NeheitoManiParTaisnibu @ 12.11.2023 20:41
Vai ne,pati vareja aiziet nopirkt laiciigi paketes nevis dirst virsuu dzekam
Švīka @ 12.11.2023 20:40Jā, vīrietim nevajadzētu būt problēmām nopirkt savai sievietei higiēnas preces, tomēr es nesaprotu, kāpēc, lai sieviete pati nesagādatu šādas lietas? Vairumam tomēr ik mēnesi ir skaidrs, ka būs mēnešreizes un laicīgi tam sagatavoties. Nav jau tā, ka tās uzrastos negaidīti reizi gadā un ir tik traki, ka pati aiziet pakaļ vairs nevar. Tu taču zināji, ka un kad tās būs. Vai arī tas tā principā bija ielikt šo preci sarakstā? Lai redzētu reakciju?
Manuprāt, reakcija nebija ok, kur nu vēl kasīties par to, tomēr no tā varēja izvairīties.
Švīka @ 12.11.2023 20:40Jā, vīrietim nevajadzētu būt problēmām nopirkt savai sievietei higiēnas preces, tomēr es nesaprotu, kāpēc, lai sieviete pati nesagādatu šādas lietas? Vairumam tomēr ik mēnesi ir skaidrs, ka būs mēnešreizes un laicīgi tam sagatavoties. Nav jau tā, ka tās uzrastos negaidīti reizi gadā un ir tik traki, ka pati aiziet pakaļ vairs nevar. Tu taču zināji, ka un kad tās būs. Vai arī tas tā principā bija ielikt šo preci sarakstā? Lai redzētu reakciju?
Manuprāt, reakcija nebija ok, kur nu vēl kasīties par to, tomēr no tā varēja izvairīties.
Švīka @ 12.11.2023 20:48Gan jau puisis arī sabijās. Nedēļu dzīvi kopā un hops- jau jāskrien pakaļ paketēm, tamponiem. Varbūt uztvēra to kā pārbaudi un noreaģēja neadekvāti. Kopdzīves sākums jau bieži vien parāds to cilvēku no citiem aspektiem. Nakšņošanas kopā, ciemošanās tomēr ir citādāk, nekā kopā dzīvot.
Uzreiz gan šķirties tādu lietu dēļ neieteiktu, jo nu...no tā varēja izvairīties, bet pavērot viņu citās situācijās nedaudz kritiskāk gan derētu.
Džinga @ 12.11.2023 20:43
Bet kāda starpība, tik pat labi viņa varbūt tā arī laicīgi gribēja paketes nopirkt un palūdza draugam to izdarīt. Tiešām uzskati, ka tas būtu sievietei vienmēr pašai klusiņām jāizdara? Tad par tualetes papīra pirkšanu arī kādam jākaunās? :D
kitijaarmazok @ 12.11.2023 20:38
Paketes un intīma lieta? Wtf.
Ragana @ 12.11.2023 20:55P.S. Ja viņam vēl ir tāds riebums par mēnešreizēm, nemaz arī neprasītu, lai iet ko pērk. Nopirks nepareizās (pārāk biezas, pārāk garas, vēl kaut kādas). Man, piemēram, galīgi nepatīk Naturella. Pārāk izteikti smaržo.
Švīka @ 12.11.2023 20:53
Nu tad jau nebūtu jabūt problēmām atlikt šo pirkumu un izdarīt to vēlāk.
Turklāt...noteikti ir bļāvis uz viņu arī citās situācijās, jo nu neticu, ka uķi puķi vīrietis nabaga pakešu dēļ pirmo reizi noraujas uz sāk rēkt uz savu sievieti. Noteikti ir ass arī citās dzīves situācijās.
Es tiešām uzskatu, ka šo situāciju varēja nokārtot bez drāmas. Nopietnu attiecību sākums un jau jādir*ās par paketēm. ?kas vēl priekšā, tādā gadījumā.
Mariciņa @ 12.11.2023 21:12
Nē, tā nebija pārbaude un es nekasījos pie viņa par to. Viņš kliedza uz mani, es atpakaļ nekliedzu. Un tiešām piekrītu Sarmas teiktajam, ikdienas steigā aizmirsās nopirkt paketes. Bija palikušas 2 no iepriekšējās reizes, bet tās izmantoju un vajadzēja jaunas. Ļoti sāpēja vēders, nebija spēks aiziet pašai. Iepriekš pa visu attiecību laiku viņš nebija kliedzis uz mani. Šī bija pirmā reize un uzreiz pamatīga kliegšana. Es viņu pretī neaizvainoju.
Švīka @ 12.11.2023 21:20
Labi, visi, kas gribēja izkliedzās. Kas notika tālāk? Kāda reakcija bija tālāk? Kāda rīcība sekoja? Vai jutās slikti, ka ir izbrēcies uz tevi vai katrs sēžat savā istabā un nesarunājaties?
Mariciņa @ 12.11.2023 21:24
Nē, komunikācija ir ļoti nozīmīga, tāpēc sēdēt katrs savā istabā un nesarunāties ir muļķīgs variants. Viņš svētdienās brauc pie vectēva uz laukiem palīdzēt, pirmdien no rīta atpakaļ, tāpēc šobrīd tikušies neesam, bet pirms aizbrauca es atvainošanos par kliegšanu no viņa nesaņēmu.
Meldra23 @ 12.11.2023 20:54
Un kopš kura laika ķipa paketes nav intīma lieta? Sievietēm jāsaprot, ka vīrieši aiziet, kad viņas sāk nolaisties. Pat pēc vairāku gadu attiecībām es drauga priekšā nepiržu un nestaigāju ar nemazgātu galvu.
Švīka @ 12.11.2023 20:53
Nu tad jau nebūtu jabūt problēmām atlikt šo pirkumu un izdarīt to vēlāk.
Turklāt...noteikti ir bļāvis uz viņu arī citās situācijās, jo nu neticu, ka uķi puķi vīrietis nabaga pakešu dēļ pirmo reizi noraujas uz sāk rēkt uz savu sievieti. Noteikti ir ass arī citās dzīves situācijās.
Es tiešām uzskatu, ka šo situāciju varēja nokārtot bez drāmas. Nopietnu attiecību sākums un jau jādir*ās par paketēm. ?kas vēl priekšā, tādā gadījumā.
Džinga @ 12.11.2023 21:54
Kāpēc vispār būtu jādanco apkārt mēnešreižu tēmai? Tad jau tiešām arī tualetes papīru būtu jākaunās pirkt,.
Jā, bez drāmas pavisam noteikti varēja nokārtot - džeks varēja noprikt tās paketes un nekliegt.