SarmaD @ 13.11.2023 00:25
Tu labāk pasaki kapēc tev imponē tik ļoti citu cilvēku savstarpējās attiecības? Autore prasija viedokļus no malas. Ja gribi celt to viņas džeku, tad tik cel. Būs labi viņam, jo paketes jāpērk nebūs un tu pati arī tiksi pie kliedzoša pajoļa. Un autore varbūt dabūs labāku džeku
Ditinaaa @ 13.11.2023 00:28
tā Mariciņa nav mana draudzene , viņa man ir tukša vieta , bet viņas puisis ir mans draugs un man nav jāklusē , kad viņa izliek viņu strīdus i-netā . viņš pastāstīja man tikai kā tuvam cilvēkam par strīdu , nevis gāja rakstīt i-netā visu cilvēku apspriedei . nāc pie prāta , tev diezvai patiktu , Sarma , ja tavs vīrs ieliktu forumā jūsu strīdu ??♀️
Ditinaaa @ 13.11.2023 00:29tas , ka es atbalstu sev tuvu draugu , nenozīmē ka es ceļu viņu nost .
SarmaD @ 13.11.2023 00:31
Tieši kā tu viņu atbalsti? Nosaucot viņa vārdu? ?
NeheitoManiParTaisnibu @ 13.11.2023 00:33
A ko tev debilike tas vards dot? Linardu jau tiesam ir daudz Latvija
AgateAgate @ 13.11.2023 00:35Okey, Dita, Tu atpazini tēmas autori, bet kāpēc gan Tu nevarēji viņai uzrakstīt privātu ziņu? Priekš kam bija jāsauc īstie vārdi šeit? Publiski pazemoji Tu sanāk to savu draudziņu, nevis Mariciņa viņu pazemoja.
AgateAgate @ 13.11.2023 00:35Okey, Dita, Tu atpazini tēmas autori, bet kāpēc gan Tu nevarēji viņai uzrakstīt privātu ziņu? Priekš kam bija jāsauc īstie vārdi šeit? Publiski pazemoji Tu sanāk to savu draudziņu, nevis Mariciņa viņu pazemoja.
Meldra23 @ 12.11.2023 20:54
Un kopš kura laika ķipa paketes nav intīma lieta? Sievietēm jāsaprot, ka vīrieši aiziet, kad viņas sāk nolaisties. Pat pēc vairāku gadu attiecībām es drauga priekšā nepiržu un nestaigāju ar nemazgātu galvu.
Lovisa @ 12.11.2023 22:03Nu, es gan neuzskatu, ka tas ir normāli vīrietim prasīt pirkt paketes. Ok, kaut kādos ārkārtas gadījumos varbūt, bet ne jau kā ikdienas pirkumu. Nezinu, man šķiet dīvaini tādas lietas prasīt vīrietim, ja pati to vari izdarīt.
Dievlūdzējs @ 13.11.2023 01:46
Esmu attiecībās 5 gadus, un man nekad prātā nav ienācis prasīt savam draugam pirkt paketes. Ne slimības laikā, ne ikdienas steigā. Es domāju, ka tas ir daļēji tāpēc, ka ir bijis tā, ka lūdzu paņemt kādu konkrētu preci, bet viņš paņem citu preci. Un es labāk paprasu savai māsai nopirkt paketes nekā draugam.
Ditinaaa @ 13.11.2023 00:40
es nosaucu vārdu nejau uzvārdu , ko jūs brūkat man virsū ? ??♀️??♀️ es nepazemoju nevienu te .
es viņam aizsūtīju skrīnus un man nav jāprasa jums atļauja kā man izturēties pret manu tuvu draugu . tas , ka jūs nemākat ar vīriešiem draudzēties , nenozīmē , ka tāda draudzība nepastāv .