Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kāzas

 
Reitings 7
Reģ: 08.11.2023
Sveikas dāmas!
Varbūt kādai ir nesen kāzu pieredze, kādi padomi vai kas cits izpalīdzīgs.
Pašai diezgan sen nav neviens draugs/rads/paziņa precējies, tāpēc domāju varbūt starp šīm foruma dāmām atradīsies kāda, kas var sniegt kādu padomu un ieteikumu. Interesē viss! Kur svinējāt, kur pasūtījāt ēdienu, aptuvenās izmaksās, kleitu labāk pirkt vai īrēt? Varbūt zināt kādu labu kāzu vadītāju un mūziķus?
Par mums - esam no Rīgas un kāzu svinību vietu meklējam kaut kur 100 km rādiusā ap Rīgu, plānoti ap 60 viesiem.
Paldies, visām par atbildi! ;)
08.11.2023 15:36 |
 
Reitings 2721
Reģ: 05.09.2023
Sāc ar viesu māju apzināšanu google, kuras var turēt 60 cilvēku kapacitāti. Izdomā, vai tev ir svarīga nakšņošana un cik viņi var izguldīt. Tā tu atlasīsi pati derīgos viesu namus.
Tālāk jau izvēlētais viesu nams arī darīs zināmu vai tajos datumos vispār ir brīvi. Viesu namiem parasti ir sadarbības ar dekoratoriem un ēdinātājiem. Viņi arī ieteiks tuvāko un ērtāko. Dekoratorus iesaku ņemt tādus, kādus iesaka viesu māja. Viņi zinās galdu izmērus galdautiem un visu pārējo, kas jāpielāgo. Par ēdienu tu tur neko daudz laikam nevarēsi ietekmēt. Var jau braukt, testēt to karbonādi un kotleti uz vietas, bet realitātē kāzu dienā tev uztaisīs tā kā uztaisīs. Arī to viesu mājas parasti iesaka. Cenu ziņā viesu māja un ēdināšana būs visdārgākās kategorijas. Rēķinies uz vairākiem tūkstošiem, jo tev daudz cilvēku. Ja šogad var izbraukt uz vienu cilvēku mazliet pāri 30€ ēdināšanai, tad nākamgad es ticu tas būs jau lielāks cipars. Un arī, katra ēdinātājfirma kalkulē pa savam.
Par kleitu ir tā, ka brīžam ir lētāk atrast šuvēju un uzšūt no nulles, nekā pirkt un tad tāpat iet atšūt uz sava auguma aprisēm. Iesaku ieskicēt sev kādu kleitu vēlies un ja tuvu tūkstotim, tad var mēģināt apzināt šuvējas un to aptuvenos izcenojumus. Manā gadijumā šuvēja bija daudz lētāk.
Vadītāju un mūziķus ieteikt nevarēšu, es precējos citā galā.
08.11.2023 15:46 |
 
Reitings 39
Reģ: 08.11.2023
Pievienojos diskusijai, arī esmu ideju/knifiņu/vispārīga info meklējumos.
08.11.2023 18:16 |
 
Reitings 7
Reģ: 08.11.2023
november @ 08.11.2023 18:16
Pievienojos diskusijai, arī esmu ideju/knifiņu/vispārīga info meklējumos.

Haha, super tad jau varam viena otrai dot kādus padomus un knifiņus! Nosūtīšu tev privāti kaut ko no, kā es šobrīd smelos iedvesmu varbūt palīdzēs! :)
08.11.2023 18:38 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits