Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Randiņu idejas

Reitings 669
Reģ: 15.08.2023
Padalieties ar foršām pirmo randiņu idejām. Kāds jums skaitās labs pirmais randiņš?
12.11.2023 11:45 |

Moderators
Reitings 5073
Reģ: 13.11.2016
Sen nav bijis pirmo randiņu :). Tas būtu ļoti atkarīgs no tā, vai tas būtu ar kādu iepriekš nepazīstamu vīrieti, kurš satikts internetā, vai arī tas būtu ar kādu vīrieti, kuru es kaut kādā ziņā zinu.
12.11.2023 12:06 |

Reitings 184
Reģ: 13.06.2022
Uzskatu, ka pirmajā randiņā noteikti nevajag iet uz kino, teātri utmldz. Pirmais randiņš ir, lai daudz runātu viens ar otru un saprastu, vai ir vēlme turpināt komunikāciju tālāk, bet kino utmldz. vietās nekāda saruna neiznāks. Pirmajam randiņam ir labas standarta idejas: aiziet kaut kur kopā paēst, uztaisīt pikniku dabā, ja labs laiks, pastaigāt pa parku, pa kādu skaistu vietu un runāt. Neko baigi tādu vairāk pirmajam randiņam nevajag.
12.11.2023 12:07 |

Reitings 184
Un pirmajā randiņā jebkurā gadījumā ir labāk tikties gaišā dienas laikā un publiskā vietā, ja persona nav iepriekš redzēta dzīvē un nav pazīstama.
12.11.2023 12:08 |

Reitings 184
Un, ja rodas jautājums par mūžīgi strīdīgo tēmu - kurš izmaksā pirmajā randiņā, tad uzskatu, ka izmaksā tas, kurš aicina. Ja mani vīrietis uzaicina uz kafejnīcu/restorānu, tad uzskatu, ka tas ir loģiski, ja viņš izmaksā. Un arī otrādi - ja es aicinu, tad izmaksāju es. Tā nav problēma.
12.11.2023 12:15 |

Moderators
Reitings 5073
Reģ: 13.11.2016
Es arī piekrītu Laimuča izteiktajām domām. Ar internetā "satiktu", dzīvē pilnīgi nezināmu, vīrieti gribētu tikties tepat Rīgā publiskā vietā gaišā dienas laikā. Tad labāk vienkāršāks randiņš kādā kafejnīcā, tas var ietvert arī kādu pastaigu pa centru. Tā, lai ir droši, var viegli notīties, ja rodas tāda vajadzība. Tāda randiņa jēga būtu parunāties ar kandidātu, saprast, kas viņš par cilvēku un vai ir vērts vēl tikties.
Savukārt manā lokā dominē inteliģenti, labi izglītoti vīrieši ar cienījamu, legālu nodarbošanos. Tas nozīmē, pat, ja to vīrieti labi nepazītu, labi zinātu, kāda tipa cilvēks viņš ir, zinātu, ka ar tādu ir droši, iespējams, kāda draudzene, kura viņu pazīst labāk, man jau būtu ieteikusi pamēģināt ar šo vīrieti iepazīties. Ar tādu es labprāt pirmajā randiņā brauktu pastaigāt, piemēram, pa Siguldu vai Cēsīm, vai skaistām vietām GNP, vai gar jūru. Ar tādu mierīgi varētu iet arī uz kino vai teātri.
12.11.2023 12:55 |

Reitings 461
Reģ: 08.10.2023
Laimucs @ 12.11.2023 12:07
Uzskatu, ka pirmajā randiņā noteikti nevajag iet uz kino, teātri utmldz. Pirmais randiņš ir, lai daudz runātu viens ar otru un saprastu, vai ir vēlme turpināt komunikāciju tālāk, bet kino utmldz. vietās nekāda saruna neiznāks. Pirmajam randiņam ir labas standarta idejas: aiziet kaut kur kopā paēst, uztaisīt pikniku dabā, ja labs laiks, pastaigāt pa parku, pa kādu skaistu vietu un runāt. Neko baigi tādu vairāk pirmajam randiņam nevajag.

Tu ej uz randiņu izrīties, un piestumt vēderu, vai arī tu ej komunicēt ar cilvēku. Neatbalstu pirmajā randiņā ešanu, ne kafejnīcā, ne ednīcā, nekur. Paēst var arī mājās, kāpēc jaed būtu otra klatbutnē pirmajā randiņā? Lai redzētu kā vīrietis uzvedas pie galda un vai čāpstina ēdot? Lai redzētu, vai liks maksāt pusi rēķina par sevi? 😁 Un kamēr cilvēki, ēd viņi nesarunājas ar pilnām mutēm,protams ir izņemumi, kur pēc katra kumosa ir jārunā. Tāpēc tavs piemērs par ēšanu ir garām.
12.11.2023 21:46 |

Reitings 2509
Reģ: 11.10.2022
vispar man piemeram capstinasana un tas ka ed butu loti svariga,es nespeju paest,ja blakus kads ed skali, suc zupu no karotes,capstina,nedod Dievs vel atraugajas
12.11.2023 21:50 |

Reitings 461
Reģ: 08.10.2023
pepija @ 12.11.2023 21:50
vispar man piemeram capstinasana un tas ka ed butu loti svariga,es nespeju paest,ja blakus kads ed skali, suc zupu no karotes,capstina,nedod Dievs vel atraugajas

Tad tev jaaicina cilvēks pirmajā randiņā uz zupas virtuvi est zupu. Uzreiz parbaudīsi, kā ed zupu, un vai beigās ir atraudziņa. 🤗🥣🥄
12.11.2023 21:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits