Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Saka jau ka sievietes nekož, bet varbūt tomēr?

Reitings 39
Reģ: 01.12.2015
...man ome jau gadus piecus baro klaiņojošu kaķi kuru nekādīgi nevar pieradināt, un kuru viņa labprāt gribētu paņēmt mājās, ja viņš dotos rokās. Šodien izejot no mājās redzēju ka kaķis sēž pie sienas piespiedies, lietū, noteikti domājot ka dzīvē nekas labāks nevar būt, nezinot kā tas būtu gulēt sausā siltā gūltā.
Es tā nodomāju, es esmu tas kaķis kad runa iet par attiecībām un sievietēm - bail kautko mēģināt ar kādu, bet kas zina, varbūt ja mēģinātu dzīve pat būtu labāka. Kā būtu ja būtu.
Pēdējo reizi biju ārā kopīgi pavadīt laiku ar meiteni 2011. gadā. Bet vispār neesmu nekad mēģinājis "koļīt" un aicināt uz randiņu sievieti, jo ja tā padomā diezgan biedējoši viss tas ir priekš manis. Un jo vecāks palieku, jo vairāk pierodu pie dzīves vienatnē un savām rutīnām, jo grūtāk sevi piespiest komunicēt.
Kas man ir šķērslis komunicēt ar sievietēm? Es nespēju nolasīt to sievietes izstaroto enerģiju, pat darbā ar labi zināmām kolēģēm neko vairāk par "čau" nerunājam, jo nezinu kāpēc liekās ka jūs sievietes izstarojat to "liec mani mierā, nenāc man klāt enerģiju" varbūt tas ir tikai man galvā. Pat Tinderī kad bija "match" ar sievieti kurai kopīgas intereses, nevarēju pačatot. Atvēru čatu domāju vienreiz mūžā kautko uzrakstīt kādai, tā arī pie tukša čata nosēdēju galvā domājot ka viņa sadusmosies ja es uzrakstīšu, vai sāks psihot un apsaukāties, aizvēru čatu ciet un tā arī vairs uz viņu neskatijos..
12.11.2023 00:36 |

Reitings 1199
Reģ: 27.09.2023
Izklausās, ka tev ir labi, kā ir. Ko tieši tu gribi? Padsmit gadus baidies, jo esi pats sev galvā radījis priekšstatu, ka sievietes ir šādas un tādas?
12.11.2023 04:32 |

Reitings 461
Reģ: 08.10.2023
Vai nu tu esi trolys un stāsts ir izdomāts vai arī tev ir smagas pašapziņas problēmas, bail no kritikas no kritikas, kas ir pārspīlēta, citu reakcijas par tavu rīcību. Ej pie psihologa, ja pats netiec galā. Neviena sieviete tev nevar neko ļaunu izdarīt.par sarunu ar sievieti, neviens cietumā nesedina un neapsūdz nozieguma izdarīšanā. 😁 Tev varēru būt problemas ar komunikāciju vispār ar cilvēkiem netikai ar sievietēm. Vai ar vīriešiem tu brīvi komunicē? Tev jāmacas komunicēt. Jo vairāj begsi un izvairīsies jo trakāk un grūtā bus saņemties. Par katru uzdrikstešanos kāpt arā no komforta zonas(tava problēma ir nespēja izkāpt no komforta zonas) atļauj sevi apbalvot, nopērc sev kautko garšīgu, foršu. Palutini sevi, ja izkāp no ierastās rutinas. Komunicē, pat tad ja zini, ka sakumā tev nesanāks sasniegt vajadzīgo rezultātu. Sanāk labi, tikai tas ko tu trenē un attīsi.tāpēc iesaku tev attīstīt savas komunikācijas prasmes ar cilvēkiem, noskaties video pamācibas youtube. Lai veicas! Good luck😗😙
12.11.2023 05:31 |

Reitings 2977
Reģ: 05.09.2023
Kārtējā pasaciņa.
12.11.2023 06:13 |

Reitings 84
Reģ: 04.09.2023
Priekš kam visi visur iesaka iet pie psihologa, kad cilvēkam ir kāda problēma? Ko tas psihologs dot? Reāli neko. Psihologs nekādu palīdzību nesniedz, tā ir tikai naudas izkrāpšana. Nezinu nevienu gadījumu, kur cilvēks pēc psihologa būtu mainījis savu dzīvi uz labo pusi. Kā bija problēma, tā palika. Vispār neredzu jēgu no psihologa.
12.11.2023 09:22 |

Reitings 116
Reģ: 10.06.2022
Meldra23 @ 12.11.2023 09:22
Priekš kam visi visur iesaka iet pie psihologa, kad cilvēkam ir kāda problēma? Ko tas psihologs dot? Reāli neko. Psihologs nekādu palīdzību nesniedz, tā ir tikai naudas izkrāpšana. Nezinu nevienu gadījumu, kur cilvēks pēc psihologa būtu mainījis savu dzīvi uz labo pusi. Kā bija problēma, tā palika. Vispār neredzu jēgu no psihologa.

+++
iet pie psihologa ir tas pats, kas iet pie ekstrasensa un ticēt, ka kaut kas mainīsies :D :D
labākais psihologs ir vinčiks un draudzene un pluss par to nav jāmaksā
12.11.2023 09:24 |

Reitings 184
Reģ: 13.06.2022
Meldra23 @ 12.11.2023 09:22

Nevar nepiekrist. Psiholoģija pati par sevi ir laba lieta,bet no psihologa kā tāda jēgu neredzu absolūti. Tev jāsamaksā par to,ka svešs cilvēks tevi vienkārši paklausījās. Tikpat labi vari jebkuram svešiniekam uz ielas izstāstīt.
12.11.2023 09:28 |

Reitings 184
Bet runājot par tēmas autoru. Vaina noteikti ir tajā,ka tev ir zems pašvērtējums,bailes tikt atgrūstam un esi iesēdies tajā vientulībā,tāpēc negribi izkāpt no komforta zonas
12.11.2023 09:29 |

Reitings 69
Reģ: 19.01.2023
Sievietes kož gan , nepareizs info tev . 😄 Piemēram , starp visiem kukaiņiem kož tikai mātītes , tēviņi nē . 😄
12.11.2023 09:31 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Kā vispār var būt bail no sievietēm... Es vēl saprastu, ja pa zobārstu runātu 🙄
12.11.2023 12:15 |

Reitings 184
GhostGG @ 12.11.2023 12:15
Kā vispār var būt bail no sievietēm... Es vēl saprastu, ja pa zobārstu runātu ?

Es atkal nesaprotu, kā var būt bail no zobārsta. Nevar tā vērtēt "kā Tev var būt bail no tā, tas nav nekas no kā baidīties" utt. Ja cilvēkam ir bail, tātad ir. Tāpat kā arī, ja cilvēks skumst par kaut ko, tad nesaprotu, kā otrs var pateikt "tur nav par ko skumt, citiem ir trakāk". Ja cilvēks skumst par to, tātad viņam tas izraisa sāpes un skumjas. Tā nav nekāda mērīšanās ar krāniņiem "mana problēma ir lielāka par Tavu, tāpēc Tava problēma nav problēma".
12.11.2023 12:21 |

Reitings 461
Reģ: 08.10.2023
Ditinaaa @ 12.11.2023 09:24

+++
iet pie psihologa ir tas pats, kas iet pie ekstrasensa un ticēt, ka kaut kas mainīsies :D :D
labākais psihologs ir vinčiks un draudzene un pluss par to nav jāmaksā

Par vīnu un alkoholu nemaz nav jamaksā nodoklis valstij.. Turpini maksāt. Neizglītotā
12.11.2023 16:27 |

Reitings 116
Reģ: 10.06.2022
Neza000 @ 12.11.2023 16:27

Par vīnu un alkoholu nemaz nav jamaksā nodoklis valstij.. Turpini maksāt. Neizglītotā

man varbūt atteikties no ēdiena arī, lai valstij netiek nauda? izglītotā :D
12.11.2023 16:48 |

Reitings 184
Neza000 @ 12.11.2023 16:27

Izglītots cilvēks zinātu, ka vīns ir alkohols, bet Tu raksti, ka par vīnu un alkoholu ir jāmaksā.
12.11.2023 17:09 |

Reitings 698
Reģ: 23.03.2020
Izskatās,ka pats savā galvā esi uzlicis normālu bloku uz sievietēm, komunicēšanās ar pretējo dzimumu un izklausās tiešām pēc zemas pašapziņas. Vai esi audzis bez tēva? Manuprāt,ir nepieciešama speciālista palīdzība,jo neticu,ka pats tiksi galā,ja jau tas velkas kopš 2011.gada.
12.11.2023 17:36 |

Reitings 656
Reģ: 28.07.2023
Aiz šī profila gadījumā nav tas nevainīgais no garažas, kam nevienu sievieti nevajagot?
Kā vispār var būt bail no sievietēm... Es vēl saprastu, ja pa zobārstu runātu

Gan jau tās bailes nav kā standarta bailes, bet gan neērtums un kaunēšanās no neizdošanās, neveiksmes un ka visu salaidīs dēlī.
Autoram - vienkārši uztver to visu vieglāk, ar vēsu prātu kā spēli, neviens jau ar pirmo, ko uzsāksi sarunu precēties neliek. Ja runājam par iepazīšanos un tinderi, tad tā arī būs, ka cita noignorēs, kāda, kas neomā varbūt ko uzdirsīs, ar kādu vienkārši saruna nevedīsies un nebūs par ko runāt utt. Bet tur jau tas āķis, trāpīt uz tādas, ar ko sarunas pašas raisīsies un būs interesanti, un abpusēja vēlme iepazīties. Bet līdz tam ir jātiek, tas, ka pirmā un arī ne piektā tāda nebūs, ir 100% garantēts.
12.11.2023 17:40 |

Reitings 23
Reģ: 12.11.2023
Man bija līdzīgi, bija bail ar kādu iepazīties un vispār veidot kontaktu. Agrāk pastāvēja tāda adrese www.flirts.lv un tur man uzrakstīja viens vīrietis, ar kuru arī satikos. Atbrauca pie manas mājas ar mašīnu un sākām runāt. Sākumā man bija bail, jo domāju visu laiku galvā, ko viņš par mani padomās. Tagad esam labākie draugi un tieši viņš un tieši iepazīšanās portāls man palīdzēja izkļūt ārā no tāda kā tukša gliemezīša.
12.11.2023 18:01 |

Reitings 102
Reģ: 30.03.2023
Problēma tā, ka Tu skaties uz neatbilstoša līmeņa meitenēm. Esmu to pamanījusi pazīstamu puišu vidū. Viņi grib sev tādas kā Vizla un visas tās IG skaistules princeses, lai gan nesaprot, ka tādas meitenes meklē turīgus puišus, sabiedrībā zināmus, ietekmīgus utml.
Protams, ka tādas meitenes atbildēs izsmējīgi un tādu metinātāju vispār par pilnu neņems.
Nolaidies uz zemes, esi reāli domājošs. Uzraksti kādai senai skolasbiedrenei, paziņai. Vienkārši tāpat, bez domas iepazīties, salauz to barjeru pret " briesmīgajām sievietēm".
12.11.2023 18:15 |

Reitings 39
Reģ: 01.12.2015
Tutta @ 12.11.2023 18:15
Problēma tā, ka Tu skaties uz neatbilstoša līmeņa meitenēm. Esmu to pamanījusi pazīstamu puišu vidū. Viņi grib sev tādas kā Vizla un visas tās IG skaistules princeses, lai gan nesaprot, ka tādas meitenes meklē turīgus puišus, sabiedrībā zināmus, ietekmīgus utml.
Protams, ka tādas meitenes atbildēs izsmējīgi un tādu metinātāju vispār par pilnu neņems.
Nolaidies uz zemes, esi reāli domājošs. Uzraksti kādai senai skolasbiedrenei, paziņai. Vienkārši tāpat, bez domas iepazīties, salauz to barjeru pret " briesmīgajām sievietēm".

Galīgi tā nav, es laikam nēesmu tāds kā citi, nepatīk man tās ar kosmētiku nomālētās un ar botoksiem sakačātās influenceres. Piem veči siekalojās par dīdrihsoni, man viņa liekās atbaidošs briesmonis.
Problēma jau nav tā ka man ir bail no sievietēm, man nav, bet man nepatīk ka pēdējā laikā satikties ar sievieti ir kā kārtot eksāmenu. Tai pašā 2011. gadā tā nebija, jo vismaz Latvijā neeksistēja tādi Tinder, Bumble u.c aplikācijas kas tagad sievietēm ir iedevuši tādus ego būstus ka, satikšanās ir kā x faktora atlase. Satiekoties tev ir dots laiks kurā tev ir jāpierāda ka tu būsi labāks kandidāts par Jāni, Arturu un vel pieciem kas pašlaik raksta viņai instagrammā un tinderī.
Sociālie saiti visu samaitā.
12.11.2023 18:57 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Piem veči siekalojās par dīdrihsoni, man viņa liekās atbaidošs briesmonis.

Es goda vārds neticu, ka ir vīrieši, kuri siekalotos uz Didreksoni, ja arī ir, tad tā noteikti ir minoritāte.
Problēma jau nav tā ka man ir bail no sievietēm, man nav, bet man nepatīk ka pēdējā laikā satikties ar sievieti ir kā kārtot eksāmenu. Tai pašā 2011. gadā tā nebija, jo vismaz Latvijā neeksistēja tādi Tinder, Bumble u.c aplikācijas kas tagad sievietēm ir iedevuši tādus ego būstus ka, satikšanās ir kā x faktora atlase. Satiekoties tev ir dots laiks kurā tev ir jāpierāda ka tu būsi labāks kandidāts par Jāni, Arturu un vel pieciem kas pašlaik raksta viņai instagrammā un tinderī.

Jā, tā ir, dating aplikācijas pilnībā mainīja "dating tirgu", ne tikai vietēji, bet arī globāli. Cilvēkiem vairāk opciju no kā izvēlēties, ne tikai no "vietējā dīķa", bet arī no ārzemēm, kas, protams, visu padarīja grūtāku, it īpši parastiem čaļiem. Īsti jau daudz variantu nav kā tikai un vienīgi sevi level up daudzpusīgās jomās un tad jau problēmas atrast sievieti nevajadzētu būt.
12.11.2023 19:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits