējos pierādīt to ka sievietēm pašām tie bio apraksti nav nekādi. 😁 + vēl viņa ir 60 + km attālumā no manis, man tādas arī neder, galīgi nav interese uz tikšanos braukt kautkur uz citu pilsētu.SarmaD @ 17.11.2023 23:47
Šī konkrēti parāda un tev tomēr rodas jautājums ko viņai uzrakstīt?
spikey.643 @ 18.11.2023 00:00Man ar viņu nemaz nav sakritiba es vienkārši atvēru tinderi un viņas profils bija pirmais ko man parādija. Es to ko viņa meklē nemaz neizlasīju jo koncentrējos pierādīt to ka sievietēm pašām tie bio apraksti nav nekādi. ? + vēl viņa ir 60 + km attālumā no manis, man tādas arī neder, galīgi nav interese uz tikšanos braukt kautkur uz citu pilsētu.
Un runājot par šādu tēmu, es nevēlos sapazīties ar kādu no citas pilsētas, Ja sieviete gribētu ko nopietnu es zinu ka es nepamestu iedzīvi un darbu un nepārvāktos uz dzīvi viņas pilsētā. kā arī neprasītu no sievietes lai viņa pamet savu darbu un iedzivi un nāk uz manu mazo miestu dzīvot.
Varbūt ja būtu sekojis klasesbiedru piemēram, būtu savādāk, jo daudzi kas pabeidz 12 klasi, ir brīvi no visa, viss kas viņiem pieder ir čemodans ar pāris apenēm zeķēm un džinsiem un viņi var braukt dzīvot un strādāt kur vien vēlās un būvet dzīvi tur. ir klasesbiedri kas audzina bērnus rīgā, būvē māju Valmierā. Es izlēmu palikt uz dzīvi izmirstošā mazpilsētā. Tad nu jāsaka, pats vainīgs.
dietiskais.cukurs @ 18.11.2023 09:53Labās ziņas: vizuāli esi diezgan izskatīgs. Dzīvē no glaimojošāka leņķa noteikti izskaties vēl labāk.
Sliktās ziņas: tava attieksme ir atbaidoša. ?
spikey.643 @ 18.11.2023 10:58
Kas tieši ir atbaidošs?
viss nav slikti vienkārši saku ka tinder ir slikti.SarmaD @ 18.11.2023 11:16
Nu tev ir izteikts vissirslikti.lv