Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Zobārsts Rīgā

Reitings 4
Reģ: 22.03.2022
Labdien! Vakar naktī dikti sāka sāpēt zobs, zāles, protams, nepalīdzēja, tāpat sālsūdens arī neko nedeva.
Rīgā esmu pavisam nesen iesākusies, tā zobārste kura bija manā pilsētā, vairs nepieņem.
Lūdzu iesakiet lētu zobārstu, kurš varētu palīdzēt ar uzpampušu vaigu. Nepieciešams ir izraut zobu.
Rīgas cenas ir pārsvarā neadekvātas..
Ļoti labi saprotu, ka būs komentāri ka pie zobārsta jāiet laicīgi un vismaz 1x gadā. Tas arī vienmēr tika darīts. Acīmredzot, problēma līdz šim netika konstatēta.
10.11.2023 07:53 |

Reitings 3343
Reģ: 23.01.2022
Raušana visur būs 60-100eur robežās. Un tev vajag steidzami. Steidzami NEKAD nebūs lēti. Es brauktu uz dzīvo rindu Stomatoloģijas institūtā, tur vismaz ir lielāka iespēja, ka raus ķirurgs.
Adekvātas cenas vai nē, bet Rīgā dzīve ir dārgāka, dakteri arī grib dzīvot + zobārsta izglītība nav lēts prieks :)
10.11.2023 09:22 |

Reitings 3773
Reģ: 12.07.2021
To, kas ir nepieciešams, lai lemj zobārsts. Akūti jāgriežas Stomatoloģijas institūtā, tur pieejams gan terapeits, vajadzības gadījumā arī ķirurgs. Vēlams to darīt pl. 8, tad iespēja, ka varēs pie kāda dr tikt.
10.11.2023 20:05 |

Reitings 3
Reģ: 11.11.2023
zobus jātīra un jādiego...Ja sāp, tad ir sen jau viss ielaists
Es eju uz https://dentalpluss.lv/bruninieku/ tur ir labi & ļoti rūpīga higiēniste. Kad man nepareizi izlīda gudrības zobi ķirurgs Rozenblats godīgi pateica, ka ja nesāp, tad nevajag neko raut un aizsūtīja mājās.
13.11.2023 08:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits