Lūgums draugam.

Reitings 234
Reģ: 12.11.2023
Čau!
Ar draugu esam attiecībās 5 mēnešus. Jau nedēļu dzīvojam kopā. Viņš tāpat katru vakaru brauca pie manis pēc darba, tāpēc nolēmām, ka lai nav jābraukā, sāksim dzīvot kopā.
Viss ir kārtībā, bet.. Vakar es viņam iedevu sarakstu ar produktiem, kas jānopērk. Sarakstā bija paketes. Viņš ieraudzīja, ka sarakstā ir paketes un sāka teikt, cik tas ir pretīgi, ko par viņu padomās čomi, ka viņš pērk paketes, viņš to nedarīšot, netaisoties sevi apkaunot, ka man esot kājas, lai es pati tās aizietu nopirkt. Pamatīgi viņš uzvilkās par tādu sīkumu un pirmo reizi kliedza uz manis pa visu attiecību laiku. Saprotu, ka nesen bija tēma par paketēm, bet es neesmu trollis, viņš patiešām atteicās tās iegādāties. Iepriekšējās attiecībās draugs mierīgi varēja uz veikalu aiziet nopirkt man paketes, tāpēc man šķita, ka tas ir pilnīgi normāls lūgums. Tagad domāju, vai tiešām esmu izvēlējusies īsto vīrieti, kurš šādi reaģē. Saprotu, ka dīvaini spriest par cilvēku pēc tā, ka viņš atteicās nopirkt paketes, bet tiešām kaut kā nepatīkami man kļuva. Vai tomēr man nevajadzēja lūgt viņam to darīt un tas ir normāli, ka viņš atteicās? Šķiet es par daudz overthinkoju par šo. 😄
12.11.2023 20:05 |

Reitings 1156
Reģ: 19.08.2023
SarmaD @ 13.11.2023 10:16
Man tāds čalis, kurš nopuņķojies skrien pie citas savu pirmo pasaules problēmu stāstīt nebūtu vajadzīgs, Ditiņa varētu mierīgu garu viņu savākt. ?

Es domāju, ka visus viriešus - nuņņas var sūtīt pie Ditas. Viņa ar atplestām rokām pieņems.
13.11.2023 10:19 |

Reitings 174
Reģ: 09.08.2023
Ditinaaa @ 13.11.2023 10:09

priecājos , ka sakarīgi cilvēki eksistē , paldies ???? domāju jau , ka pasaule sastāv tikai no tām netīrīgajām sievietēm , kurām tā ir norma ņemties mr laikā un stāstīt savam vīrietim par mr , bezmazvai pilno paketi parādīt . nebūtu brīnums , ja pat nemazgātos viņas mr laikā .

Tu jau atvadījies. Nav miera, vai ne? Neeeeeerviņi netur😁
13.11.2023 10:20 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
kitijaarmazok @ 13.11.2023 10:19

Es domāju, ka visus viriešus - nuņņas var sūtīt pie Ditas. Viņa ar atplestām rokām pieņems.

Un teiks, ka ir bērnības čomi. 😁
13.11.2023 10:22 |

Reitings 831
Reģ: 28.01.2023
Kas audzināja tās ņuņņas, kas nevar sievietei paketes nopirkt? Man tētis pat paketes ir pircis un nekad tas nav bijis nekas amorāls. Viņš pat ir prasījis kādas tieši, cik piles, kāda firma un arī manam draugam tā nav problēma. Izskatās, ka te kāds audzināts pēc psrs laikiem, kad nedod dievs vīrietis dzirdēs vārdu mr, baigais jaunums. Likās ka mūsdienu vīrieši ir pietiekoši izglītoti un atbalstoši visā šajā sievietes būtībā. Tik pat labi tad var pretoties un kliegt, cik sperma ir pretīga ?
Vajag mācet atrast normālus večus. Okei visiem ir mīnusi, bet tas jāskatās kopumā ko viņā dara ikdienā un kā liek tev justies. Ja man vecis pateiktu- fuj mr, pretīgi, es pateiktu - a nu ka pi@ies prom tiešām.
13.11.2023 10:23 |

Reitings 831
Reģ: 28.01.2023
Novēlu Marikai izturību un visu to labāko. Es ceru ka saproti ka šis ir max red flag. Šis ir tas tips, kas ir ņuņņa pa dzīvi un pēc dzemdībām tev ne grama nepalīdzēs jo pretīgi tak pamperu mainīt. Griez nost šito visu uzreiz un tici būs vēl cits un sakarīgs. Visādas šitādas ditiņas attiecībās nav pieļaujamas un pie nākamā strīda linards jau gulēs viņas gultā
13.11.2023 10:25 |

Reitings 116
Reģ: 10.06.2022
tā idiote , kura speciāli meklēja Mariku un Linardu facebook un atrada viņus un uzrakstīja Linardam ziņu , ka es te cipa esot uzrakstījusi Linarda uzvārdu un pateikusi publiski viņa facebook profilu , tu gan esi slima , ja domā , ka ar tādām metodēm kko panāksi . es nekur viņa uzvārdu neminēju un nepazemoju viņu . es tikai aizstāvēju . ja Marika nebūtu šo visu iesākusi , tad nekas tàds nebūtu noticis . tā , kura uzrakstīja Linardam fb , tev bumerangs atnāks atpakaļ , bet gnj tu jau tā esi nelaimīga kkāda , ja jaucies citu dzīvē . nebrīnos , ka tu debestiņa to izdarīji .
13.11.2023 10:29 |

Reitings 116
gnj vīru nespēj apmierināt gultā un esi netīrīga , tpc ir bauda izjaukt citiem kko
13.11.2023 10:32 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Tā kas atrada to Linardu, uzraksti man lūdzu privāti uzvārdu. Gribu redzēt sejā to memļaku. 😁
13.11.2023 10:32 |

10 gadi
Reitings 1481
Reģ: 13.02.2009
Agrāk forumā bija tāda Nellija, kas visus troļļoja un jebkurā attiecību tēmā teica vienu lietu : ŠĶIRIES!! 😂
Retā reize, kad gribas viņu citēt un tam piekrist. Ja vīrieties šādi reaģē uz ikdienišķu situāciju, tas jau ir red flag! Bļaušana un apsaukāšanās nav norma. Turklāt esot tik īsu laiku kopā vēl vajadzètu būt rozā brillēm. Kas būs vēlāk, kad tās rozā brilles nokritīs?
Ja nav tad nav.
P.s. Padsmit gadu laikā vīram esmu 2x lūgusi nopirkt tamponus, kad viņš devās uz veikalu. Atbrauca mājās un nolika uz galda ne tikai manis lūgtās higiēnas preces, bet arī lielo iepakojumu ar ibumetīnu un bija nopircis kkādus našķus, kas nebija iepirkumu sarakstā 😅 it kā sīkums, bet likās ļoti iejūtīgi un mīļi no viņa puses.
13.11.2023 10:34 |

Reitings 1156
Reģ: 19.08.2023
Ditinaaa @ 13.11.2023 10:32
gnj vīru nespēj apmierināt gultā un esi netīrīga , tpc ir bauda izjaukt citiem kko

Ko tad viņa jums tur izjauca? Jūs taču esat tikai draugi😂😂 Tu jau biji tā kas izjauca.
13.11.2023 10:34 |

10 gadiPatīk
Reitings 4936
Reģ: 31.10.2010
😁😁Aizstāvība backfired? Tagad Linards zina, kurš reāli viņu vazā pa internetu?😁😁
Bet vispār izklausās, ka meitenītei D jau no bērnības kāds ir ieborējis galvā, ka MR ir netīras un pretīgas un sievietei šajā laikā bezmaz vai jāizolējas no sabiedrības. Tāpat kā Linardam. Audzināšanas vaina.
13.11.2023 10:35 |

Reitings 421
Reģ: 03.09.2023
SarmaD @ 13.11.2023 10:32
Tā kas atrada to Linardu, uzraksti man lūdzu privāti uzvārdu. Gribu redzēt sejā to memļaku. ?

Man arī. 😆😆
13.11.2023 10:37 |

Reitings 15523
Reģ: 29.08.2022
Ditinaaa @ 13.11.2023 10:32

Ojjj, ojjj. Ko tad uzreiz tik dusmīgi? Nepastāstīji Linardam, ka pati viņu apkaunoji internetā? Tagad draudzība kaput?
13.11.2023 10:39 |

Reitings 174
Ditinaaa @ 13.11.2023 10:29
tā idiote , kura speciāli meklēja Mariku un Linardu facebook un atrada viņus un uzrakstīja Linardam ziņu , ka es te cipa esot uzrakstījusi Linarda uzvārdu un pateikusi publiski viņa facebook profilu , tu gan esi slima , ja domā , ka ar tādām metodēm kko panāksi . es nekur viņa uzvārdu neminēju un nepazemoju viņu . es tikai aizstāvēju . ja Marika nebūtu šo visu iesākusi , tad nekas tàds nebūtu noticis . tā , kura uzrakstīja Linardam fb , tev bumerangs atnāks atpakaļ , bet gnj tu jau tā esi nelaimīga kkāda , ja jaucies citu dzīvē . nebrīnos , ka tu debestiņa to izdarīji .

Šis jau ir tavs bumerangs. Pirms tevis nevienam te neinteresēja ne Marika, ne Linards. Ienāci, izbļāvies, gribēji iegāzt autori, beigās pati ieberzies.
Ja jau tu tik labi viņu aizstāvēji izbļaujot visu sieviešu forumā un viņš par to būtu tikai priecīgs, tad nav jau ko satraukties.
13.11.2023 10:40 |

Reitings 174
Ditinaaa @ 13.11.2023 10:29

Marika šeti neminēja ne savu, ne drauga vārdu. To izdarīji tu.
13.11.2023 10:40 |

Reitings 15523
Reģ: 29.08.2022
SarmaD @ 13.11.2023 10:32
Tā kas atrada to Linardu, uzraksti man lūdzu privāti uzvārdu. Gribu redzēt sejā to memļaku. ?

Tas nu gan ir detektīvisma līmenis šitā atrast 😁
13.11.2023 10:41 |

Reitings 184
Reģ: 13.06.2022
Sebii @ 13.11.2023 10:41

Tas nu gan ir detektīvisma līmenis šitā atrast ?

Jā. Bet pa lielam viss bija zināms - Linards, Marika, 24 abiem gadi, nekāda problēma :D :D Tas, protams, nav ar ko lielīties, bet kad bija man kādi 16, man bija stulbs ieradums stalkot savu toreizējo puisi sociālajos tīklos :D Sen nebiju to darījusi, bet šodien man darbs no 11:30, bija garlaicīgs rīts, nolēmu pielietot savas kādreizējās stalkošanas pramses :D Sapratu tikai, ka pieļāvu kļūdu, kad uzrakstīju viņam no sava profila, jo tagad kad tas memļaks ar savu trako draudzenīti zin manu profilu, tad raustos nedaudz, ka kaut ko par mani sadarīs sociālajos tīklos, ja publiskošu viņus :D Bet mani fascinēja tas fakts, ka Marika ir tik skaista meitene, bet tas Linards kroksis, riktīgs pāķis. Nesaku neko sliktu par lauku cilvēkiem, man pašai ir draugs no laukiem, bet tas Linards patiešām ir kroksis. Varbūt sakāpa džekam galvā, ka tik skaista meitene ir ar viņu attiecībās un domāja, ka var atļauties tēlot no sevis sazin ko :D
13.11.2023 10:49 |

Reitings 116
Laimucs @ 13.11.2023 10:49

Jā. Bet pa lielam viss bija zināms - Linards, Marika, 24 abiem gadi, nekāda problēma :D :D Tas, protams, nav ar ko lielīties, bet kad bija man kādi 16, man bija stulbs ieradums stalkot savu toreizējo puisi sociālajos tīklos :D Sen nebiju to darījusi, bet šodien man darbs no 11:30, bija garlaicīgs rīts, nolēmu pielietot savas kādreizējās stalkošanas pramses :D Sapratu tikai, ka pieļāvu kļūdu, kad uzrakstīju viņam no sava profila, jo tagad kad tas memļaks ar savu trako draudzenīti zin manu profilu, tad raustos nedaudz, ka kaut ko par mani sadarīs sociālajos tīklos, ja publiskošu viņus :D Bet mani fascinēja tas fakts, ka Marika ir tik skaista meitene, bet tas Linards kroksis, riktīgs pāķis. Nesaku neko sliktu par lauku cilvēkiem, man pašai ir draugs no laukiem, bet tas Linards patiešām ir kroksis. Varbūt sakāpa džekam galvā, ka tik skaista meitene ir ar viņu attiecībās un domāja, ka var atļauties tēlot no sevis sazin ko :D

tu slimā govs , ja kko daudz muldēsi , tad izlikšu tavas bildes te un arī kko sarakstīšu tavam džekam kā tu mani apmelo , domā , ka neredzu , ka jums statuss uzlikts . idiote 🤦🏼‍♀️
13.11.2023 10:55 |

Reitings 3520
Reģ: 23.01.2022
Ditinaaa @ 13.11.2023 10:55

tu slimā govs , ja kko daudz muldēsi , tad izlikšu tavas bildes te un arī kko sarakstīšu tavam džekam kā tu mani apmelo , domā , ka neredzu , ka jums statuss uzlikts . idiote ??‍♀️

Pati savārīji ziepes un tagad visa pasaule vainīga? :D
13.11.2023 10:57 |

Reitings 2454
Reģ: 20.06.2023
Laimucs @ 13.11.2023 10:49

Pastāstīsi, kā tu to dari? 😄
Jo mani arī vienreiz atrada kāds, kurš zināja tikai manu vārdu un pilnīgi neko citu. 🙈 man tas likās biedējoši. 😅
13.11.2023 10:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits