Lūgums draugam.

Reitings 234
Reģ: 12.11.2023
Čau!
Ar draugu esam attiecībās 5 mēnešus. Jau nedēļu dzīvojam kopā. Viņš tāpat katru vakaru brauca pie manis pēc darba, tāpēc nolēmām, ka lai nav jābraukā, sāksim dzīvot kopā.
Viss ir kārtībā, bet.. Vakar es viņam iedevu sarakstu ar produktiem, kas jānopērk. Sarakstā bija paketes. Viņš ieraudzīja, ka sarakstā ir paketes un sāka teikt, cik tas ir pretīgi, ko par viņu padomās čomi, ka viņš pērk paketes, viņš to nedarīšot, netaisoties sevi apkaunot, ka man esot kājas, lai es pati tās aizietu nopirkt. Pamatīgi viņš uzvilkās par tādu sīkumu un pirmo reizi kliedza uz manis pa visu attiecību laiku. Saprotu, ka nesen bija tēma par paketēm, bet es neesmu trollis, viņš patiešām atteicās tās iegādāties. Iepriekšējās attiecībās draugs mierīgi varēja uz veikalu aiziet nopirkt man paketes, tāpēc man šķita, ka tas ir pilnīgi normāls lūgums. Tagad domāju, vai tiešām esmu izvēlējusies īsto vīrieti, kurš šādi reaģē. Saprotu, ka dīvaini spriest par cilvēku pēc tā, ka viņš atteicās nopirkt paketes, bet tiešām kaut kā nepatīkami man kļuva. Vai tomēr man nevajadzēja lūgt viņam to darīt un tas ir normāli, ka viņš atteicās? Šķiet es par daudz overthinkoju par šo. 😄
12.11.2023 20:05 |

Reitings 184
Reģ: 13.06.2022
NeheitoManiParTaisnibu @ 12.11.2023 20:41

Vai ne,pati vareja aiziet nopirkt laiciigi paketes nevis dirst virsuu dzekam

Viņš kliedza uz viņas, nevis viņa kliedza uz viņa.
12.11.2023 20:42 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Švīka @ 12.11.2023 20:40
Jā, vīrietim nevajadzētu būt problēmām nopirkt savai sievietei higiēnas preces, tomēr es nesaprotu, kāpēc, lai sieviete pati nesagādatu šādas lietas? Vairumam tomēr ik mēnesi ir skaidrs, ka būs mēnešreizes un laicīgi tam sagatavoties. Nav jau tā, ka tās uzrastos negaidīti reizi gadā un ir tik traki, ka pati aiziet pakaļ vairs nevar. Tu taču zināji, ka un kad tās būs. Vai arī tas tā principā bija ielikt šo preci sarakstā? Lai redzētu reakciju?
Manuprāt, reakcija nebija ok, kur nu vēl kasīties par to, tomēr no tā varēja izvairīties.

Man pašai ir bijis tā, ka dzīves steigā reāli izkrīt no galvas un palieku ar pēdējo paketi kaut kur somā atrastu. Un tad jānesas uz veikalu. 😁

10 gadiPatīk
Reitings 4936
Reģ: 31.10.2010
Vispār smieklīgi. Prezervatīvus tam džekam nav kauns pirkt? Ja reiz paketes skaitās tik nenormāli intīma lieta, tad jau kondomus pērkot, vispār no kauna zemē jāielien, ņemot vērā, kam tie domāti.

Patīk
Reitings 3498
Reģ: 03.11.2023
Švīka @ 12.11.2023 20:40
Jā, vīrietim nevajadzētu būt problēmām nopirkt savai sievietei higiēnas preces, tomēr es nesaprotu, kāpēc, lai sieviete pati nesagādatu šādas lietas? Vairumam tomēr ik mēnesi ir skaidrs, ka būs mēnešreizes un laicīgi tam sagatavoties. Nav jau tā, ka tās uzrastos negaidīti reizi gadā un ir tik traki, ka pati aiziet pakaļ vairs nevar. Tu taču zināji, ka un kad tās būs. Vai arī tas tā principā bija ielikt šo preci sarakstā? Lai redzētu reakciju?
Manuprāt, reakcija nebija ok, kur nu vēl kasīties par to, tomēr no tā varēja izvairīties.

Bet kāda starpība, tik pat labi viņa varbūt tā arī laicīgi gribēja paketes nopirkt un palūdza draugam to izdarīt. Tiešām uzskati, ka tas būtu sievietei vienmēr pašai klusiņām jāizdara? Tad par tualetes papīra pirkšanu arī kādam jākaunās? :D
12.11.2023 20:43 |

Reitings 174
Reģ: 09.08.2023
Gan jau puisis arī sabijās. Nedēļu dzīvi kopā un hops- jau jāskrien pakaļ paketēm, tamponiem. Varbūt uztvēra to kā pārbaudi un noreaģēja neadekvāti. Kopdzīves sākums jau bieži vien parāds to cilvēku no citiem aspektiem. Nakšņošanas kopā, ciemošanās tomēr ir citādāk, nekā kopā dzīvot.
Uzreiz gan šķirties tādu lietu dēļ neieteiktu, jo nu...no tā varēja izvairīties, bet pavērot viņu citās situācijās nedaudz kritiskāk gan derētu.
12.11.2023 20:48 |

Reitings 184
Reģ: 13.06.2022
Švīka @ 12.11.2023 20:48
Gan jau puisis arī sabijās. Nedēļu dzīvi kopā un hops- jau jāskrien pakaļ paketēm, tamponiem. Varbūt uztvēra to kā pārbaudi un noreaģēja neadekvāti. Kopdzīves sākums jau bieži vien parāds to cilvēku no citiem aspektiem. Nakšņošanas kopā, ciemošanās tomēr ir citādāk, nekā kopā dzīvot.
Uzreiz gan šķirties tādu lietu dēļ neieteiktu, jo nu...no tā varēja izvairīties, bet pavērot viņu citās situācijās nedaudz kritiskāk gan derētu.

Jā, nedēļu dzīvo kopā, bet viņam ir 24 gadi un pa 24 gadiem jau viņam būtu jāzin, ka sievietēm ir mēnešreizes un tas ir normāli, nevis pretīgi. Tika minēts, ka viņš meiteni nosauca par cūku, jo atkritumu tvertnē tualetē redzēja, ka ir izsviesta pakete un kliedza virsū, ka neies pirkt paketes, nevis mierīgi pateica. Kāds tur sakars bailēm
12.11.2023 20:52 |

Reitings 174
Džinga @ 12.11.2023 20:43

Bet kāda starpība, tik pat labi viņa varbūt tā arī laicīgi gribēja paketes nopirkt un palūdza draugam to izdarīt. Tiešām uzskati, ka tas būtu sievietei vienmēr pašai klusiņām jāizdara? Tad par tualetes papīra pirkšanu arī kādam jākaunās? :D

Nu tad jau nebūtu jabūt problēmām atlikt šo pirkumu un izdarīt to vēlāk.
Turklāt...noteikti ir bļāvis uz viņu arī citās situācijās, jo nu neticu, ka uķi puķi vīrietis nabaga pakešu dēļ pirmo reizi noraujas uz sāk rēkt uz savu sievieti. Noteikti ir ass arī citās dzīves situācijās.
Es tiešām uzskatu, ka šo situāciju varēja nokārtot bez drāmas. Nopietnu attiecību sākums un jau jādir*ās par paketēm. 😁kas vēl priekšā, tādā gadījumā.
12.11.2023 20:53 |

Reitings 1199
Reģ: 27.09.2023
Tagad apdomā situāciju nākotnē - jums ir bērns, tev ir jābūt mājās un viņam ir jāiet nopirkt higiēnas preces. Atbilde - nē, es to nedarīšu. Arī tad iesi pati pakaļ? Ja vīrietim tā ir pirmā pasaules problēma nopirkt savai meitenei paketes, tad es nezinu, ko teikt. Lai pagaida nākamās (''problēmas'').
12.11.2023 20:54 |

Reitings 84
Reģ: 04.09.2023
kitijaarmazok @ 12.11.2023 20:38

Paketes un intīma lieta? Wtf.

Un kopš kura laika ķipa paketes nav intīma lieta? Sievietēm jāsaprot, ka vīrieši aiziet, kad viņas sāk nolaisties. Pat pēc vairāku gadu attiecībām es drauga priekšā nepiržu un nestaigāju ar nemazgātu galvu.
12.11.2023 20:54 |

Reitings 1199
Reģ: 27.09.2023
P.S. Ja viņam vēl ir tāds riebums par mēnešreizēm, nemaz arī neprasītu, lai iet ko pērk. Nopirks nepareizās (pārāk biezas, pārāk garas, vēl kaut kādas). Man, piemēram, galīgi nepatīk Naturella. Pārāk izteikti smaržo.
12.11.2023 20:55 |

Reitings 174
Ragana @ 12.11.2023 20:55
P.S. Ja viņam vēl ir tāds riebums par mēnešreizēm, nemaz arī neprasītu, lai iet ko pērk. Nopirks nepareizās (pārāk biezas, pārāk garas, vēl kaut kādas). Man, piemēram, galīgi nepatīk Naturella. Pārāk izteikti smaržo.

Gan jau pie pirkuma saraksta bija instrukcija kādas vajag pirkt. Ja neatnestu īstās, tapat skandāls noteikti būtu, jo puisis nav ievērojis kādas draudzene lieto un taa noteikti automātiski nozīmē, ka noteikti viņš viņu nemīl. Jāšķiras ASAP.
12.11.2023 20:57 |

Reitings 174
Mani vairāk satrauktu tā kliegšana uz mani, nevis spēja nopirkt paketes. Lai nepērk, citus mēnešus japacenšas to izdarīt pašai, bet to aurošanu uz tevi gan vajadzētu izrunāt un tādas balss pacelšana būtu janogriež jau saknē. Labāk jau nepaliks. 😀
12.11.2023 21:02 |

10 gadiPatīk
Reitings 4936
Reģ: 31.10.2010
Ja reiz viņam ir riebums pret MR, tāpat droši vien būtu arī citās situācijās. Ja meitenei piemetīsies vēdera vīruss un būs jāvemj vai caureja, šis staigās apkārt, viņu par cūku lamādams un sūdzoties, cik pretīgi? Piedalīšanās dzemdībās tādam maigulītim arī noteikti būtu out of question, ņemot vērā, cik asiņains, dažādiem izdalījumiem pilns, ķēpīgs un ilgs process tas ir. Īsāk sakot, vīrieša parodija.
12.11.2023 21:07 |

Reitings 234
Švīka @ 12.11.2023 20:53

Turklāt...noteikti ir bļāvis uz viņu arī citās situācijās, jo nu neticu, ka uķi puķi vīrietis nabaga pakešu dēļ pirmo reizi noraujas uz sāk rēkt uz savu sievieti. Noteikti ir ass arī citās dzīves situācijās.
Es tiešām uzskatu, ka šo situāciju varēja nokārtot bez drāmas. Nopietnu attiecību sākums un jau jādir*ās par paketēm. ?kas vēl priekšā, tādā gadījumā.

Nē, tā nebija pārbaude un es nekasījos pie viņa par to. Viņš kliedza uz mani, es atpakaļ nekliedzu. Un tiešām piekrītu Sarmas teiktajam, ikdienas steigā aizmirsās nopirkt paketes. Bija palikušas 2 no iepriekšējās reizes, bet tās izmantoju un vajadzēja jaunas. Ļoti sāpēja vēders, nebija spēks aiziet pašai. Iepriekš pa visu attiecību laiku viņš nebija kliedzis uz mani. Šī bija pirmā reize un uzreiz pamatīga kliegšana. Es viņu pretī neaizvainoju.
12.11.2023 21:12 |

Reitings 174
Mariciņa @ 12.11.2023 21:12

Nē, tā nebija pārbaude un es nekasījos pie viņa par to. Viņš kliedza uz mani, es atpakaļ nekliedzu. Un tiešām piekrītu Sarmas teiktajam, ikdienas steigā aizmirsās nopirkt paketes. Bija palikušas 2 no iepriekšējās reizes, bet tās izmantoju un vajadzēja jaunas. Ļoti sāpēja vēders, nebija spēks aiziet pašai. Iepriekš pa visu attiecību laiku viņš nebija kliedzis uz mani. Šī bija pirmā reize un uzreiz pamatīga kliegšana. Es viņu pretī neaizvainoju.

Labi, visi, kas gribēja izkliedzās. Kas notika tālāk? Kāda reakcija bija tālāk? Kāda rīcība sekoja? Vai jutās slikti, ka ir izbrēcies uz tevi vai katrs sēžat savā istabā un nesarunājaties?
12.11.2023 21:20 |

Reitings 234
Švīka @ 12.11.2023 21:20

Labi, visi, kas gribēja izkliedzās. Kas notika tālāk? Kāda reakcija bija tālāk? Kāda rīcība sekoja? Vai jutās slikti, ka ir izbrēcies uz tevi vai katrs sēžat savā istabā un nesarunājaties?

Nē, komunikācija ir ļoti nozīmīga, tāpēc sēdēt katrs savā istabā un nesarunāties ir muļķīgs variants. Viņš svētdienās brauc pie vectēva uz laukiem palīdzēt, pirmdien no rīta atpakaļ, tāpēc šobrīd tikušies neesam, bet pirms aizbrauca es atvainošanos par kliegšanu no viņa nesaņēmu.
12.11.2023 21:24 |

Reitings 174
Mariciņa @ 12.11.2023 21:24

Nē, komunikācija ir ļoti nozīmīga, tāpēc sēdēt katrs savā istabā un nesarunāties ir muļķīgs variants. Viņš svētdienās brauc pie vectēva uz laukiem palīdzēt, pirmdien no rīta atpakaļ, tāpēc šobrīd tikušies neesam, bet pirms aizbrauca es atvainošanos par kliegšanu no viņa nesaņēmu.

Ieteiktu pie tikšanās pacelt šo tēmu (nevis par pakešu pirkšanu, jo tur tev ir jābūt skaidram, ka šis šādas lietas, vismaz pagaidām, nedarīs. Un arī neieteiktu salīdzināt viņu ar savu ex, no sērijas - Andrīts gan pirka, bet tu, nelieti, atsakies!) un pateikt, ka šis nav pieņemami un, ka tādas kliegšanas lēkmes vairs netiks pieļautas.
Ceru, ka atvainošanos tomēr sagaidīsi. Atkārtoti gan neļauj uz sevi pacelt balsi, uzreiz norādīt, lai pamaina toni un decibelus, pretējā gadījumā tiešām varbūt cilvēks nav pareizi izvēlēts. Un neba dēļ pakešu nepirkšanas, bet tās neadekvātās brēkšanas.
12.11.2023 21:30 |

Reitings 1156
Reģ: 19.08.2023
Meldra23 @ 12.11.2023 20:54

Un kopš kura laika ķipa paketes nav intīma lieta? Sievietēm jāsaprot, ka vīrieši aiziet, kad viņas sāk nolaisties. Pat pēc vairāku gadu attiecībām es drauga priekšā nepiržu un nestaigāju ar nemazgātu galvu.

Kā tu vari salīdzināt mēnešreizes ar ķermeņa nekopšanu? Neredzi atšķirību starp to ko cilvēks var kontrolēt un ko nē? Varbūt vēl mēnešreižu laikā sievietēm jāguļ atsevišķā istabā un jāizvairās no kontakta ar vīriešiem?
Šeit vairāk runa ir par to, kā vīrietis reaģē uz tādu lietu, kā mēnešreizes. Viņš var mierīgi pateikt, ka ir neērti pirkt paketes un ka pašai būs jānopērk, nevis sākt bļaut. Tas tikai parāda to, ka viņam ir problēmas ar dusmu savaldīšanu.
12.11.2023 21:45 |

Patīk
Reitings 3498
Reģ: 03.11.2023
Švīka @ 12.11.2023 20:53

Es tiešām uzskatu, ka šo situāciju varēja nokārtot bez drāmas. Nopietnu attiecību sākums un jau jādir*ās par paketēm. ?kas vēl priekšā, tādā gadījumā.

Kāpēc vispār būtu jādanco apkārt mēnešreižu tēmai? Tad jau tiešām arī tualetes papīru būtu jākaunās pirkt,.
Jā, bez drāmas pavisam noteikti varēja nokārtot - džeks varēja noprikt tās paketes un nekliegt.
12.11.2023 21:54 |

Reitings 174
Džinga @ 12.11.2023 21:54

Kāpēc vispār būtu jādanco apkārt mēnešreižu tēmai? Tad jau tiešām arī tualetes papīru būtu jākaunās pirkt,.
Jā, bez drāmas pavisam noteikti varēja nokārtot - džeks varēja noprikt tās paketes un nekliegt.

Sieviete varēja izšvīkot paketes no saraksta un pateikt, lai aiztaisās.
12.11.2023 21:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!